Cântăreața Silvia Dumitrescu, poveste fericită. „Suntem norocoși”

Rebelă, nonconformistă pe scenă, îndrăgita cântăreața Silvia Dumitrescu este în viața privată o familistă convinsă. Silvia Dumitrescu și-a sărbătorit, în urmă cu câteva zile, partenerul de viață, cu care este căsătorită de peste 30 de ani. Florin Ochescu a împlinit 72 de ani.

„În weekend l-am sărbătorit pe dragul meu soț, Florin Ochescu. Suntem norocoși, la mulți ani, dragul meu. Te iubesc!”, a transmis Silvia Dumitrescu, pe o rețea de socializare.

Cum s-au cunoscut?

„Noi ne-am cunoscut la o petrecere. În seara aceea, cineva mi-a făcut cunoştinţă cu Florin. Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva, cu cine dansez, dar să știi că nu a fost dragoste la prima vedere, însă noi am rămas foarte buni prieteni. Mă căuta tot timpul la telefon, mama mereu răspundea la telefon și când ajungeam acasă îmi spunea: Te-a căuta un tip Ochescu. Era o amiciție la început.

El era îndrăgostit, dar eu cumva profesional am fost mai mult legată, pentru că mi-a cerut un videoclip, pleca la Londra, cânta la Holograf și voia să vorbească cu producătorul, era un videoclip cu o piesă în limba engleză compusă de Adrian Enescu “Love me baby”, care în perioada aceea a fost o idee șocantă pentru români, era chiar imediat după revoluție. Șocant în sensul în care era totul foarte sexy”, dezvăluia Silivia Dumitrescu, în emisiunea “Răi da’ Buni”.

„El în fiecare zi mă întreabă dacă îmi e foame, dacă vreau să mănânc ceva, dacă sunt obosită are grijă de mine. Și când e 8 martie are grijă, când mă trezesc eu din somn sunt deja florile lângă mine și pupicul, îmbrățișarea”, mai spunea artista.

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în anul 1993. Au un băiat. Iulian Ochescu are 30 de ani și este pianist. „Avem și un băiat cu care ne mândrim, a reușit în viață, are concerte. El cântă muzică clasică”, mărturisea cântăreața, la un post TV.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

2 Comentarii

  1. Norocos tataia! Uite ce prospatura are.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.