Dumitru Dragomir, ceva grav despre Traian Băsescu

Dumitru Dragomir spune că Traian Băsescu ar fi în stare critică. Internat în stare critică, la Spitalul Militar, fostul președinte s-ar simți rău din cauza plămânilor.

”Am auzit că e băgat pe oxigen”, a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir  a dezvăluit că fostul preşedinte al României se confruntă cu probleme la plămâni fiind conectat la oxigen, fără a ști dacă este și intubat.

„Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik, potrivit romaniatv.net.

„E rău cu plămânii.  Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a mai adăugat  Dragomir.

Medicii au în vedere  prevenirea altor complicații posibile date fiind antecedentele sale cardiace.

Traian Băsescu are  72 de ani și se află internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Militar de Urgență „Carol Davila”.

Băsescu  ar fi infectat cu virusul gripal de tip A.

Probleme de sănătate, dar și final de carieră politică

Traian Băsescu a ajuns la finalul carierei politice, conform președintelui PMP, Eugen Tomac.

Fostul președinte nu va face parte dintre candidații Alianței Dreapta Unită, pentru europarlamentarele din vară.

„Domnul președinte a anunțat de foarte, foarte mult timp că nu mai face politica activă și, într-un fel, într-un mod absolut natural, știam că nu-și mai dorește o o competiție politică. Nu s-a mai implicat nici în activitatea PMP”, a declarat Eugen Tomac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

17 Comentarii

 1. va avea parte de funeralii nationale….ca si Iliescu….sunt convins ca lumea se va imbulzii la pomana.. in contrast, daca am avea mandrie de roman, doar niste caini s-ar duce la tradatorii astia care-au distrus tara!…

 2. Basescu are o exacerbare de BPOC !
  Asa ca, nu mai bateti cimpii, fiindca sinteti total inculti in problema !
  Cit despre oxigen, acesta este indispensabil pina exacerbarea incepe sa se atenueze.
  Si nu e o tragedie sa ai o narina conectata la sursa de oxigen.
  ORICIT ATI INSISTA, SUBIECTUL INCEPE SA SE FISIIE !

 3. Daca si-a facut vreo cinci doze de vaccin scapa . Daca nu duca-se ! In afara de familie nimeni nu pierde nimic

 4. Dovada vie a faptului că prietenii de pahar rămân prieteni adevarati!

 5. cu sau fara medicamente gripa tine o saptamana, asa ca dormiti linistiti, peste o saptamana situatia se va imbunatati. Apoi are o varsta, altfel reactioneaza organismul in pandemie 65+ aveau interdictii din cauza ca erau mai vulnerabili. Apoi poate e fumator, poate are diabet, dar in final va fi bine.

 6. De ce pentru toti ipochimenii este „fostul presedinte” si nu actualul si eternul „TURNATOR LA SEKURITATE” ???
  Toti turnatorii sunt decazuti din drepturi, mai putin licheaua asta…

 7. Mai bine trimiteti-l acasa, ca bea tot spirtul medicinal din farmacia spitalului !

 8. se duce si Petrov
  ala care a semnat „Tratatul de la Lisabona”….

 9. Asta nu a fost turnător la.securirate, nu vândut a patra flota a lumii?

 10. DUMNEZEU NU BATE CU PARUL! Daca da coltul sa vedeti cite minarii vor iesi la iveala .Depinde de cine ajunge primul la ” arhiva personala ” carata de la sediul PDL din Modrogan…….Vin vremuri grele pentru unii….

 11. Anul asta e an karmic cu executare pentru Petrov betivanul turnător, posibil că în mai-iunie să își ia zborul pe aleea sfinților crini turnători la Secu sar chinul bolilor e groaznic pentru individ. P.s. soția nu a avut loc de muncă, nu a plătit la casa de pensii pentru a primi pensie, în schimb, poate că primește pensie nesimțită in urma soțului turnator bețivan care isi găsește liniștea și stabilitatea in a se turna singur pe aleea crinilor Popești până la gropatin cu clopotin.

 12. Nu vb despre complexul lui de afecțiuni, ca nu e creștinesc, dar, ca medic militar rezervist-pensionar (la limita de vârstă…pt cârtitori) îl detest pe nenorocitul Băsescu, fostul președinte, pt felul în care s-a purtat el și sluga lui, Boc, cu militarii. Acești doi grețoși au lăsat și „urmasi” la fel de netrebnici, ref la pensiile militare.
  Deci, infectatule Băsescu, ce cauți într-un spital militar ??? Du-te naibii în străinătate, pe banii tai, cum mergeți toți care ați spoliat aceasta nefericita tara !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.