Catastrofă rutieră

Cel puțin 36 de persoane au murit și alte 11 au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică în Kenya, pe autostrada Nakuru-Eldoret, relatează site-ul kenyan Capital News.

Poliția a informat că un autobuz a intrat în coliziune frontală cu un camion, în regiunea Migaa, în jurul orei locale 03.00. Potrivit informațiilor preliminare, sistemul de frânare al autobuzului s-ar fi defectat.

„Sunt 36 de morți, iar doi sunt pasageri ai camionului. Toate cadavrele au fost descarcerate, iar răniții au fost transportați la spital”, a declarat șeful poliției locale, Zero Arome.

Un copil în vârstă de trei ani se află printre persoanele decedate. Bilanțul inițial al victimelor a fost de 30 de morți, dar șase răniți au decedat la spital.

Autobuzul transporta pasageri de la Busia spre capitala Nairobi în momentul accidentului. Potrivit autorităților, peste 100 de persoane au murit de la începutul lunii decembrie în urma unor accidente produse pe autostrada Nakuru-Eldoret.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.