Caz șocant de abuzuri sexuale asupra copiilor

Peste 75 de persoane au fost arestate de poliţia din Marea Britanie ca parte a unei anchete derulate în Scoţia într-un caz de abuzuri sexuale împotriva copiilor, potrivit BBC.

Cel puţin 500 de victime au fost identificate, unele în vârstă de numai trei ani. În timpul operaţiunii derluate pe mai multe săptămâni, poliţia britanică a descoperit peste 30 de milioane de fotografii cu copii abuzaţi sexual.

Cei mai mulţi copii ar fi fost contactaţi prin intermediul platformelor de socializare. Un singur suspect ar fi contactat peste 100 de copii. Poliţia britanică a arestat 75 de persoane şi s-au formulat peste 400 de capete de acuzare, inclusiv viol şi şantaj sexual.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.