Ce mult îl iubesc diasporenii pe Ciucă!

Pe principiul ”o poza face cat 1.000 de cuvinte”, Nicolae Ciucă mai trimite, după poza, de ieri,  din tren, încă una și mai și.

Vai, dar ce mult îl iubesc românii pe Nicolae Ciucă…!

Liderul PNL le-a transmis conaționalilor de peste hotare un sprijin ”necondiționat” și, dacă se poate, reciproc.

În Spania, chestiunea dublei cetățenii e pe ultima sută de metri. Și la Paris auspiciile sunt bune!

În lume sunt diasporeni și diaporeni

Un scriitor român de succes, din Spania, zicea că nici vorbă să compari diaspora din Spania și din Italia cu aceea din Anglia, din Statele Unite, din Canada sau din Franța. (sic!)

Că în Spania și Italia, ar fi o altfel de diasporă, una a mâinii de lucru ieftină, a unor oameni foarte ocupați și preocupați doar de grijile zilei de astăzi.

În  Canada sau în alte țări occidentale situația, zice, e un pic altfel…

Ce le promite Ciucă românilor ”extraordinari” din Spania

 

Liderii liberali, fără mașini

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. Nu cumva e unul din gloata cu care a plecat doar că și-a schimbat ținuta 😉? E model consacrat în politica românească! Sau, a fost într-o instituție unde erau câțiva români hăituiți de guvernarea politica spaniola?!

 2. Ce manipulare ceausista. Cati or pica in capcana asta. Sper ca nu multi, ar fi dramatic.

 3. Eu cred că se bucură că întâlnesc un conațional și în plus Ciucă nu ne-a dat motive să-l disprețuim .

 4. Numai faptul ca s-a tinut la secret data vizitei in Spania spune multe,multe despre strategii specific securiste.S-a dus intr-o fabrica,intr-o vizita-surpriza,pre-gatita,(cum sa riste,ma enoriasule,o ploaie de injuraturi ekzact in kampania electorala??).cu multa propaganda,cu foto in tren.Parerea mea e ca sunt pe farash si sunt cocstienti de asta.E de bine.

 5. S-a dus la juvetii lui din Oltenia. Le va face veceuri si le va schimba rogojinile la olteni.

 6. Ala in alb care-l imbratiseaza pe Ciuca, pare sa fie chiar Papa! Papa iubeste la Ciuca. Putin Photoshop si dovada e gata!

 7. @parere…:
  Atat de fetizi sunteti ca va contraziceti intre voi tu si Sososaca/Miscarea de Eliberare.

  „doar că și-a schimbat ținuta 😉”
  Adica trebuia sa nu vina in tinuta de lucru pentru ca doar in Romania e rusine sa lucrezi.
  Nu mai am nimic de spus despre iluzia in care traiesti si clocesti doar rautati.
  E drept ca sunt gratuite, dar tot rautati sunt.

 8. @Elena Popa: ‘…nu ne-a dat motive să-l disprețuim…’ – ‘Eroul’ de la Nassyria, unde ‘armata romana a dus prima lupta dupa cel de-al doilea razboi mondial’ (scriau ziarele), a ajuns dupa o saptamana in acea localitate, ce fusese ocupata de americani, fara a dezminti stirea ‘victoriei romanesti’. Sotia sa a fost trecuta in rezerva cu grad de subofiter; la scurt timp, a fost rechemata in randurile armatei, primind gradul de ‘locotenet-colonel’ fara a avea studiile necesare; a fost trecuta in rezerva cu acest grad. Si exemplele pot continua…

 9. Diaspora romanilor care muncesc pentru „supravietuire” este diaspora frumoasa care merge la biserica si-i saritoare cand unui alt roman ii este greu. Diaspora scriitorului in cauza este diaspora urata care a adus coruptia intelectualitatii romane peste granita. Diaspora frumoasa nu voteaza hoti si curve pentru. „Scriitorii” fac orice pentru un oscior….

 10. Aha,. Mă gîndesc că mai ales cei din Afghanistan..care or fi aflat de dottor-at.

 11. Dragă ”… spune” de obicei sub anonimat numai proștii sau securiștii se ascund. Despre părerea ta despre diaspora de peste ocean , te rog mai caută pe internet , cam cine a ajuns acolo . Generația mea (cea născută în 1968) și care a terminat studiile corect a plecat cam toată , colo peste ocean . Tot noi am fost ăia care am fost și in Piața Univerșității de n-au bătut minerii aduși de ”bunică-tu” Iliescu. Să continui cum am ”adus” noi corupția in România ? Dar de dolarii pe care îi trimiteam noi în țară (inainte de integrarea in UE) ai auzit pe la școala ta post-liceală aflată în pădure la Băneasa ? Cât de josnic poți sâ fii ca să ajungi securist in ziua de astăzi !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.