Chirilă, despre cazul lui Iulian Dumitrescu. ”Dacă la divizia de județ se fură așa…”

Tudor Chirilă a criticat dur cazul lui Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova. Artistul a spus în mod ironic că acesta ar trebui să fie propunerea PNL la București. 

„Nu știu dacă realizăm ce bale curg la PNL și PSD după primăria București.

Dacă la divizia de județ se fură așa, cum să lași tu din mână ditamai Champions League?” a scris artistul pe Facebook.

Declarații vin după ce Iulian Dumitrescu, suspectat că ar fi luat mită milioane de euro, a fost plasat sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, politicianul este bănuit că ar fi ascuns milioane de lei, care i-ar fi intrat în conturile personale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

16 Comentarii

 1. de ce ce plange madam fieroaica sau georgica diamant?
  Dar aia ce stau in spatele lor?
  Cate blesteme face mafia zilnic, pentru Clotilde si Nicusor, mama, mama!

 2. Asta vrea sa spuna ca daca la divizia de la judet se fura asa, va dati seama ce se intampla la divizia de la Cotroceni? Nu Ionut? Eu asa cred.

 3. Ştie Chirilă cum stă treaba, că ei, haştagreziştii al căror mândru exponent este, au pus-o pe Clothilde prin furăciune iar acum când se termină mandatul toți sunt bine-merçi! Vive la justice roumaine!

 4. Chirila comentator:))),undeva intre Cristoiu si Nistorescu,adica scrie in limba romana!Asa,si?

 5. Asta iese la inaintare la ordin. Deocamdata totul se afla sub ancheta dar el se autopronunta. I-or fi spus securistii sai din USR?

 6. ba chirile,
  tu esti prost?
  -ORUNDE ” se fura” 95%,
  asta e standardul!

  bagati mare p-aia:
  Primaria Sectorului 5 penitenciar Bucuresti….1 miliard de lei
  adica 10’000’000’000’000 lei d’aia vechi
  pentru „spatii verzi”

  chirila e chiar tampait,
  se face ca nu stie cum stau treburile,
  cum se platesc subventiile pt. ‘hartistii neamului?
  -36 milioane euro anual,
  atat le dadea Firea
  de la noi!

 7. La Bucuresti se fura mult mai mult, sunt oameni de alt calibru acolo.

 8. Chirila, nu tu urlai ca damblagiul ca aperi democratia de Dragnea impreuna cu baiatul in geaca rosie? Ai auzit ce a declarat baiatul in geaca rosie? Si apropo de furat Clotilda a ta a furat din noaptea alegerilor. Ne inchipuim ce a urmat dupa!!! Esti penibil!!!

 9. Mai Chirila mai bine te uiti la usristii tai la sectorul 1. Aia care umblau in saci si aranjau voturile noaptea daca ai uitat vezi ca e video cu ei, tineri si frumosi.

 10. CE și CINE te AGITA Periodic pe Matale?
  DE CE asculți?
  BANI AI?
  CARNITZA Frageda AI?
  CARE-I Treaba ?

 11. aveti pregatirea lui Chirila, nici in zece vieti. Dar in democratie, votul grajdarului este egal cu votul savantului…

 12. PUIUTZ: tu vrei dictatura ;)!_

  Oricand potzi sa te priveshti. In oglinda. In familie. Unde doreshti. Eshti liber. Inca este DEMOCRATIE.

  PS. Studiile celor care ishi exprima gandurile pe aceasta publicatie, s-ar putea sa te uimeasca, PUIUTZ!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.