Becali şi-a găsit antrenorul ideal: „Ilie Stan n-a cerut niciun ban ca să vină la Steaua”

Ilie Stan este deja antrenorul Stelei, chiar dacă încă nu a semnat un contract, şi se bucură de încrederea finanţatorului Gigi Becali, anunţă realitatea.net. Stan a devenit antrenorul roş-albaştrilor după demisia tehnicianului israelian Ronny Levy.

„Ilie Stan a spus că nu vrea niciun ban”, a declarat finanţatorul Stelei, Gigi Becali, la Realitatea TV, despre detaliile acorului cu noul antrenor al „roş-albaştrilor”.

„Ce contract să semnez? Am bătut palma, să ne ajute Dumnezeu şi cu asta, basta. A spus că nu vrea niciun ban, că hotărăsc eu cât îi dau şi cât cred că merită. Dacă am acordat încredere atâtor antrenori, şi la străini, de ce nu i-aş acorda încredere unui om, unui stelist, care spune «Eu răspund!»?. Nu mă interesează ce face, eu vreau rezultate! A zis: «O să ai». Eu i-am dat încredere. Eu îl aştept şi 26 de meciuri, cât mai ţine campionatul. Dar dacă demonstrează ceva. Dacă văd că nu demonstrează, se agravează lucrurile. Ştiţi bine cum fac eu”, a comentat Gigi Becali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8577 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.