Ce premier frumușel și-a tras Franța!

Franța are cel mai tânăr premier din istoria sa. La doar 34 de ani, Gabriel Attal  a fost desemnat de președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru a forma un nou Guvern. Numirea vine  în urma demisiei de ieri a fostului șef al guvernului Elisabeth Borne.

Premierul Franței a demisionat

„Dragă Gabriel Attal, știu că pot conta pe energia și angajamentul tău de a implementa proiectul de reînarmare și regenerare pe care l-am anunțat. (…) În slujba Națiunii și a francezilor”, este mesajul publicat de Emmanuel Macron pe rețeaua de socializare X.

Gabriel Attal este homosexual, partenerul său oficial fiind avocatul și politicianul Stéphane Séjourné. Acesta este europarlamentar din 2019, fiind membru al  Renew Europe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

25 de Comentarii

 1. EXACT așa cum am prevazut, Prim ministrul numit de Macron este un apropiat al rețelei Soros, homosexual, partenerul lui Gabriel Attal este Stéphane Séjourné, plasat si el în Parlamentul UE.

 2. o mare victorie pentru miscarea LGBT,prim ministrul Frantei e din minoritate aya, gagica Gaby are un ‘partener’ domnul Stéphane Séjourné
  PS de azi si raul Sena se va numi Limpopo

 3. Mai mult sau mai putin tacit, insasi comunitatea LGBT recunoaste ca este un handicap. Problema majora este ca sunt ,,promovati” din ce in ce mai ostentativ, chiar agresiv, iar noi majoritarii ar trebui sa acceptam si sa tacem. Cam mult !

 4. Ce Mai conteaza nu mai e nimic de facut in Franta in afara de un final dezastruos.

 5. Prim ministru de gen feminin sau masculin?….primește sau dă ?…

 6. … asa se întâmplă când poporul il uita pe cel care a creat lumea asta.
  Francezii nu-s singurii.

 7. Eiii … asta e bine … ca eu auzisem zvonuri ca fumeaza … Probabil ca urmatorul pm (prim ministru, vreau sa zic, incetati sa va mai ginditi la prostii !) al Frantei va fi un travestit, asa incit ziaristii nici nu vor stii cum sa i se adreseze … „Primul domn” ? … „Prima doamna” ? … In rest … a plecat Rifka, a sosit Shlomo.

 8. Esti prea dura cu francezii (ajunsi strainin in tara lor)

  Lasa-i ca ORICUM sunt batuti de Dumenzeu sa ai ba sefi de aceeasi etnie ca ei si aceeasi nationalitate 😉
  Vezi la fel dde HIOMOSEXUALUL de la KIEW
  =
  A inebunit lumea ! 😀
  YAHWEH cand vrea sa-si bata rau (biblic) POPORUL ALES … il taie la portia de AUR-TOPUT in -> „VITELUL DE AUR” la care contrar ELOHIM-ului strabun … evreii deviati, rai si de facto non-evrei-pur-sange SE INCHINA !

  N-ajungea un HOMOSEXULA perdant in UKRAINA ?
  Trebuiau dupa necazurile economice post-coloniale africane… cei ce l-au uns pe ZELENSKY sa puna …un ANTI-CATHOLIC si-n FRANTA ?
  OARE se chiar vrea in viitorul aproiat OMORAREA EVREILOR pe strazi 🙁 … parca spre repulsia publiac impotriva loräse merge cu GREATA popualtiei MAJORITARE … exagerat pro iudeic-homosexuale !

  Va spun cu sincer REGRET … asta nu se va termina bine ! Inteleg ca pentru omleta se sparg oua !
  INSA ca EVREU va rog :
  -Nu puteti de data asta sparge altii decat evreii ! (spargeti filisteni … abateti atentia! Noi evreii am platit itsoric destul sange ! 🙁

  SHALOM! (totusi 🙁 !)

 9. M-au înnebunit ăștia de la Renew. Toți ăia s-au adunat în partidul ăsta.

 10. Mi-e scârbă! Gunoaie îmbrăcate în piele umană. Dacă nu era poponar îl mai numea devoratorilor de babe prim ministru pe acest puțocuride? Absolut, NU!

 11. Ridem si glumim ,dar sint convins ca in Romania sint destui din astia care ocupa functii inportante in statul roman .

 12. @some girl alone Iar te dai victima perciunatule? Ati fost exilati din peste 300 de locatii in istoria ultimilor 1000 de ani pentru fapte reprobabile, inclusiv sacrificii de sange cu copii. niste satanisti ordinari

 13. Parafrazând un banc mai vechi, întreb: Si jeune et déjà gay ?

 14. Te chiar rog ia-te de mine si injura-ma daca nu te poti abtine
  insa ca evreu nu-ti permit sa te iei de etnia si religia mea …despre care ca EVREU doar eu pewrsonal am voie sa fac mofturi !
  I-am facut cumva pe crestini cretini ?

  🙁

 15. TRAIASCA PIEIREA FRANTEI PE MANA EI! PRESEDINTE GERONTOFIL, PREMIER HOMOSEXUAL…POPOR MUSULMAN! NAPOLEON A MURIT DEFINITIV SI FRANTA PENTRU TOTDEAUNA! SODOMA SI GOMORA!

 16. ce titlu cretin! De parca o functie importanta in stat depinde de fizic! Macrou era si el frumusel si ce rahat a facut? Mai faceti bai si voi niste cursuri de specializare in gazetarie! Va tine Cornel in circa!

 17. Franța e pe maini bune! Francezii cu premier homo nu fac copii și importa sclavi din Africa!

 18. Se pare ca-n toata Europa de Vest asa zis civilizata sunt numai dosisti!

 19. Desigur ca din ăsteia cu Putin nu vor vorbi niciodată și îl vor urâ..Iata de unde este ura disperată a acestor scursuri,ei stiu ca lumea îi disprețuiește… De ce îi rabdă cetățenii oare? Nici îndoială că ei duc lumea la groapa..

 20. Când rasismul, discriminarea și xenofobia sunt predominante în rândul evreilor și sunt îndreptate împotriva non-evreilor, fiind alimentate de motivații religioase, este ca și cazul său opus, cel al antisemitismului și al motivațiilor sale religioase. Astăzi însă, în timp ce se discută a doua, însăși existența primului este în general ignorată, mai mult în afara Israelului decât în ​​interiorul lui. „Semiții” sunt într-adevăr „antisemiții” sau canaaniții, moștenitorii Blestemului Canaanului, ale căror acte corupte sunt dictate de Voința din Canaan; adevărații semiți sunt războinicii care au construit o mare civilizație după alta – atunci cum recunoaștem aceste diverse forțe în lumea de astăzi? „După faptele lor îi veţi cunoaşte”. Cei care sunt angajați în conspirații criminale, cei a căror singură loialitate este față de organizații internaționale secrete, cei care promovează consumul de droguri, pornografie, practici sexuale bizare, ritualuri sangeroase și activități criminale, pe scurt, cei care continuă răzvrătirea împotriva lui Dumnezeu, aceștia sunt canaaniții, antisemiții. Cei care rămân fideli lui Hristos sunt semiții. Eu nu sunt creștin, asa că te poți victimiza în altă parte.. Sunt doar un observator neutral laic, atent la prădători și victime.

 21. E și asta o metodă să scapi de conlocuitorii nedoriți; începi cu rafturile de prezervative la ieșirea îngrădită de pe culoarele înghesuite către casa de marcat și sfârșești cu mânuțele printre degetele celuilalt în bolul cu apă citrus, de Ramadan, pentru cei care n-au ușchito acasă deja.

 22. Ce fericire pe boulangiii ăștia să strige toată lumea ala ei:! ”tu-vă-n kour de Paște!”

 23. Cand se schimba PARADIGMA se schimba si INSULTELE,
  nu doar viata civic-morala !

  O insulta va fi de-acum „tu-vă-n kour NU, de Paște, railor!”
  Ce-ai scris va fi o urare de bine DE ACUM ! (dupa calendarul gregorian pe stil vechi 🙂 (

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.