Candidatul PSD la Primăria Capitalei. Se fac sondaje, se fac măsurători… Și Firea?

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că este posibil la Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, menţionând că, în acest moment, nu există o decizie a partidului privind un alt candidat şi că este prematură o discuţie.

„Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei -n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

El a spus că nu a avut loc o nouă discuţie în partid pe această temă.

„E prematur. Nu am avut încă o discuţie din nou cu doamna Gabriela Firea şi, repet, n-am avut o discuţie în interiorul partidului privind alt candidat în acest moment pentru Primăria generală”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat despre variantele candidaturilor lui Robert Negoiţă sau Daniel Băluţă, Ciolacu a spus: „Nu au fost discuţii pentru candidatura la Primărie”. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. Cum este posibil sa afirme Ciolacu ca Firea nu a avut nicio treaba cu Azilele din Voluntari atata timp cit am auzito cu totii in interviul luat de doamna Alexandrescu la TV ,cum doamna Firea cu gurita ei a spus ca a fost intradevar informata despre ce se intimpla in aceste Azile cu ceva timp in urma . Poate nu era acest compartiment in grila ei de atributii ,dar din punct de vedere omenesc, ar fi trebuit sa isi informeze sotul de tot ce se intimpla acolo in Voluntari.Chiar nu o fi fost inpresionata de ce se intimpla acolo dupa ce primise aceaste informatii ?

 2. După europarlamentare va lamuriti voi ăștia de psdnl care ne-ați furat 33 de ani

 3. „Să fim corecţi: Gabriela Firea a avut o treabă cu azilele groazei. Deci, a avut o legătură cu azilele groazei”Prietena intima,prietenul sofer ‘bunlatoate’,sotul compromis, stiau,deci stiai si tu
  Ciolacule, minti ca in Pravda

 4. Orice candidat de la PSD, va fi mai bun dacat capitanul „Dunga Albastra” si piratii lui din politia locala, care au adus populatia Bucurestiului la disperare.

 5. Un singur sfat pentru doamna Gabriela Firea, dacă va candida: Fii rea în campania electorala.

 6. Cine a propus sa se mărească sumele alocate azilelor? Cine pregătea să ia copii si sa-i bage in azile? Cum încerca sistemul sa puna la punct un sistem de scos banii multi pe suferinta oamenilor? Diabolici! Si Firea este un șurub in sistem!Ciolacu saracu o piulița. Patentul este la domn profesor . In acest timp pentru populime se strânge șurubul!

 7. se scufunda și partidele cu ochii la ciolan.
  Baaa, avem datorii pentru 10 vieți!

 8. Cei care BAT CAMPII cu azilurile de batrani si vinovatia lu fiREA sunt secu-useristii si penelistii fratii lor. Doar cine NU A AVUT pe nimeni internat acolo, care sa stie adevarul, debiteaza aceste gogomanii SE ASCUNDE insa, intentionat, ca AUTORUL DEZASTRELOR din caminele de batrani se numeste NICUSOR DAN- candidatul comun usr-pnl la viitoarele alegeri, acela care A REDUS CU 50% RATIA DE HRANA, MEDICAMENTE si AJUTORUL DE HANDICAP, date de …fiREA Nu am vazut un interviu cu asistentele din asa zisele aziluri, pe care nicusorul la redus la 1 buc/ 20 batrani, cu apartinatorii celor din azile , ci doar punctul de vedere a unor baieti la ordin din media si a postacilor platiti ( vezi, un exemplu, paulian ionescu-clona!)PS Mentionez ca ar fi o greseala f mare pt psd sa o desemneze candidat pe tov de drum a ciocarlanilor din voluntari, fiREA, ea fiind , ca primar , la fel de slaba , ca multiubitul nicusor unuc al securicilor si penelistilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.