Bolojan, desemnat oficial

PNL Bihor a anunțat că Ilie Bolojan va candida pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Bihor, iar Florin Birta, actualul edil, pentru conducerea Primăriei Oradea.

„În cadrul ședinței Colegiului Director Județean al PNL Bihor care a avut loc azi, 25 aprilie, au fost desemnați, în calitate de candidați la alegerile locale din 9 iunie, domnul Ilie Bolojan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor și domnul Florin Birta pentru funcția de primar al Municipiului Oradea”, a precizat PNL Bihor conform căruia „listele de candidați pentru Consiliul Județean Bihor și pentru Consiliul Local al Municipiului Oradea vor fi anunțate în zilele următoare”.

BIHOREANUL a scris, până joi după-amiază, ca PNL Bihor rămăsese singura organizație liberală din țară care nu făcuse public numele candidatului la Consiliul Județean, chiar dacă figura actualului președinte al CJ Bihor și al PNL Bihor, Ilie Bolojan, este afișată pe bannere.

Potrivit publicației, Bolojan era tentat să nu se înscrie în cursă, decizia finală depinzând de un sondaj de opinie ale cărui rezultate au fost furnizate miercuri.

Foto ebihoreanul.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. mai bun primar. Ar fi bun si de presedinte dar mafia nu il doreste. Chiar penelistii lui il urasc.
  In tara asta doar analfabetii, puturosii si hotii sunt pretuiti!

 2. Moama, Bolojan erea cat p-aci sa nu se-nscrie in cursa. Noroc ca s-a impiedicat si a aterizat fix la berou’ electoral. Erea cat p-aci sa se-ntample o tragedie.

 3. Corect! Statuia lui Mihai Viteazul jos, că s-o ridice pe-a nu știu cărui ungar. Români „adevărați” Birta și Boloszan. Că să nu mai pomenesc de impostura la denumirea Partidul „Național” Român!!

 4. Dacă se aleg ei sau UDMR urmează în centrul Oradea cu nume schimbat Oradea Mare, statuie înfricoșătoare a lui Atilla membru în triumviratul celor mai mari criminali alături de mongolul Gingis Han și tătarul Tamerlan. Că de la fioroasa statuie lui Ladislau numit culmea! Sfântul Ladislau trăitor prin Slovacia pe la anul 1000 și, Oradea poate continua în timp invers cu un grup statuar cu Arpad și neamurile arpadiene Hunor și Magor, dinainte de anul 1000 și hunul Atilla de la 450. Ultimii 100 de ani de România nu au relevanță pentru aleșii românilor.

 5. Bolohan ar fi poate candidatul PNL ideal pentru prezidențiale, dar fiind vorba de Romania, așa ceva nu se va întâmpla, din păcate!

 6. dar sa ”gandesti” ca @Akornion e ticăloșie.

 7. @Cel-,, In tara asta doar analfabetii, puturosii si hotii sunt pretuiti!’’Si trolii prorusi de la Cotidianul.Acestia visează doar pe Putin in fiecare noapte.Cu mici variațiuni.Eu,fiind bihorean,va garantez ca Bolojan este de isprava.Daca un trol prorus năimit s-ar rătăcii ,nu stiu cum,la Oradea,ar întreba imediat:nu cumva am ajuns la Viena?Ori la Paris.Aici ungurii și românii conviețuiesc pașnic.Dovada sunt eu.Aici nici o șansă pentru sacul cu rahat,Simion,Orban Viktor,Putin.Cu multa indulgenta ar avea,eventual,Gioana,Ciolacu.Sigur ,matematicianul de mare clasă ,Nicușor Dan.

 8. @Cel-,, In tara asta doar analfabetii, puturosii si hotii sunt pretuiti!’’Si trolii prorusi de la Cotidianul.Acestia visează doar pe Putin in fiecare noapte.Cu mici variațiuni.Eu,fiind bihorean,va garantez ca Bolojan este de isprava.Daca un trol prorus năimit s-ar rătăcii ,nu stiu cum,la Oradea,ar întreba imediat:nu cumva am ajuns la Viena?Ori la Paris.Aici ungurii și românii conviețuiesc pașnic.Dovada sunt eu.Aici nici o șansă pentru sacul cu rahat,Simion,Orban Viktor,Putin.Cu multa indulgenta ar avea,eventual,Gioana,Ciolacu.Sigur ,matematicianul de mare clasă ,Nicușor Dan..

 9. Ghita, bine ai revenit. Credeam ca ti-au luat aia organu’ pentru transplant. O, Doamne, pot dormi linistit!

 10. lasa-i in plata lor, voi mergeti pe drumul vostru.
  Ma bate gandul sa ma mut la Oradea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.