Cazacii caută produse occidentale prin magazinele din Sankt Petersburg

Cazacii din Sankt Peterburg se alătură campaniei inițiate de liderul de la Kremlin privind interzicerea produselor occidentale de import.
Însoțiți de interpretul Stas Berețkii, cazacii au organizat un raid înpotriva produselor de import, într-un supermarket din Sankt Peterburg, scrie Unimedia.

Barețkii a încercat să demonstreze în fața camerelor video ale reporterilor diferența dintre produsele autohtone și cele de import.

Potrivit gazeta.ru, acesta chiar a rupt cu dinții mai multe cutii cu bere de import și a cerut administrației supermarketului să înlocuiască marfa de import cu cea autohtonă.

Ulterior, ei au cerut administrației magazinului să prezinte documentele de însoțire a mărfii. Produse interzise nu au fost găsite.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.