Ce face Ponta cu paharul de whisky

Victor Ponta se declară revoltat de ultimele iesiri ale lui Traian Băsescu legat de cazul Coldea. Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că “de cate ori il vad pe Basescu dand lectii poporului la televizor – ma gandesc daca sa ma duc la baie sa (…) sau sa ii arunc paharul de whisky in fata“.

“A reaparut de cateva zile STRIGOIUL Basescu! Ne da lectii de politica ( dupa ce ne-a nenorocit Tara atatia ani) ; se plange de Coldea de parca nu el l-a facut General ; se plange de abuzurile Sistemului de parca nu el a inceput totul cu dosarele facute lui Adrian Nastase; se plange de “Sistem” de parca nu el a furat voturile din Diaspora ca sa il bata pe Geoana in 2009 ; il critica pe Iohannis de parca nu el spunea in 2014 ca “ii roaga pe basisti sa voteze cu Iohannis” ; ne spune ce bun e Nicusor Dan de parca nu el a candidat in 2020 la Primarie doar ca sa-l incurce ; se jeluieste ca nu mai are sinecura de fost presedinte uitand sa spuna de pensia speciala de la Parlamentul European; mai ramane sa se planga acum ca e acuzat Nicusor Dan de colaborare cu Securitatea – pai cine stie mai bine decat turnatorul “Petrov” ! De cate ori il vad pe Basescu dand lectii poporului la televizor – ma gandesc daca sa ma duc la baie sa 🤮 sau sa ii arunc paharul de whisky in fata🤬“. este mesajul postat de Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

12 Comentarii

 1. a reaparut strigoiu basescu, a reaparut strigoiul ponta … vreo diferenta? doua slugi terfelite de stapani…si niciuna nu vrea sa recunoasca…

 2. Ponta, taci! Fă loby, fă afaceri dar taci! Nu ești cu nimic mai breaz

 3. E opinie personala expusă unde dorește! Scârba cetateanului catre toată clasa politica e imensa după cei 34-35 ani de bătaie de joc la adresa a tot ce înseamnă siluirea țării cu tot ce a existat și încă mai exista.

 4. Buna poza, sluga se inclina cu respect cand stapanul ii face onoarea sa dea mana cu el !

 5. Basescu ar cam trebui sa stea deoparte, sa-si vada de sanatate!!

 6. Până la urmă tov Petrov a fost cel mai mare dizident între 2004 şi 2014!

 7. Fără Băse n-aveam borfași politici în pușcărie, de asta îl urăsc atâta foștii politruci, dovediți penali. Am fi avut în continuare celebra „corupție fără corupți” și l-am fi avut tot pe Ponta șef la PSD, cu consultanță juridică băgată pe gât la CE Oltenia, nu conta că acest complex energetic avea departament juridic cu mulți juriști.
  Nu e strigoiul Ponta cel ce a dat înapoi pensiile speciale tăiate de Băsescu, nu cu el a început sarabanda indexărilor anuale ale pensiilor speciale și a dublării numărului acestora? Măcar Băse a ajuns în Parlamentul European pe lista partidului, pe când nevasta lui Ponta a ajuns datorită soțului ei.
  Marș înapoi la 1%, Ponta!

 8. „Basescu ar cam trebui sa stea deoparte, sa-si vada de sanatate!!”

  Alcoolul omoara toti microbii !

 9. Da’ din RAFTURI diferite, măR😜g …
  ……[RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene -RumburKK]……

 10. Pontache disperat că e gata autostrada Ploiesti _Brasov are coșmaruri cu Base…dar și el e pe aceeași linie cu Coldea….bolnavi de dat sfaturi in afaceri….huooooo!

 11. Oare intenționat l-ați tot scos pe pinokio pe la televizor? Ca să se scarbeasca lumea de el și mai tare? Ăsta nu are rușine, nu mai zic de altceva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.