Blaga: Este periculos gândul că, pentru alegerile din toamnă, e suficient să facem alianţe

Noul președinte al PDL, Vasile Blaga, a afirmat sâmbătă că pentru alegerile legislative nu este suficient ca PDL să facă alianţe, spunând că un astfel de gând, fără muncă, ar fi şi nerealist şi periculos.

„Nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota cu mintea, mai puţin cu sufletul, intrăm într-o nouă etapă a PDL. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012, un PDL lider al dreptei româneşti. Un partid care este capabil să adune şi să inspire forţele politice ale dreptei şi energiile societăţii româneşti. Nu vom obţine nimic fără muncă. Gândul că este suficient să facem alianţe pentru a scoate mult în toamnă fără muncă este şi nerealist şi este şi periculos. PDL deschide porţilor tuturor celor care cred în valorile dreptei româneşti, într-o Românie a meritului, a adevărului, într-o Românei europeană”, a declarat Blaga, după ce a fost anunţat ca nou ales preşedinte al PDL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.