Băsescu, lăsat din braţe de serviciile americane?

Avocatul Lucian Bolcaş a apreciat duminică la Antena 3 că dezvăluirile lui Omar Hayssam scot la iveală faptul că serviciile americane l-au lăsat din braţe pe Traian Băsescu.

Hayssam nu putea să vorbească public despre relaţia lui cu Traian Băsescu fără să primească acordul serviciilor americane, susține avocatul.

”Lupta împotriva terorismului, în mod firesc, este coordonată de Statele Unite ale Americii. Ei sunt cei care girează desfășurarea tuturor forțelor anti-teroriste în lume, în mod firesc, într-o coordonare bună. Problema este că Omar Hayssam, existent în țară, condamnat pentru terorism în România, nu poate să scape controlului serviciilor americane. Fuga lui, anii petrecuți în Siria, unii spun că în închisoare, alții spun altceva, demonstrează că el se află sub această tutelă americană. Și, la ora actuală, cei care sunt bănuiți sau sunt într-adevăr teroriști, aflați sub tutela americană, nu vorbesc public niciun cuvânt, nu-și fac nici o virgulă fără acordul celor care îi girează. S-ar părea că serviciile americane i-au permis să vorbească despre Băsescu și dacă ele i-au permis să vorbească despre Băsescu, înseamnă că putem să deșirăm firul spre adevăr”, a declarat parlamentarul PSD la Antena 3.

Bolcaș face referire la un interviu acordat Antenei 3 de sirian, în care acesta vorbește despre relația sa cu Traian Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.