”Ciobanii din PNL, în ”transhumanță” la PSD. „Au o greață pe ei”

Frământări în PNL. Verginel Gireadă, primarul PNL al comunei botoșănene Mihai Eminescu, a anunțat că trece împreună cu toată echipa la PSD.

”Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și când spun cu toată echipa, credeți-mă că este 60% din comuna Mihai Eminescu”, spune Verginel Gireadă, citat de Botoșăneanul.

Verginel Gireadă  vrea să candideze la  alegerile locale din 9 iunie, dar nu la PNL, ci  din partea social-democraților.

Plecările au loc după ce  filiala PNL Botoșani a fost preluată de Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani. Acesta va candida pentru președinția CJ Botoșani.

Verginel Gireadă nu  merge singur la PSD. Îl ia și pe viceprimar și pe toți consilierii 

„Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și când spun cu toată echipa, credeți-mă că este 60% din comuna Mihai Eminescu întrucât chiar am făcut ceva în comuna Mihai Eminescu și dacă oamenii mă respectă și eu îi respect pe ei, sunt convins că mă vor urma”, a declarat Verginel Gireadă.

Verginel  ”om vertical” nu pleacă din PNL  până ce  Guvernul nu adoptă actul de organizare a alegerilor ca să nu îsi piardă mandatul

„Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna? În care Flutur și Iftime mă înjură pe la toate colțurile.

Au o greață pe ei, de parcă ar fi miniștri și noi am fi din ăia care paștem oile pe la țară. Nu se poate așa ceva!

Eu cu ei nu rămân. Pentru mine lucrurile sunt clare, mi-am asumat, sunt un om vertical”, a mai susținut Verginel Gireadă.

Verginel Gireadă nu pleacă oricum, ci convins că va obține o victorie împotriva candidaților propuși de noii șefi ai PNL Botoșani la Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu.

Citeste si 

Șefii PNL se plimbă prin Austria și Dubai, restul prin PSD

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

3 Comentarii

 1. Bună!
  Eu am votat pnl mereu, dar de ceva ani PNL a ajuns cârpă de sters bocancii murdari ai nimicului ca om si prezedinte. Acum PNL se agață de PSD ca scaiul de coada cainelui.
  PNL are in frunte multi oameni fără cuvant, demnitate, personalitate, un exemplu de papagal fiind Rares B.
  PNL este atomizat, pulverizat si in cădere liberă! Isi merita soarta !Multumiti-i lui IOHANNIS
  in fata căruia nu aveti curaj să vorbiti ,sunteti rame, viermi.
  Va ameninta cu procurorii? Ati.priceput ca oricine i se IMPOTRIVESTE este dat pe mana DNA!
  Rușine sa va fie viermilor!
  Ati ruinat PNL!

 2. PeNeLacii la tomberonul politic !
  Lângă Alianța Civică, PNȚ, partidul lu’ Meleșcanu, al lu’ Monta, al Monicăi Macovei, Aripi Liberale, Dănuți Diaconești șamd șamd șamd.
  De fapt, ARIPI PĂDURENE, măRog…🤮

 3. totul pentru prvilegii si talharii. avem ce meritam. se vede ca dormiti pe Comstitutie…habar n-aveti ce-i aia. meritam.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.