Britney Spears, acuzată că şi-a bătut copiii şi că le-a dat să mănânce alimente la care sunt alergici

Britney Spears este acuzată, din nou, că şi-a maltratat copiii. Cântăreaţa va fi anchetată de angajaţii Departamentului pentru Protecţia Copilului din Los Angeles, după ce fostul ei bodyguard a depus o plângere în acest sens, informează Antena3.

Potrivit lui Fernando Flores, Britney Spears l-ar fi bătut cu o curea pe unul dintre cei doi fii ai ei. Mai mult, acesta o acuză pe Britney Spears că le-ar fi servit copiilor alimente la care sunt alergici.

În urmă cu numai câteva săptămâni, Flores a mai declarat că artista l-ar fi agresat sexual şi că din acest motiv ar fi fost obligat să demisioneze.

Britney Spears susţine că nu şi-a agresat niciodată cei doi băieţi, Sean Preston, în vârstă de patru ani, şi Jayden James, în vârstă de trei ani.

În 2008, artista a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii, după ce s-a confruntat cu probleme psihice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.