Ce vedete au fost să-i vadă pe Andre Agassi și Steffi Graf (foto)

Sâmbătă seara la BT Arena din Cluj, unde s-a jucat un meci demonstrativ  cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel, au fost nume mari nu doar pe teren, ci și în tribune.
Iată pe câteva dintre ele.
Ilie Năstase și Ion Țiriac, Cosmin Hodor-director Țiriac Open și coproducător la filmul Nasty.
Ana Maria Brânză și Virgina Rudzici cu soțul.
Pavel Bartoș și Andi Moisescu, prezentatorii meciului demonstrativ, fostul portar de la Manchester City, Costel Pantilimon și fiica.
Raluca Olaru, Andreea Esca, primarul Emil Boc și mulți,mulți alții.
MasterClass cu Andreea Esca, Andre Agassi și Steffi Graf
O oră de vis petrecută alături de Andre Agassi și Steffi Graf la BT Arena din Cluj Napoca. Mărturisesc că am ascultat cu respirația tăiată toate răspunsurile la întrebările puse de moderatorul Andreea Esca.
Atenția mi-a fost captată, când a venit vorba despre rolul părinților în cariera lor, de Steffi Graf care a început să plângă.
Și-a adus aminte că juca tenis în casă și din mobila locuinței și-a făcut fileul. Apoi a dat cu mingea trimisă din rachetă până a dărâmat-o, iar mama ei a fost nevoită s-o scoasă în curtea casei și să cumpere alta nouă. Mama a reprezentat pentru marea campioană a Germaniei punctul de sprijin în carieră.
Andre Agassi a mulțumit tatălui său că i-a dat un șut în fund și l-a trimis pentru totdeauna pe terenul de tenis. A povestit și întâmplările anecdotice cu Ilie Năstase care îl striga Snoopy, un personaj de desene animate.
Amândoi au conchis că nu poți controla clasamentul și locul din clasament, mai precis, numărul 1 mondial. Tot ceea ce poți ține sub control sunt antrenamentele zilnice, dăruirea și loialitatea față de tenis.
Ultimele minute cei din public au pus întrebări celor două legende ale sportului mondial. Spectatorii au fost încântați de timpul scurs împreună cu Andre Agassi și Steffi Graf, au putut să îi fotografieze cu telefoanele și să obțină autografe.
Acest articol este sustinut de brandul românesc de sucuri bio Melissimo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. – esca, moisescu, boc, vedete ???? – i-ati exclus pe babasa, gheboasa, udrea/firea/sosoaca ? – pai e…Politically” correct ? – conform noilor precepte salam are oricind loc linga Pavarotti…

  2. Primarul Emil Boc și Esca, m-au dat peste cap.Pe când Bocul în cartea de istorie ? De Eminescu ați uitat toți, ipocriților !

  3. Iar protipendada protevista.Am asteptat 5 minute sa vad si eu un close-up cu Steffi,ca lingaul ala de regizor de emisie tot pe machidoanca aia o arata.Ma duc sa iau o lamaie.Ah,sa nu uit: parca a fost ieri ziua cand mi-a trimis Steffi Graff o carte postala,in ’91.Pe atunci,noi inca eram beti de la petrecerea data de criminalul Ion Iliescu & Co.,in cinstea maretei Lovituri de Stat NeoSecuriste si nu prea stiam noi ce-i ala un FanClub.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.