Centrale termice din București, în reabilitare

Termoenergetica, fosta RADET București, a scos la licitație în SICAP un contract de 20,5 milioane lei pentru execuția lucrărilor de reabilitare a 18 centrale termice de cvartal și a rețelelor termice aferente. Contractul este pe 12 luni, fiind împărțit în loturi de câte șase centrale în zonele Depou Ferentari, Luterană și Rosetti.
„1. Centrală termică: lucrări de instalații termice, instalații automatizare, instalații contorizare, rezistență și arhitectură, instalații electrice, instalații sanitare, instalații de gaze naturale, instalații pentru aer de combustie (introducere aer de ardere și ventilare CT), instalație detecție noxe și avertizare seismică, evacuare gaze de ardere, lucrări pentru încadrarea CT în nivelul de zgomot și vibrații conform normelor în vigoare;
2. Rețele termice: lucrări de rețele termice, rezistență, drumuri”, este descrierea lucrărilor ce urmează a fi făcute.
Ofertele se deschid în 15 noiembrie.
Termoenergetica este în proces de reabilitare a alte 40 de puncte termice în Sectorul 4, lucrările urmând a dura un an și jumătate. Compania este distribuitorul agentului termic în Capitală, funcționând cu subvenții de la Primăria Generală.
foto arhiva
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 990 Articole
Author

2 Comentarii

 1. Dom’ AUTORE,

  NICI o Sperantza pe Calea ASTA a Capitalismului DISTRUGATOR „intinat dtocmaiIN Nobilele DANSULUI Idealuir, prin Infigerea in INIMA LUi Sensibilosa a UNORA, NU MULTE

  Idei DARAMATOR-DISTRUGATOARE, exact ca SI Limba Ceasului din Piata in care va muri Mercutio, DEGEABA, pentru ROMEO, adica

  DREEPT in POALA Namiezii … 🙂

  ASA si Ideile s-au INFIPT ale DREACului DREEPT in INIMA Capitalismului ALTERANDU-l, SARACuu’ de Dansuu … )

  Altfel era CURAT si USCAT, pa PISTE TOT, inclusiv in Banci si CONTURI IN OFF SHORE

 2. Pe 15 octombrie 2023 se baga presiune la Apa la Calorifere ! Faceti Aerisirea la Calorifere la Etajele 10 la Blocuri !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.