Când moartea confirmă

Când moartea confirmă

Moartea lui Navalnîi ne ia o perdea de pe ochi și confirmă superioritatea Rusiei pe toate planurile.

În primul rând, moartea lui Navalnîi confirmă în mod clar prăpastia între gradul imperfect dar avansat al democrației la care a ajuns Rusia și totalitarismul de speță criminală al regimurilor din Occidentul colectiv.

Moartea lui Navalnîi confirmă câtă dreptate au avut Merkel, Schröder și ceilalți nemți de vază când au făcut confrerie cu Putin. Nicio legătură cu Hitler.

Moartea lui Navalnîi confirmă necesitatea revenirii lumii post-război rece la ordinea multipolară, în așa fel încât Statelor Unite să le fie permis să se așeze din nou la aceeași masă cu Rusia și să fie tratate de aceasta de la egal la egal.

Moartea lui Navalnîi confirmă că el s-a întors din Germania în Rusia trimis de americani, deci americanii sunt vinovați de moartea lui.

Moartea lui Navalnîi confirmă necesitatea continuării denazificării Ucrainei, prin bombardamente intensificate asupra obiectivelor civile.

Moartea lui Navalnîi confirmă pe deplin tezele pacifiste prezentate fermecător de Putin în recentul interviu luat cu atâta profesionalism de Tucker Carlson.

Moartea lui Navalnîi confirmă justețea teoriilor istorico-geo-politice care dau dreptul Rusiei să desființeze Ucraina, să-și vasalizeze vecinătățile și să-și reînființeze vechiul cordon sanitar din care să facă parte, din nou, și România.

Moartea lui Navalnîi confirmă agresivitatea amenințătoare a NATO, care pune în pericol Rusia și sistemul de penitenciare din Siberia unde oamenii se plimbă liniștiți prin grădină și leșină din senin.

Moartea lui Navalnîi confirmă cât de greșită a fost hotărârea României, Poloniei, a celorlalte țări din fostul bloc comunist de a cere intrarea în NATO. De asemenea, confirmă cât de greșite sunt recentele hotărâri ale Finlandei și Suediei de a adera la Alianță.

Moartea lui Navalnîi confirmă lipsa oricărei legături de cauzalitate între Stalin și Putin. Stalin a ucis peste 20 de milioane de oameni în Uniunea Sovietică în timp de pace. Putin e încă departe de așa ceva.

Moartea lui Navalnîi confirmă că Putin vrea binele poporului său.

Moartea lui Navalnîi confirmă conștiința adâncă, umanistă, a pravoslavnicei Rusii sub Kiril, chipiu fosil. Confirmă și justețea poziției preoților din Bucovina de Nord de a se închina lui Kiril – fiind astfel tratați la Kiev drept de colaboraționiști -, în loc să se închine Prea-Fericitului Daniel, dacă ar vrea într-adevăr să se întoarcă la patria mamă.

Moartea lui Navalnîi confirmă poziția principială a formatorilor de opinii și a observatorilor talentați care au scris și scriu articole pertinente, judicioase, în scopul de a legitima și cauționa – direct sau trecând prin asiro-babilonieni și mesopotamieni – atacul atât de întemeiat al Rusiei în Ucraina.

Moartea lui Navalnîi nu confirmă că Rusia ar fi luat-o pe calea Coreei de Nord.

Putin știe de moartea lui Aleksei Navalnîi. Reacții din România, de la Moscova și din lume

Mesaj lui Navalnîi transmis rușilor ”dacă va muri”. ”Dacă ei decid să mă ucidă…”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

87 de Comentarii

 1. Autorul a vrut să fie ironic, dar nu i-a ieşit. Chiar aşa e!

 2. Moartea lui Navalni confirma : Intrega vina este aruncata in bratele Moscovei ce acum nu mai poate nega .Trump si orisicare alt sustinator al lui Putin nu mai poate intra in contact cu acesta dupa moartea lui Navalni .UE si intreaga lume democrata isi stringe rindurile iar nesprijinirea Ucrainei de catre trumpistii republicani ii arata practic cu degetul .Moartea lui Navalni confirma inca o data ceea ce acum Germania poate face .Devenim ca un intreg o forta pe care Putin nu o poate invinge .Impactul mortii lui Navalnii depaseste imaginea cu moartea celor 400 de mii de militari sovietici .Este primul pas gresit al lui Putin dupa cel facut in februarie 2022 .

 3. … si sa scriem scirta-scirta pe hirtie, ambiguu, ca e adevarat, capra maninca varza, dar „la o adica”, si varza poate sa manince capra ! Ca nu se stie niciodata … vorba aia, „Nu e girueta cea care se invirte, ci vintul cel care-si schimba directia” … Tin minte un film vazut acum multi ani in care, dupa debarcarea americanilor in Sicilia, primarul unei comune, in functie de cum avansa frontul din regiune, schimba de pe o fata pe alta portretul agatat in biroul sau : ba „Il Duce”, ba „Roosevelt” (un fel de Biden al anilor ’40 …)

 4. ZELENSKI NU CONFIRMA NIMIC…APROAPE FIECARE FAMILIE DIN UCRAINA ARE CEL PUTIN UN MEMBRU AL EI RUS. SI TOTUSI CONDUCEREA TARII, POROSENKO BETIVUL SI DROGATUL, FOST PRESEDINTE DE MUCAVA, CONSILIAT 95% NUMAI DE CONSILIERI ENGLEZI, GERMANI SI AMERICANI A PREGATIT TERENUL IN UCRAINA PENTRU ATACAREA RUSIEI. INSIRATI BALIVERNE CARE MAI CARE, FARA SA FI CALCAT VREODATA PRIN UCRAINA. TRUPE DE MERCENARI OCCIDENTALI CE CAUTAU IN DOMBAS? SA PUNA LABA OCCIDENTUL PE CARBUNELE DE ACOLO SI PE RESURSELE SUBSOLULUI. OMORAU DE-A VALMA POPULATIA, DAND VINA CAND PE RUSI, CAND PE NAZISTII UCRA, DAR ERAU MERCENARII AMERLOCI. ESTE O VORBA PE LA SLAVI, CARE TRADUSA INSEAMNA..POTI SA TRAGI FAȘII SI DE PE TRUPUL TAU, NU VEI AJUNGE CU MINCIUNA LA CAPATUL DRUMULUI. NAVALNAI SI-A PERMIS SA CREADA CA FIIND IN SOLDA ALTORA, VA AVEA SOARTA LUI GORBACIOV. SA MOARA IN PATUL LUI, STIIND PERFECT, CA OM DE LEGE, CA PUTIN ESTE VARFUL UNUI SISTEM, NU DECIDENTUL MAXIM. STIA! SI TOTUSI STAPANII LUI L-AU TRIMIS INAPOI LA MOSCOVA, DESI PUTEAU SA IL TINA IN OCCIDENT. PREA SIGUR PE STAPANII LUI! PREA SIGUR CA VA AVEA PROTECTIE MAXIMA DIN OCCIDENT. MAURUL SI-A FACUT DATORIA SI A FOST SACRIFICAT!

 5. Confirmă ca îngerul lui păzitor, numit instinct de conservare, nu a funcționat corespunzător. Fie din cauza otrăvirii precedente, fie din cauza trufiei, omului nu i-a mai pasat de viață. Trebuia sa fie la curent cu ce pățesc opozanții lui Putin, trăind acolo!

 6. A apărut un filmuleț cu Navalnîi in care discută cu un presupus agent britanic despre sprijin financiar 10-20 milioane dolari ca să facă o revoluție colorată.

  Merită luată în considerare și informația asta.

 7. „Moartea lui Navalnîi confirmă” ca unii scriu articole neintelegand ca propaganda lor anti-Rusia e doi bani.

 8. Ce a vrut să zică autorul cu: „Moartea lui Navalnîi confirmă necesitatea continuării denazificării Ucrainei, prin bombardamente intensificate asupra obiectivelor civile.”???
  Domnule Șerbănescu înțeleg că e pamflet dar puteți asemenea fraze între ghilimele că altfel dați de bănuit. Haideți totuși să nu ne jucăm cu cuvintele, ca se alege praful de umanitatea din noi.

 9. CINE-MI CONFIRMA , CA N-A FOST ” LINISTIT ” DE AMERIKANI ..? CA SA MAI ARUNCE O UMBRA PE PUTIN ..? TREBUIE SA FII CEL PUTIN IDIOT PROGRESIST , CA SA CREZI CA PUTIN , SAU CONSILIERII LUI SA APROBE UCIDEREA LU NAVALNYI!!DA, ESTE UN MOTIV DE A CRESTE AVERSIUNEA INTERNATIONALA IMPOTRIVA LUI PUTIN ? DA ! TOCMAI DE ASTA A FOST ” ERADICAT ” CETATEANUL ANTIPUTINIST NAVALNYI..!! PUTIN, NU PUTEA FI ” SFATUIT ” DE ARMATA DE CONSILIERI , PTR O ASEMENEA GAFA ..!! TOT MANA AMERLOKA A LUKRAT SI AICI ..!!

 10. Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.
  I-au urât pe ruși.
  I-au urât pe creștini.
  Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
  Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
  A fost invazia și cucerirea populației ruse.
  Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
  Acest fapt nu poate fi subestimat.
  Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
  Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
  Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.
  Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
  Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor.
  Aleksandr Soljenițîn – Two Hundred Years Together

 11. Moartea lui Navalnîi confirmă:
  Morțile românilor din azilele de bătrâni; moartea românilor incinerați de vii în spitale; confirma moartea copiilor romani înecați în haznaua școlară; moartea de nosocomiale; moartea de foame; moartea românilor din cauza spitalelor închise în plandemie; confirmă că omul e muritor în general

 12. Dar moartea fetiței ucise în carucior acum 2-3 zile de bombardamentul Urcacilor ce confirmă, nea Eugene ?
  Da’ a lui Gonzalo Lira ? Da’ poveștile lu’ Assange sau Snowden ?
  Chiar nu ti-e un pic de rușine ?
  măRog…🤮

 13. Noi am comandat in secret moartea lui Navalnîi pentru ca trebuia sa mobilizam cumva publicul impotriva lui Putin, caci nu se mai poate cu rusul asta care ne tot sta in cale!

 14. Ce vor evreii in Ucraina si Gaza?
  Raspuns-Netanyahu primul ministru evreu :
  „Vrem sa implinim profetia lui Isaia!”
  Care este aceasta ?
  Raspunsul îl gasim la intrebarea adresata aceluiasi Netanyahu prin anii 90, de un rabin la New York(rabinul Menachem Mendel Schneerson 1902-1994, cunoscut si ca Lubavitcher Rebbe. N-a fost niciodata in Israel, veneau sefii Israelului la el: Menachem Begin, Ariel Sharon, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, Moshe Katzav, Benjamin Netanyahu):
  „Faceti ceva pentru venirea lui mesia!”
  Netanyahu umil cu capul plecat zice : „noi facem, noi facem”!
  Rabinul raspunde : „se pare ca nu faceti indeajuns”!
  Asa ca iudeomasonii globalisti satanisti pentru ca nu recunosc ca Mesia a venit acum 2000 de ani prin Iisus Hristos-Calea, Adevarul si Viata, au facut : razboaie, revolutii colorate, „primaveri” arabe, euromaidane, invazia migrantilor arabi,negri,asiatici catre Europa, „crize” financiare, medicale, climatice, sociale, militare, au acaparat resursele energie, finante, alimente, farma, media si iata rezultatul, care, se pare ca tot nu e deajuns pentru ca, ce sa vezi, Bunul Dumnezeu le stă impotrivă „alesilor”, si le incurca planurile diabolice de înrobire a lumii, de transformare a lumii intr-un lagar digital, invatati fiind de tatal lor satana-tatal minciunii!
  Dar omul „civilizat” de „valori” ue nu constientizeză pericolul reprezentat de iudeomasonii globalisti satanisti si cad in plasa lor, fac jocul lor, acceptand „valorile” lor ue, occidentale, zise „civilizate”: pacatul, viciul, faradelegea, pervertirea sensului vietii ca norme de viata, ca politica de stat!
  Asadar, omul sa nu mai accepte „valorile” lor, pacatul, faradelegea, viciul si sa nu le mai de-a putere prin folosirea minciunii cardului bancar,sa-l arunce la gunoi si sa foloseasca numai banii numerar!
  Sa ceara imperativ, sa militeze, pentru revenirea la moneda fizica din aur pentru a fi oameni liberi si nu animale asa cum ne considera evreii!

 15. Ce dracu s- a intimplat cu Navalny nu stiu. Dar ce stiu e ca in USA, de la Reagan, puscariile sint private. De atunci, USA are mai multi puscasi decit China, care are o populatie de 3 ori mai mare. Citi mii de puscasi mor in USA in fiecare an nu o da se stie niciodata.

 16. Mda. „Au trebuit sa moara oameni (…)”. Suna cunoscut?

 17. @Moartea lui Navalnîi: americanii l-au păcălit pe Navalnîi că e agent CIA şi că vor avea grijă să nu pățească nimic, orice ar fi. Iar el, ca prostul, i-a crezut. De fapt planul CIA era clar să-l sacrifice, pentru a crea emoție şi avantaje electorale pentru Biden. Aşa se face politica, calculând cinic. Iar Navalnîi nu a fost primul fraier care a murit încrezându-se orbeşte în promisiunile mincinoase ale Licuriciului, sunt țări întregi care au fost trădate!
  Urmează Ucraina.

 18. Mai baieti, dupa moartea lui Navalnii congresmenii amerloci vor aproba in viteza cele 6a miliarde de dolari pentru Ucraina ca sa fie distrus dictatorul, ultraextremistul si ilegalul Putin. Pentru unii spionul Navalnii este mai pretios mort decat viu. Ce de lamentari pe liderii nostri care il vor plange cu lacrimi de crocodil pe Navalnii. Credeti ca Vladimir Putin avea vre-un interes ca Navalnii sa moara? Navalnii viu nu era decat un puscarias pentru V Putin. Navalnii mort trebuie transformat in drapel al revolutiei colorate din Rusia, nu-i asa dragi plangaciosi care nu mai puteti de moartea lui? Ce va mana pe voi in lupta este distrugerea statului rus si transformarea lui in cateva colonii bune de jecmanit pentru occidentul decrepit dupa modelul Romania.

 19. Dar o ultima parere in acest sens , un articol, ceva de la ultimul ” guru” in materie de toate, atotstiutorul frustrat, Eduard Hellvig, nu aveti??

  Jesus Maria, ca a trecut in revista de toate , de la nationalism real sau contrafacut, la banci , dragoni virtuali sau asezati pe creier, consilieri prezidentiali , ironii absconse cu inteles doar pentru domnia-sa , pana la…..de mi se face sincer mila de acest personaj! Sincer, banuind prin ce chinuri sufletesti trece si la ce ego supradimensionat are, ii doresc multa sanatate, si as tine sa aflu si punctul sau de vedere legat de moartea disidentului rus.

 20. Muartia marelui Navalnîi confirmă încălzirea globală. Din cauza temperaturilor mai ridicate în nord avansează miocardita ARNm fezer. Confirmă și faptul că după o săptămână numeni nu-și va mai aduce aminte de Navalnîi, eventual într-un grup restrâns peste un an

 21. Mai confirma ca daca ar intra in Tară, multi i-ar intampina cu flori daca este sa judecam dupa multele comentarii care-l judeca pe cel ucis.

 22. Un asemenea articol nu este pentru mintea trolilor inepți proruși de pe acest forum.Mai bine li se spunea Capra cu trei iezi sosocilor cretini.

 23. Se vrea inteligent articolul, dar e plin de sofisme de doi bani. Ca cele din plandemie: “azi au murit xxx, tot nu vă vaccinați criminalilor?”

 24. Doar o completare la acest caz trist.
  Pe Milosevici l-a omorat „democratia” criminala occidentala in puscaria occidentala.
  Se pregateste Assange…

 25. Bai Serbanescule, da ia scrie tu si de inchisorile secrete ale CIA pe teritoriul Romaniei, de ce patesc detinutii la Guantanamo, de violurile comise de soldatii americani la Deveselu, de genocidul facut de israelieni in Gaza!

 26. domnule Serbanescu de acord cu articolul DVS. Superioaritatea totalitarismului este data inclusiv de grija dictatorului fata de cultura ,un dictator adevarat sprijina cultura,da case scriitorilor , ziaristilor,pictorilor,etc inclusiv ii trece pe liste pentru prioritate la masini de serviciu pe motorina,altfel nu ar latra vuvuzelele iudeo rusesti Margarita Simonyan si Vladimir Soloviov care rupt lantul atasamentului fata de Putin
  Un dictator adevarat fata de un rahat cu ochi de democrat, nu permite unui zgarie branza de gazetar sau postac sa-l critice si jigneasca, dimpotriva ,cauta cu gloante sa-l tempereze si chiar,pedepseasca
  Poporul bovin, atras de totalitarism si dictatori ‘macho’vedea comasarea alegerilor cand zbura porcul,sub frumoasa dilema filosofica „ce ii trebuie cretinului alegeri,ca le baga in giura”iar o democrata autentica ca Sosoaka putrezea pe vreun santier normatoare sau era gurista lui Simion Cobzarul in miscarea de amatori

 27. Nu va temeti oameni buni…piticul botoxat se comporta ca un animal si ca un animal va muri…

 28. „Ce dracu s- a intimplat cu Navalny nu stiu”

  Ce temperatura era afara unde stoperul cardiac a iesit la plimbare, -40’C sau -58’C ?

 29. Biden a aruncat, mai nou, un milion pe gain function în China de unde a primit vești îmbucurătoare.Fostul rateu, robovirusul gripei aviare a devenit contagios pentru mamifere și nu numai atât! Se estimează că e de 20 de ori mai letal pentru oameni! Se așteaptă acum lansarea lui, anunțată în prealabil ca”virusul X”, undeva în vară, în proximitatea alegerilor americane! WEF exultă, tovarășul Klaus schwaab pare că a întinerit subit și așteaptă cu nerăbdare primii o mie de morți! Impactul asupra mediului va fi radical! După douăzeci de ani de la lansarea lui în fermele de pui din Hong-Kong iată! Încă un vis al celor mai bogați dintre noi devine, în sfârșit, realitate! H7N9 , parcă.

 30. Ribovirus, autocorector tâmpit cu vocabular limitat.Adică virus ARN, la fel că „bucuria” ailantă, H1N1.

 31. Amerlocii si cu englezii au crezut,in infatuarea lor,ca CIA va trage glontul de aur ucigandu-l pe acest excroc care este condamnat in Germania pentru deturnare de fonduri,numai ca l-au tras intr-un munte de shit.Nu va mai exista nici o finatare a fascistilor ucrani,razboiul asta fraticid se va termina unde si cand vor stabili rusii.

 32. Moartea lui NAVALNAI,confirma inca odata ca JANDARMUL MONDIAL,cu democratia lui,incearca sa destabilizeze RUSIA si sa vina la putere un AUROLAC in locul lui PUTIN si care sa execute intocmai ordinele primite de la ei.PUTIN,era printre putinii oameni care dorea moartea acestui SPION american si nu numai,deoarece el stia ca toata lumea „cea vestita”o sa sara impotriva lui.Parerea mea este ca de moartea acestui „DEMOCRAT” se face vinovat in primul rand senilul de BIDEN,care la trimis intentionat in RUSIA,stiind ca o sa fie condamnat pentru faptele savarsite.El a fost trimis in acea inchisoare tocmai pentru a avea o paza sigura,sa nu pateasca ceva,dar este posibil ca sa fi avut si niste „CLOPOTEI” pe urmele lui.Din acea inchisoare el nu mai putea actiona si trebuia eliminat.Nu mai era de folos SUA si alaltor state occidentale.El a participat si la alegerile anterioare si a obtinut un scor de RAS (2%).Va dati seama cat de iubit era acest „DEMOCRAT” in randul populatiei!!!Dar avea si PURTATOARE DE CUVANT! Oare de unde bani? Nu cumva de la serviciile secrete pentru care lucra? Da el lucra pentru DESTABILIZAREA RUSIEI si vanzarea ei cum s-a procedat cu „DEMOCRATIA” venita in ROMANIA dupa LOVITURA DE STAT din DECEMBRIE 1989.Toti parvenitii si revolutionarii implicati au FURAT tot ce s-a putut si am ajuns in halul de acum.Toti s-au prefacut ca muncesc,exact cum i-a zis Caramitru lui Dinescu „FA-TE MIRCEA CA LUCREZI”.

 33. Dar de zecile de mii de copii nevinovati ucisi in Gaza, ce parere are autorul acestui articol care-l ridica la rangul de martir pe pe Navalnîi, acest individ corupt si tradator al tarii sale? In ce consta importanta pentru omenire a unui tradator precum pe Navalnîi?

 34. Un tradator mai putin in Rusia. Ce miorlaie occidentul pervers, cum numai pot ei dupa democratie si dupa drepturile omului.

 35. Hahahai că-i tare rău! Precum a riscat Navalnîi când s-a-ntors în Rusia, aşa a riscat şi Şerbănescu cu acest material. Ce-i drept palierele-s diferite: NAVALNÎI A FOST UCIS, ŞERBĂNESCU DOAR ÎNJURAT!
  Spune unu’ într-un comentariu:
  „Domnule Șerbănescu înțeleg că e pamflet dar puteți asemenea fraze între ghilimele că altfel dați de bănuit. Haideți totuși să nu ne jucăm cu cuvintele, ca se alege praful de umanitatea din noi.”
  Şi nu mă pot abţine să nu-l întreb:
  BĂ RUMÂNE, DACĂ VEZI CĂ SEMAFORU-I ROŞU DE CE-I MUSAI SĂ AGĂŢ ŞI EU UN MARE AFIŞ PE CARE SĂ SCRIU: „BĂĂĂĂĂ, NU TRECE CĂ-I ROŞU!” (bineinţeles cu ghilimele, fi-v-ar ghilimelele ali dreac’ de băsişti!)
  Mda, bun material! Bună scriitură şi cu tâlc!

 36. Domnule Serbanescu- si daca ? Ce ar fi avut Putin de cistigat transformindu-l pe Navalnii in martir ?V-am crezut om cu tiglele pe casa…Amu zic si eu , nu dau cu parul – nu cumva e o conspiratie ? Sa minimalizam rezultatul de la Avdiivka ? Si Qui prodest ? Ca in martie au alegeri in Rusia ? Sau pregatim un nou ” Maidan” pe disparitia lui Navalnii ?Nu-i iubesc pe rusi ,dar daca e sa aleg intre un galitian ( urkac) si un rus , aleg rusul….Si remember – Aleksandr Soljenitin a trait 20 de ani in amerlocia . A revenit in Rusia unde a decedat fara a avea probleme. De ce ? Aceasta-i intrebarea . El pe linga criticile sale a fost PATRIOT rus! Hai sa facem o comparatie -Soljenitin -Navalnii. Despre morti numai de bine , spune intelepciunea populara.Cind mediatizezi prea mult pe cineva nu ar trebui sa apara semne de intrebare ????????????De ziaristul amerloc sau de unde afost, ala kilerit in Ukruina , unde-s semnele de intrebare ??? Si despre Daria Dughina ???????Aveti o virsta , ati trecut prin multe , sper ca nu si prin ” spalatul creerelor” .Sau ” ukazul” , ca orice gura trebuie hranita , va impune ce sa scrieti ? spunea un scriitor : „un ziarist sau un scriitor cu pana lui poate sa-si propage ideile si sa schimbe lumea” .Dumneavoastra cum o schimbati ? Aud ?????

 37. Eu,”dragi tovarăși și prieteni”,după 40 de ani de comunism și după alți 33de ani de „democrație” constat cu stupoare că și una și alta sunt un rahat.
  Da un rahat și nimic mai mult!
  In comunism totul era pentru binele și fericirea poporului și acum e la fel și unii și alții mor de grija poporului oricare ar fi el acel popor.Poate că noi ne-am saturat de atâta bine și ei nu știu ,nu își dau seama .Binele asta pe care îl primim cu forța seamănă cu meniul servit într-un Spital de nebuni care e același de trei ori pe zi și zi de zi și e pregătit de bucătari idioți.
  Înainte așteptai cu speranța cincinalul următor că sa o duci mai bine,așteptai să termine idiotul de platit datoriile sa mai rămână și în tara ceva de pus pe masa .
  Acuma aștepți să treacă alti cincinal sa plece idiotul cu speranța că următorul idiot o să fie cu fata umana.
  Pensionarii așteaptă tremurând de frica sa nu cada guvernul că dacă cade și vine „guvernul meu”de idioți ,adio majorari de pensii și recalculare,cum s-a mai întâmplat.
  Eugen Șerbănescu eu nu zic că acuma nu-i o diferență între Puțin și Biden
  e diferența ,in favoarea ultimului dar am impresia că această diferență se grăbește să dispară.
  Eu nu am fost conspirationist ,am inceput sa fiu văzând ce se întâmplă!

 38. @tibilică fără dinți, propagandist amerloc, privitor de hantene, latrine și dijisme24242424, ai ratat-o p-aia cu Avdeevka( nu mai poți ajuta, duce, înrola, lupta, încorpora, poza, participa, na , e pa ( numai steaguri RUSEȘTI, EROI( au mai învins niște NAZIȘTI, spre deosebire de că ca tine care nu-i deosebești ) !!!! )) , te așteaptă naziștii tăi, cu scula-ngură la Harkov, Odessa, Kiev, Liov! Sincer dacă vorbești de pitici, o lași în ceață, te referi la pianizd sau la unul din cei PUTERNICI din Asia? Că știi tu bine cum e, la mai mult de 5 cm te cam doare cu adevărat dosul, altfel nu înțeleg de ce ești așa activ, scuză-mă, pasiv ! SLAVĂ PĂCII, eujeniilor coclite-n aripă ! Aleea îngerilor să fie ultima ta plimbare , maestre ȘERB ăăăă nică !

 39. Este evident și foarte sigur cum că de fapt rusia a răspuns la provocări. De ukranul nazist nu se lega de minoritatea rusă, sau de minorități, cu siguranță rusul nu intra , iar ukraina era la fel ca inainte. Interesele sunt de dincolo de ocean, iar cornuți trădători ai propriului popor se găsesc mereu.. Vezi și romînu cum se dă de ceasul morții pentru ”flancul de sud est”. care ar fi scopul ?? Crede cineva că rusia atacă o țară NATO ?? TÎMPENIE DE TERORIST CORNUT.

 40. Si daca se incalzeste teritoriul rus de la Cercul Polar tot Putin e de vina ?
  Si daca ukrainienii fug in dezordine , din tzara pastorita de americani prin soroistul Zelensky , tot Putin e de vina ?
  Si daca JAFUL GENERALIZAT din tarile est europene au nenorocit peste 100 000 000 cetateni est-europeni care refuza , incorpore , autoritatea Brusselului si a Whashingtonului , tot Putin a e de vina ??

 41. Vraja marii! Toate imperiile in istorie au fost conduse cu mana de fier! Nu executi ce ți se ordonă, ești mort! Succesuri guys!

 42. Marea întrebare este,cui serveşte moartea opozantului.Eu zc că nu ruşilor.Şi de ce tocmai acum?Asta denotă că se lucrează pe sub mână.Indiferent ce vor spune ruşii în urma anchetei nu vor fi crezuţi.

 43. Asasinarea lui Alexey Navalnîi a luat prin surprindere toată cloaca de troli a pitecantropului de la Kremlin.
  Ceva tentative fâsâite de da vina pe CIA/ Zelensky / Mai6. / Soros / oculta in general și cam atat .
  Nasoale momente tovarăși

 44. Pyrrocika, nu numai că are enorm de câștigat de pe urma eliminării unei alternațive care ar fi polarizat tineretul și oligarhii, dar a arătat că nu se dă înapoi de la nimic.Ok, troleașcă, hai să zicem că Navalnâi e trădător, fascist, nazist samd.Dar ăilalți de i-a căsăpit putinelu până acu, ce erau? Aud? Cu ce-a otrăvit psihopatul ăsta până-n prezent, umpli un autobuz!

 45. Mosu Serveste piticului cracanat. Frica lui de a avea concurenta.

 46. circar in lipsa de argumente si de logica. Un trompetist, un tonomat.

 47. Am priceput ! Dar nu inteleg de unde mare prietenie cu Ucraina asta ? Ca doar nu o sa-mi spuna nimeni ca noi suntem plini de strategii si strategi ! Sau suntem doar parte din strategia altora ?

 48. Arata altceva. Ca rusilor nu le mai pasa de nimeni. Adica vor face orice . Rysii sunt in razboi deschis cu america si europa. Romania sa adopte o pozitie temperata ca ne-o luom in bot. Suntem pe linia frontului. Agentul Navalnai stia Ruleta rusesca. Acum a fost glont pe teava. Nu mai exista negocieri de schimbat agentii …Ghinion.

 49. Medicul care l-a tratat pe Navalni a negat categoric ca el ar fi fost otravit dar a spus ca Navalni este grav bolnav, boala e cronica shi nu va putea fi tratata shi probabil ii va fi fatala ceea ce s-a shi intamplat. A fost un medic bun care a putut sa il salveze atunci dar a spus clar inca de atunci ca Navalni va recidiva.

 50. @Prostăchelu lingău-amerloc-18.09 , maestre în știință și cultură, aia cu ,, căsăpitul” e valabilă și pentru Gonzalo Lira( UCIS de ocraineenii TĂI )? Sigur asta e altceva, e diferit, Siria, Irak ( unde 500 000 de COPII irakieni ,, au MERITAT să MOARĂ”) ? Vietnam, Cambodgia ( 2 000 000 civili uciși de amerloci !!!!) ( unde e pe hartă prostăchel ) și alte și alte 85 de țări unde patronul tău, șeful tău, tu sluga lui, au UCIS ZECI de MILIONE de OAMENI, SUTE de MILIOANE plecați în bejanie ( pentru știința ta = strămutați ) nu te interesează? Important pentru mătăluță ce copeică ocraineeană mai primești ( vezi că cam se devalorizează ) ! SLAVĂ PĂCII, copeicarilor de grivne !

 51. Moșule, ai perfectă dreptate! Cui a folsit explozia Nord Stream2?

 52. @ Bursucul 16:57 + @ Un Roman 17:12 + @ Marele Urs 17:41, +@ MYSEBI 17:47, total de acord!

 53. L-a omorat pentru ca se temea de el, desi Navalnii era deja terminat si in puscarie. E disperare mare la Kremlin, viata in Rusia e tot mai rea, iar vajnicii nepalezi angajati de Rusia sunt blocati pe pozitii in Ucraina.Vajnicilor trolaci le curg balele cancerigene după lovele.Ce vor mai inventa trolii canceroși?

 54. citind tot ce sriu oamenii ăștia aici nu poți decât să ajungi la concluzia că votul nu ar trebui să fie universal.

 55. nimeni ,nimic,despre vizite,interviuri ,pachete,sosii,stadii de pregtire a lui,a nevestei lui -care -nu mă duc la copii(care copii? înfățișare la judecată -nene Șerb „pamflitul e realitatea ”,realitate care o miștocărești matale…..

 56. Ești un idiot prostcedo și taktika ta de imbecil de a o da de gard cu presupoziția ta că în aș fi pro american numai pentru că ți-am dat de gol gheroiu de doi lei duzina, ca niku tău de kopeikar lipsit de logică, cu rânza cât a struțului și minte de găină beată.

 57. Ironic, pentru noi, un stat tampon între noi și ruși este necesar.La fel de necesară este o politică reținută, după cum spunea 18-40, una mai pe la mijloc , fără mari entuziasme, eventual un acord secret de neutralitate sau măcar un contact permanent cu Moscova și Kievul pentru că în vremurile astea, protecția minorității românești din Ucraina este esențială.Cel puțin, eu așa văd lucrurile.

 58. Pe Johannis îl interesează moartea rusului trădător terririzat cu cântece patriotice și nu a românilor morți pe șantier în Italia!

 59. Imi repugna BASCALIA nu numai cand e vorba de un ASASINAT MONSTRUOS, dar o asemenea forma de „persiflare” a CRIMINALULUI CONTRA UMANITATII Rasputin si a URSS-ului carer nu si-a stopat niciodata GENOCIDUL din 1917 pana azi!!!

  Domnul Serbanescu a redus drastic la „douazeci de milioane” GENOCIDUL lui Stalin neadaugand cei 4(PATRU)ANI de MACEL BOLSEVIC CIVIL dintre 1918 si 1922, anul cand a fost TRANSFORMAT IMPERIUL COLONIAL RUS in IMPERIUL COLONIAL BOLSEVIC sub titulatura de URSS!!! A mai uitat sau NU A STIUT de MILIOANELE ASASINATE de VIRUSUL BOLSEVIC botezat „gripa spaniola” si nici INFOMETARILE REPETATE MONITORIZATE CU PRECIZIE pe regiuni!!! Nu a trecut la socoteala SUTELE DE MII DE MILITARI SOVIETICI TRIMISI in Spania sa ingrasa pamantul spaniol intre 1936 si 1939, nici MILIOANELE DE MILITARI trimise la MOARTE SIGURA SA APERE SLAB INARMATE granita comuna cu Hitler ale carui PESTE UNA SUTA DE ARMATE dispunand de ZECI DE MII DE TANCURI si PESTE UNA SUTA MII DE AVIOANE, dupa 22 iunie 1941 au patruns ca-n BRANZA in IMPERIUL COLONIAL BOLSEVIC, SUTE DE KILOMETRI din prima saptamana!!!

  De fapt, am impresia ca Serbanescu a vrut sa-i ridiculizeze pe PROFI cu care e asociat impotriva firii, PROFI care sustin exact ceea ce a persiflat Dansul!!! Ca tot e la moda chestia cu „cheia in care trebuie citita o declaratie”, POMELNICUL de „fapte bune”
  ale URSS, Stalin si Rasputin trebuie decodificat cu CHEIA CITIRII RASTURNATE!!! Tare ma tem ca o sa fie exclus din CLUB…

 60. @ 20 .05, am înțeles, nu ești pro-american, nu pupi în dos nici ocraina ( deși văd că-ți plac copeicile ocraineene), spre deosebire de afirmațiile tale nesusținute de vorbe, fapte, întâmplări, lege, morală, documente, probe, în fine, lin-kuri mai citește, să constați cine minte cine nu !În rest, spor la lins ! SLAVĂ PĂCII, autobuzelor !

 61. De moartea a 18000 de copii în Gaza cine e responsabil ?

 62. Baietii lu Putin prin comentarii sunt impartiti in doua voci. Una cum ca a fost CIA ul, ca Putin nu beneficiaza din moartea lui. As fi crezut asta daca asta era primul opozant care moare, dar cum unii au prins aripi, altii au baut un ceai mai greu, unii chiar impuscati nu stiu ce sa zic. Vocea a doua o dau cu crimele altora. De parca Rusia si Israel nu pot fi vinovate in acelasi timp.

 63. O compunere ironic-gretoasa ce se vrea luata drept pamflet, miroase de departe a propaganda mincinoasa. Asta e presa romaneasca poluata cu acoperiti. In loc sa informeze corect, se tine de glume si in momente tragice. Presarii globalisti nu au aflat ca mortul era agent MI6, care cersea vreo 10-20 milioane de dolari de la englezi. Pentru mizilic: manifestatii, provocari, propaganda si alte chestii impotriva lui Putin. Aia l-au trimis in Rusia si exact in campanie electorala Putin l-a omorat in puscarie. Globalistii au aplicat metoda asta cu Milosevici si cred ca toti sunt asasini ca ei.

  Mortul nu a fost niciodata politician, ci un amarat de blogger cu tupeu jegos.

  Se pare ca cititorii sunt mai informati decat ziaristii mituiti de soros.

 64. In orice caz, inchisoarea ruseasca din care tradatorul asta a iesit cu picioarele inainte e un fel de „salon de ceai” pentru cucoane (fara noviciok si fara kazaciok) fata de sinistra Abu Ghraib …

 65. Dl. Șerbănescu resimte o lehamite totală pe topica etica sovietului.
  N-ai cum să fii om și să-i sufle în pupă lui Putler.

 66. Proputinică CEDOntrebi, nu te mai întreba, că te doare capul.Mai bine vezi ce-a făcut nen-tu stalin, de ți-l cântă zeul tău atâta pentru ww2 și cum a reușit să bage pe mâna lui Hitler toată Germania cu isprăvile lui, câți ruși și de ce au vrut să se înroleze în armata fuhrerului prostovan care i-a respins, de ce, și ce anume i-a împins pe partizanii ucrainieni să lupte cot la cot cu nemții, lucru care se întâmplă și azi.Că de dăștepți care are dreptate după ce vede televizoru’ din față e plina lumea.Ai noroc că nu mai trăieste tata lu moș-tu care a prins războiul, că te snopea și te dezmoștenea și din „trădător” și scuipați nu te-ar fi scos.Al meu bunic a făcut Donbassul 8 ani după cinci de război și știu destule, aflatede la el până să moară prin ’78, când aveam 16 ani, cu mult înainte să fi-n proiect, dar-mi-te să prinzi tu gustul rublei.Tu ai impresia că asiști la meci sau la ești pe la vreo emisiune cu vulpița și țăcănilă ălalalt dar aici nu e birtul sătesc și nici vreo emisiune pentru demibrains. Halește vreo 1000-2000de pagini măcar și vino când știi ce spui.

 67. Pentru KM ( mafia khazara ) acest Navalnîi este agentul lor perfect acum, cand isi face treaba si mai bine mort. Ca si in zazul gazoductului Nord Stream, se pune intrebarea fireasca : la ce i-ar folosi lui Putin un ,,opozant’’ mort ? Dar la ce i-ar folosi KM un agent KM mort ca opozant al lui Putin ? Ca si in cazul Nord Stream se va afla ca atunci cand cineva nu mai foloseste viu ( in functiune ) , este si mai bun defect
  ( aruncat in aer ) sau mort, si incriminat Putin ca in atatea cazuri déjà dovedite.
  Daca esti IDIOT pui botul la minciunile KM si crezi taoate prostiile fara sa intelegi pe ce lume traiesti.
  Din pacate aceasta noua clona a lui Putin, a nu stiu cata din 2010 incoace dupa judecarea si executarea adevaratului Putin, satanist dovedit, se pare aceasta clona este una a KM si nu din cele care au fost pentru Rusia si pentru ORTODOXIE. In octombrie 2023 KM a reusit sa ucida ultima clona buna a lui Putin si acum se vede ca din ceea ce face si ce zice, acest Putin face jocul KM, asa cum cele doua clone ale lui D.Trumpa fac jocul Deep State. Omenirea este in mare pericol si nu-si da seama.
  Dar cum toate nenorocirile din acest razboi biologic au fost ingaduite de Dumnezeu ca sa ne trezim si sa vedem mizeria care ne inconjoara, asa cred ca si acest lucru a fost ingaduit de Dumnezeu pentru ca inca mai avem pana la adevarata TREZIRE, si noi OAMENII trebuie sa suferim pentru ca suntem IDIOTI si perversi. Se pare ca cei 3,5 ani grei au trecut dar mai avem inca 3,5 ani pana in 2026 cand acest razboi, al treilea razboi mondial atipic programat odata cu primele doua in SUA inainte de 1871, se va incheia cu victoria OMULUI. Nu mor oamenii cand vor javrele paduchioase KM.

 68. Bun articol ! Felicitari !

  Pentru KM ( mafia khazara ) acest Navalnîi este agentul lor perfect acum, cand isi face treaba si mai bine mort. Ca si in zazul gazoductului Nord Stream, se pune intrebarea fireasca : la ce i-ar folosi lui Putin un ,,opozant’’ mort ? Dar la ce i-ar folosi KM un agent KM mort ca opozant al lui Putin ? Ca si in cazul Nord Stream se va afla ca atunci cand cineva nu mai foloseste viu ( in functiune ) , este si mai bun defect ( aruncat in aer ) sau mort, si apoi incriminat Putin ca in atatea cazuri déjà dovedite.
  Daca esti IDIOT pui botul la minciunile KM si crezi toate prostiile fara sa intelegi pe ce lume traiesti.
  Din pacate aceasta noua clona a lui Putin, a nu stiu cata din 2010 incoace dupa judecarea si executarea adevaratului Putin, satanist dovedit, se pare ca este una a KM si nu una din cele care au fost pentru Rusia si pentru ORTODOXIE. In octombrie 2023 KM a reusit sa ucida ultima clona buna a lui Putin si acum se vede ca din ceea ce face si ce zice, acest Putin face jocul KM, asa cum cele doua clone ale lui D.Trump fac jocul Deep State. Omenirea este in mare pericol si nu-si da seama.
  Dar cum toate nenorocirile din acest razboi biologic au fost ingaduite de Dumnezeu ca sa ne trezim si sa vedem mizeria care ne inconjoara, cred ca si acest lucru a fost ingaduit de Dumnezeu pentru ca inca mai avem pana la adevarata TREZIRE, si noi OAMENII trebuie sa suferim pentru ca suntem IDIOTI si perversi. Se pare ca cei 3,5 ani grei au trecut dar mai avem inca 3,5 ani pana in 2026 cand acest razboi, al treilea razboi mondial atipic programat odata cu primele doua in SUA inainte de 1871, se va incheia cu victoria OMULUI. Nu mor oamenii cand vor javrele paduchioase KM.

 69. Nea Serbanescu, vreo veste despre Assange aveti? Nu? Pai de ce? Hai cu niste ironii globaliste?
  Dar filmuletele alea cu raposatul Navalny comparand musulmanii cu gandacii de bucatarie nu vreti sa ne comentati? Nu? Pai de ce? Nu s-ar potrivi cu profilul de impecabil erou democrat al raposatului?
  Dar despre moartea lui Gonzalo Lira in inchisorile ucrainene aveti vreo ironie ceva? Nu?
  Dar despre madam Victoria Nulananuland cu al ei „fuck eu” aveti ceva de comentat? Tot nu?
  Dar despre Burisma si Hunter si Big Guy tot nimic?
  Bine nea, hai succesuri la propaganda globalista si felicitari si lui nea Cornel ca pupa unde trebuie.
  Bine nea Serbanescu

 70. Din ultimile informatii s-a aflat ca era vaccinat, adica s-a imbolnavit de deces subit si deodata, asa ca mai usor cu pianul pe scari cu acuze nefondate scornite la comanda Deep State si a KM.

  Pentru KM ( mafia khazara ) acest Navalnîi este agentul lor perfect acum, cand isi face treaba si mai bine mort. Ca si in zazul gazoductului Nord Stream, se pune intrebarea fireasca : la ce i-ar folosi lui Putin un ,,opozant’’ mort ? Dar la ce i-ar folosi KM un agent KM mort ca opozant al lui Putin ? Ca si in cazul Nord Stream se va afla ca atunci cand cineva nu mai foloseste viu ( in functiune ) , este si mai bun defect ( aruncat in aer ) sau mort, si apoi incriminat Putin ca in atatea cazuri déjà dovedite.
  Daca esti IDIOT pui botul la minciunile KM si crezi toate prostiile fara sa intelegi pe ce lume traiesti.
  Din pacate aceasta noua clona a lui Putin, a nu stiu cata din 2010 incoace dupa judecarea si executarea adevaratului Putin, satanist dovedit, se pare ca este una a KM si nu una din cele care au fost pentru Rusia si pentru ORTODOXIE. In octombrie 2023 KM a reusit sa ucida ultima clona buna a lui Putin si acum se vede ca din ceea ce face si ce zice, acest Putin face jocul KM, asa cum cele doua clone ale lui D.Trump fac jocul Deep State. Omenirea este in mare pericol si nu-si da seama.
  Dar cum toate nenorocirile din acest razboi biologic au fost ingaduite de Dumnezeu ca sa ne trezim si sa vedem mizeria care ne inconjoara, cred ca si acest lucru a fost ingaduit de Dumnezeu pentru ca inca mai avem pana la adevarata TREZIRE, si noi OAMENII trebuie sa suferim pentru ca suntem IDIOTI si perversi. Se pare ca cei 3,5 ani grei au trecut dar mai avem inca 3,5 ani pana in 2026 cand acest razboi, al treilea razboi mondial atipic programat odata cu primele doua in SUA inainte de 1871, se va incheia cu victoria OMULUI. Nu mor oamenii cand vor javrele paduchioase KM.

 71. De fapt Navalnîi nu valora chiar nimic, nu facuse nimic bun la viata lui pentru Rusia, n-a muncit nimic util, a facut doar galagie si a devalizat fondurile primite din strainatate (exemplu Germania) pentru a destabiliza Rusia. Acum fiind izolat chiar nu mai deranja pe nimeni, e absurd sa crezi ca a fost asasinat la ordinul Moscovei un personaj complet inofensiv si inutil. Poate ca a fost ucis de vreunul din detinuti fata de care s-o fi comportat arogant? Detinutii astia periculosi nu stiu multe daca-i calci pe coada. Ancheta va stabili. Rafuielile dintre detinuti exista peste tot in lume.

 72. Mamă Morton/ cu creier de carton/ pecă, s-avem pardon/ nu-i totuși de bon ton/ să fii puțin poltron/ și să te-ntrebi ca prostul/ unde-i totuși rostul/să-ți omori rivalul/ ca sa umfli valul/ când ar trebui să faci totul ca el să rămână în viață pentru ca Occidentul ăsta colectiv (care în decursul istoriei a făcut la genocide prin Africa, Asia, Orientul mijlociu și îndepărtat, ba amerlocii chiar la ei acasă cu indienii lor care roși, care maronii sau stacojii) să nu aibă motiv să orăcăie tocmai aproape de alegerile din Rusia. Deci întrebarea „Cui prodest„ e la locul ei. În orice caz nu în favoarea lui Putin porcăit de atâta vreme că nu vrea să-și lase țara fleșerită de marele Satan cu capitalul lui „uman„.Oricum e f regretabil și trist că bietul om, spion amerloc sau nu, a murit și rușii trebuie să dea toate informațiile despre cele întâmplate. Oare când va scrie flașneta asta de Șerbănescu despre scheletele din dulapul doldoara al Ocidentului?

 73. a crapat un slugoi antirus al miliardarilor satanisti amerloci! bogdaproste

 74. Mihăilescu Petre Sorin Copii care deveneau teroristi. Dar ce legatura are una cu alta? Incerci prin deviere sa ascunzi crimele din Ucraina si crimele din Rusia savarsite de acelasi criminal-Putin?

 75. Ba Serbanescule, vrei sa fii ironic dar spui…scrii…fapte adevarate…da ba baiatule, ne-ar trebui un alt pact de la Varsovia ca sa fie pace !…

 76. Ati inebunit , domnilor ! Propaganda NATO-UE are un singur centru de comanda si toti sunteti conectati la acel buton.Lumea, tarile independente trebuie sa organizeze o conferinta internationala , prin care sa pregateasca apararea publicului pe mapamond fata de minciunile voastre.

 77. Tot ce se scrie pe aici nu pune la socoteala ka khazarii sunt nu numai in N.York, dar mai ales in Rusia shi Ukraina, ca sa nu mai punem la socoteala Orientul ce confirma ca razboaiele lor sunt copie la indigo. Este un fel de joc al lor, ka ka khazarii nu e nimeni=dar sa fie mult sange, da, mult sange, precum la mineriadele lui Ylici sau serialul RTV din dec.89 semnat regia Sergiu Nicolaescu (Iulian Vlad dixit), scenariul Oracolul din Damaroaia, ideologul analfabet al chibutzului PCR=tov.khazar Brucan, piesa=hora cu strigaturi a cominternistului khazar Bratesh=ka ka lin, ka ka lin, ca mai ia, cantata de hartishtii lor securici=M.Dinescu, Karamitru, cascadorii, samd, ne mai punand la socoteala emanatziile fasaite=ex.Ylici
  Deci aceste blaturi de razboaie=ghishefturi, pot dura shi 20 de ani cum s-a zis recent, dar shi in trecut de Brukner. Se poate ca Putin nu mai este de mult, nu este o problema=vine IA, shi alte bazaconii, ex.manualul HO=religia scrisa la gazeta lor de perete de la Yad. Pana nu se va elibera lumea de khazari shi alte cozi de topor nu va fi pace pe Pamant.
  Asha cum Babylonul a fost distrus, asha shi Omenirea va fi rasa tunsa shi frezata, sperand ca numai ei vor rezista in bunkarele lor=victoria lor S.Finala. Concluzia sigura: este o crima khazara dictata de shefii lor, pot fi shi de la N.York
  O zi buna.
  Con
  P.S. Balaurul creshte pt.ca acum oricine poate sa adere la doctrina tay mult dicku shi ka laba lor, asta fiind lipsa de Colon ishti, pentru ca eBreii adevaratzi nu au vrut sa fie roby ca ashtia pe moshia lui Rothschild, de acum 2000 de ani

 78. Aceeasi propaganda bolsevica din anii 50. Toata lumea este vinovata,iar Rusia vrea sa salveze lumea. Ha ha ha ha ha ha ha. Dar i-a cwerut=-o cineva? Ei stiu sa „salveze” intrand cu tancurile,violand,terorizand,mituind. Multi fara educatie pe aici.Da ma,pentru voi occidentul este vinovat ca va folositi de tehnologie.Dar aveti curajul in numele libertatii sa renuntati la tot ce va ofera occidentul?Ba trepadusilor putinisti.Hanar nu aveti de istorie,de educatie nici nu mai zic. Vai steaua voastra de sosocari hauristi. Nefericirea voastra vine din neputinta.Din lipsa educatiei si a pregetirii profesionale .Va mangaie orgoliul propaganda ruseasca,cum ca altii sunt de vina pentru ca ati ramas prosto(vani)?

 79. @ mai prosti ca tine,rar – credeam ca ai disparut. Imposibil. Mama prostilor este mereu gravida . Si tu esti din ala ” educat” cu vina de bou si cu parul ? Strasnica pregatire profesionala ai. Si ” ieducat ” cit cuprinde. De aia nu mai sunt biblioteci. Ai ros tu toate cartile……Ai grija ce faci cu dintii cu care inveti .” Codul lui Hammurabi” si ” Tablitele de la Tartaria” nu-s de hirtie.Si ai grija sa nu darimi piramidele cit citesti hieroglifele …….

 80. Da moartea lui Navalnii confirma

  Confirma moartea lui Jeffry Epstein in inchisorile americane . Si stii ce mai confirma ?

  Confima moartea lui Gonzalo Lira cetatean american care a facut greseala de a sta in Ucraina euro-atlantica crezand ca daca sta acolo liberattea cuvantului sau ii va fi garantata si nu i-a fost , moartea jurnalistului Gonzalo Lira in inchsorile ucrainiene unde a fost batut pana la moarte asa dupa cum insasi el insasi a anuntat pe youtube daca te inereseaza poti sa gasesti ca se va intampla ce confirma ?

  Confirma moartea lui Adamescu (patron de presa) in parnaile romanesti

  Confirma moartea lui Stan Mustata (judecator) in inchisorile romanesti .

  Si stii ce mai confirma lista de asasinate Mirovoret (peace keeper) ca de exemplu Daria Dugina

  Confirma faptul ca agentii CIA , cunoscuti si certiifcati ca agenti CIA cu anatecedenta dovedibile di surse publice ca sunt agentie de influenta a unei puteri straine , in cazul lor CIA se caca pe ei ca s-ar putea sa li se inatample si lor ceea ce sefii lor au facut intregii lumi .

  Hmm se intoarce roata cocosel se intoarce roata siiiiii daca FSB ori altii similar n-o sa va mirovoret pe voi poate ca ar fi cazul sa o facem noi daca vrem sa avem o tara si nu doar o colonie penala.
  Si nu nu cred ca Putin l-a asasinat deorece Navalnii era certificabil si masurabil un nimeni, masurabil de catre un institul de sondare a aopnie publice rusesc finanatat de national Endowment for Democracy.

  Iar briciul lui Occam zice „QVI PRODEST” iar de beneficiat de juganirea vostra va beneficia tot CIA deci eu zic ca ae cazul sa va cam cacati pe voi

 81. Domnule Eugen Serbanescu, nu stiu din ce tainice motive, faceti afirmatia falsa ca „Stalin a ucis peste 20 de milioane de oameni în Uniunea Sovietică în timp de pace.” Va faceti ca uitati ca toate milioanele (zeci de milioane) de victime nevinovate ale URSS, in marea lor majoritate rusi supusi exterminarii, se datoreaza aproape exclusiv evreului Genrikh Yagoda, care pana la urma a fost executat la ordinul lui Stalin. Nu mai incercati sa ne dezinformati!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.