Biden afirmă că nu îl va graţia pe fiul său Hunter

Preşedintele american Joe Biden a dat asigurări joi că nu îl va graţia pe fiul său Hunter, găsit vinovat de un tribunal penal federal de deţinere ilegală de armă de foc în 2018, pe fondul dependenţei de droguri, relatează AFP.

„Nu”, a răspuns Joe Biden la întrebarea unui jurnalist, la o conferinţă de presă la summitul G7 din Italia. „Nu-l voi graţia”, a adăugat el, precizând că nici nu va comuta pedeapsa la care fiul său va fi condamnat.

Democratul, care se va confrunta cu predecesorul şi rivalul său republican Donald Trump la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, se angajase deja să nu-l graţieze pe fiul său în cazul în care acesta va fi găsit vinovat, dând asigurări că „respectă procedura legală”.

Găsit vinovat de un juriu că a minţit în documentele necesare achiziţionării unui revolver în octombrie 2018, Hunter Biden, 54 de ani, riscă, teoretic, până la 25 de ani de închisoare, dar ar putea fi decisă şi o pedeapsă alternativă.

Acest fost avocat şi om de afaceri, în prezent pictor, a fost judecat de un tribunal din Wilmington, statul Delaware (est), pentru că a minţit cu privire la consumul său de droguri atunci când a cumpărat un revolver de tip Colt Cobra dintr-un magazin de arme pe 12 octombrie 2018.

Citeste si Farsa Hunter și afacerea Biden

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. In prezent pictor…Asa se ajunge deci mare stab la Burisma, cu o tusa de impresionism!
  Si mai ziceau unii ca pictorii sunt saraci. Na poftim!

 2. „Acest fost avocat şi om de afaceri, în prezent pictor, a fost judecat de un tribunal din Wilmington, statul Delaware (est), pentru că a minţit cu privire la consumul său de droguri atunci când a cumpărat un revolver de tip Colt Cobra dintr-un magazin de arme pe 12 octombrie 2018.”
  _______
  FARA CUVINTE … „în prezent pictor” (cu HARVARD)
  … trebuie sa se specializeze pe TATUAJE DE PARNAIE !

 3. Burisma plateste bine picturile mai ales cand sunt ale celebrului artist Hunter! Pun pariu ca ia trei luni in folosul comunitatii undeva intr-un birou al unei primarii democrate!

 4. Stai linistit, tataie ! Nu vei avea ocazia sa-l gratiezi, pentru ca oricum nu-l va condamna nimeni ! Chiar daca e gasit vinovat de niste aiureli (chestia cu arma, dar nicidecum borfaselile facute cu stirea si complicitatea lu’ tatine-sau !) poate va lua doar o mustrare scrisa cu avertisment din partea colectivului oamenilor muncii de la sovhozul USA !

 5. Da’ sclupturi nu face ? Ca as cumpara si eu una, prefer nudurile goale …

 6. Noi, cei mulți, trecuți prin valurile vieții, suntem convinși ca în cuvântul lui Bideu e mult A A !!și o Firma de calitate proasta abonata la statul paralel..

 7. Pentru ce să-l grațieze dacă nu-l amenință nimic.. Circ juridic..
  Asta când pe Navalinăi îl judeca Putin erau toată gloata G7 indignată.. Aici însă tac toți ca muții.. Scârbă să-i privesti.. Imaginile din calculatorul acestui „anfan terible” și afacerea cu mită de la Burisma sunt umilitoare pentru acest stat, care pretinde că cică e democratic🤣

 8. Hunter o să-i țina companie lui madame Ghislaine, ascuns înte-un SPA prison unde-si va trata dependența într-un cadru plăcut.

 9. Asta este domnule, toata treaba este un teatru prost, caci mai mult ca sigur ca el va fi ” condamnat ” cu suspendare si bosorogul senil nu va fi nevoit sa il gratieze. Dar daca Trump va initia imediat dupa alegere o uriasa investigatie privind frauda alegerilor din 2020 si daca se va descoperi ca a fost fraudate alegerile, el va putea declara perioada cit a fost bideu ” presedinte ” nula si toate actele normative emise de asta nule de drept, atunci va fi mare nenorocire pentru cei care au facut acest lucru. Deasemenea noul Procuror General va putea anula ” pedeapsa ” primita de drogat si va putea cere rejuidecarea cazului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.