Ce au discutat Tudose și Iohannis în ziua cea mai fierbinte

Update Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose au discutat, joi dimineaţă, la Craiova, înainte de a începe lansarea modelului Ford EcoSport.

La intrarea în fabrică, președintele l-a întrebat pe premier:

„Toate bune, domnule Tudose?”

Premierul a răspuns: „Bineînțeles, domnule președinte!”.

Cei doi au discutat și despre infrstructură. „În atragerea de investiţii, administraţia locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă şi nu excepţie. Ştim cu toţii că una din cerinţele esenţiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Infrastructura trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern. În acest sens, mă bucur că îl avem astăzi aici pe domnul premier și pe domnii miniștri. În discuțiile pe care le-am avut înainte să ajungem aici, evident că am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare”, a declarat Klaus Iohannis în cadrul evenimentului.

Premierul a afirmat că în câteva zile se vor vedea și primele efecte în ceea ce privește lucrările de infrastructură.

„S-a vorbit de infrastructura. Am spus și reprezentanților companiei și vă spun și dumneavoastră . Nu facem infrastructură numai pentru companie, ci pentru întreaga Românie. Astăzi putem spune că infrastructura care leagă Craiova de restul României că nu mai suntem la nivel d epromisiuni, ci în grafic. Săptămâna asta sau săptămâna viitoare sunt lucrări care sunt în atribuire. A fost un angajament al României”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Craiova.

Mihai Tudose a avut și marți o discuție cu președintele.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Antena 3, că a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane, Tudose precizând, totodată, că relaţia nu Dragnea nu este ”într-un moment fericit”.

Totodată, premierul a declarat că va face „o mini remaniere” care va viza mai mulţi miniştri „cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene”.

Comitetul Executiv al PSD se reunește joi, la ora 17.00, pentru a decide asupra remanierilor dorite de Tudose.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*