Cine vrea să încalece DGIA?

DGIA care nici n-a apărut în lumina reflectoarelor ca SRI și SIE este o valoare a statului român care acționează așa cum îi stă bine unui serviciu secret în liniște. Și atunci dacă un lucru merge bine atunci de ce să-l schimbi?”

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale, nu-și dezminte gena de securist. Cea din familie. Tatăl actualului ministru al Apărării Naționale a fost ofițer superior în cadrul Securității române în cadrul Direcției a patra Contrainformații Militare care era subordonată direct secției militare a CC al PCR și deci implicit în cea a secretarului general al PCR „tovarășului” Nicolae Ceaușescu, scrie gazetadecluj.ro. 

Ce democrație minunată avem în România n-a avut PSD, partid care se laudă cu ce însemnata resursa umană are, să-l înlocuiască pe Vasile Dîncu decât cu fiul colonelului de Securitate Tîlvăr. Și asta sub ochii noștri la 33 de ani de la Revoluție.

După un mandat cenușiu ca fața lui Tîlvăr, în care a aprobat toate comenzile americane de armament pe care noi le plătim în avans și o să le recepționăm la calendele grecești, și care sunt în marea lor majoritate uzate moral, și care nu ne sunt de folos nici acum și nici în viitor, s-a gândit să mai dea o lovitură, să revoluționeze actuala DGIA. Dar de ce acum și de ce DGIA? Sunt întrebări legitime.

Citeste  mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

6 Comentarii

  1. Ba să-l schimbe, să fie la vedere și să stea cu ochii și pe SRI. Al dracului securist cum îndeplinește el ordinele!

  2. Cine vrea sa încalece Direcția Generala a Imbuibatilor Acaparatori? Tot un fost sau un șomer, un neisprăvit bugetar de lux, care habar nu are ce înseamnă profesie și profesionism . Pentru ei, tara e doar o afacere din care scot bani pe orice cale, fie și infracțională.

  3. stat militienesc impotriva romanilor. tortionarii si psihopatii vor putere, bani si control asupra oamenilor.

  4. Nu vă mai satură dracu’ de averi şi afaceri reptile bătrâne. Iar v-aţi încăierat şopârloilor? -mLĂSAŢI INFORMAŢIILE ARMATEI ÎN PACE HULPAVILOR DE RANGURI, BANI ŞI AFACERI!

  5. Stat securist politienesc. Au bugete uriase. Au privilegii nelimitate. Au cumparat tehnologii acansate de monitorizare supraveghere si control oriunde a subiectilor umani. Cand nu le convine de vreunu care le pericliteaza apele il neutralizeaza specific. Cu tehnologii naziste cu microwaves. Ce legi, ce Constitutie ce stat de drept. Aiurea. Experimente pe oameni. Cum zicea boul ala de general fix asa fac. Se si distreaza pe viata omului si nu dau socoteala nimanui. Tirtionari! Stat securist. Dictatura gradatilor! Huuuuuooooo mizeriilor securiste! Toti! Din toate structurile!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.