Bătaia, tradusă de Nicușor Dan și de Băsescu

Nicușor Dan a sărit în apărarea colegului său Mihai Goțiu după ce acesta a fost bătut de sociologul Mirel Palada, la B1 TV, fostul președinte USR opinând că „este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească”.

„Mihai Goțiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de așteptat ca scăderea continuă a dialogului democratic (vă amintiți de „ciocu’ mic; acum suntem noi la putere”?) să ducă aici. Mihai Goțiu va face plângere penală și este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească. Mihai Gotiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanți ai proiectului minier de la Roșia Montană.
Alături de Mihai Goțiu”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Traian Băsescu, referindu-se la același incident, nu a ratat ocazia de a ataca din nou Antena 3, numindu-l pe Mirel Palada „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”.

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.
Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris Băsescu contul său de Facebook.

Recomanda
Author