Ce dezbateri TV îi propune Ponta lui Iohannis pentru turul II

Victor Ponta i-a propus luni contracandidatului său la prezidențiale Klaus Iohannis să participe la patru dezbateri televizate săptămâna viitoare, potrivit unui comunicat transmis de PSD.

Ponta vrea dezbateri după următorul program: luni, 10 noiembrie, la România TV — dezbatere pe teme de politică economică și socială; marți, 11 noiembrie, la Realitatea TV — dezbatere pe teme de politică externă și siguranța națională; miercuri, 12 noiembrie, la B1TV — dezbatere pe tema dezvoltării instituțiilor politice și a statului de drept; joi, 13 noiembrie, la Antena 3 — dezbatere pe tema viziunii prezidențiale de dezvoltare a României.

Dezbaterile propuse ar urma să înceapă la ora 20,00 și să dureze 90 de minute.

„Televiziunile au fost deja contactate și, până la acest moment, au confirmat toate interesul și acceptul de a organiza aceste dezbateri, la aceste date și cu această tematică. Este vorba de subiecte de interes public, care țin de atribuțiile președintelui României, conform Constituției, și care pot oferi opiniei publice o imagine foarte clară cu privire la programul și opțiunile fiecărui candidat”, se arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8513 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.