Barcelona e gata să achite clauza de eliberare a lui Radu Drăgușin!

Nicolae Simatoc în anii interbelici, Gică Hagi și Gică Popescu sunt cei trei români care au ajuns să îmbrace tricoul uneia dintre cel mai titrate echipe din lume, FC Barcelona.

Un al patrulea are acum mari șanse de a le călca pe urme, unul dintre cele două cotidiane de casă ale catalanilor, ziarul Sport, anunțând că la solicitarea antrenorul Xavi Hernandez conducerea grupării blau-grana este gata să achite clauza de eliberare stabilită de clubul italian Genoa pentru internaționalul român Radu Drăgușin, în valoare de 30 de milioane euro!

Barcelona este doar unul dintre pretendentele la iziționarea lui Radu Drăgușin, competiție în care se află în cursă nume grele din Premier League, Tottennham, Manchester United și Newcastle, precum și echipele din Serie A. AC Milan și Atalanta. Cu siguranță acum cei de la Juventus, care s-au despărțit extrem de ușor de Drăgușin, pe care l-au avut la juniori, își dau acum pumni în cap pentru imensa greșeală comisă.

În dorința de a găsi un partener tânăr pentru Ronald Araujo în centrul defensivei, Barcelona îl monitorizează pe fundașul central român de la Genoa, Radu Drăgușin. Acesta are doar 21 de ani și are o înălțime impresionantă, 1.91 metri.

Drăgușin este un fost fotbalist al lui Juventus, iar evoluțiile sale din acest sezon nu pot fi trecute cu vedere. Nu doar jocul defensiv este impresionant la el, ci și faptul că a marcat 5 goluri într-un sezon și jumătate.

Este un jucător de bază pentru echipa națională a României și a stârnit interes major în Europa, în special în Premier League. Multe cluburi îl urmăresc, iar clauza sa de reziliere este de 30 de milioane de euro” – scrie cotidianul Sport.

Oricum, e clar că Drăgușin nu va pleca undeva fără a fi achitată clauza de 30 de milioane euro și acest lucru duce la faptul că el devine detașat cel mai scump jucător român din toate timpurile, pe locurile următoare situându-se Adrian Mutu de la Parma la Chelsea pentru 19 milioane și apoi Cristi Chivu de la Ajax la Roma pentru 18 milioane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Evident stire falsa. Un aparator care alearga 30 metri in 6 secunde, fuge pe linia portii la fiecare faza mai dificila si este zero la constructie nu va ajunge vreodata la Barcelona. Atunci cand se va dovedi ca ati gresit va veti cere scuze?

  2. Bai falsilor! Incultilor! Vorbiti de Gica Popescu? De Hagi? Cand jucam la Republicani si antrenam pe zgura cu Badele in spatele Centralului stiti cat scores Gica la suta? Asta la nivelul fotbalului din anii 80 ce era mult mai lent dar….TEHNIC.Pai Dragusin nici la nivelul de atunci so lui Gica nu se ridica. L-am urmarit la sprinturi si tipul e varza. Scouterii spun ca poate fi antrenat tinand cont de statura si masa musculara dar tipul nu se ridica ca parametrii unui centre half defender of Premier League. Oameni buni! Terminati cu propaganda asta si mergeti pe fapte reala, numai fabricati erou pt.ca echipa nationala va suferi masiv..tara sufera deja masiv din pricina eroilor fabricati. Exista standarde precise urmarite de scouterii trimisi de marile cluburi si profesionistii le cunosc bine. Inaltime,masa musculara, fisa medicala, alimentatie, medicamentatie legal si ilegala, hidratatie, tara de origine si campionatul unde va juca, familie si nu in ultimul rand….politica.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.