Bilanțul morților crește în Fâșia Gaza

UPDATE Cel puţin 97 de palestinieni au fost ucişi duminică în Fâşia Gaza, în contextul intensificării operaţiunilor israeliene, transmite AFP.

Bilanţul celor 13 zile de conflict a ajuns la 435 de morţi de partea palestiniană şi de 15 morţi, de partea israeliană.

Cel puţin zece palestinieni, printre care şi o adolescentă, au fost ucişi, duminică seara, în urma unor atacuri israeliene în Fâşia Gaza, au anunţat serviciile de urgenţă, relatează AFP.

Opt persoane au fost ucise în urma unui raid aerian care a vizat un imobil de locuit din centrul oraşului Gaza, a precizat purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă, Achraf al-Qoudra.

Datele făcute publice anterior arătau că printre victimele bombardamentelor israeliene se numără 112 minori, 41 de femei şi 25 de vârstnici.

Autoritatea Palestiniană şi Liga Arabă acuză Israelul de comiterea unui „masacru atroce” în Fâşia Gaza.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.