Băsescu merge acasă, dar nu e bine

 Medicii i-au transmis fostului președinte Traian Băsescu să își pregătească aparatul de oxigen, susțin surse medicale citate de Știrile Protv.

Fostul președinte al României are prescris un tratament și ar urma să plece în curând de la Spitalul Militar din București.

El este internat acolo încă de săptămâna trecută, din cauza unei viroze.

Dumitru Dragomir, ceva grav despre Traian Băsescu

Gripa l-a făcut pe fostul președinte al României să meargă la spital, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Luati Sirop de Tuse Plantusin este bun pentru Plămâni ! Dupa doua Sticle cu Sirop va faceti Bine ! Dar nu se ia mult Sirop ! Doar o Gura Mica de Sirop de trei ori pe Zi !

 2. Un om care a stiut sa-si faca dusmani. Nu mai bine a facut Ioha? S-a plimbat cat a putut, s-a protejat, i-a lasa ignorat pe protestatarii fermieri, lasandu-i pe altii sa ia greul.
  L-am auzit pe Radu Cristescu dorindu-i raul. Urat caracter.
  Multa sanatate!

 3. Baaaaiiii – oameni buni , compatrioti –

  Voi ati ramasi sanatosi cu mintea , sunteti siguri ?

  Chiar nu puteti deosebi manipularea de REALITATE ??

 4. Despre morti numai de bine..cum nune cazul,trebuie reamintit:
  Flota,rapps(20 miliarde jefuite de camarila)si cel mai important. Cimentarea sorosheilor in justitie si servicii.
  Asta a realizat marele om de stat care pupa drapelul la finalul mandatului.

 5. Gata! Când te trimit acasă nu mai au ce să-ți facă. Pregătiți toate cele!

 6. Banditul isi da cu presupusul despre alt bandit. Asta-i Romania!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.