Marcel Ciolacu, deranjat de sondajul în care Geoană este pe primul loc

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, a comentat, vineri, la Baia Mare, sondajul de opinie în care Mircea Geoană este plasat pe prima poziţie în preferinţele electoratului la prezidenţiale, afirmând că în acest caz „nu mai are rost” să fie organizate alegeri.

„Părerea mea că, dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri, nu mai are rost. Facem un sondaj, vedem cine iese pe primul loc şi am terminat”, a declarat Marcel Ciolacu întrebat dacă, având în vedere că Mircea Geoană a ocupat primul loc într-un sondaj de opinie privind alegerile prezidenţiale, i se va propune acestuia să intre în PSD.

Preşedintele PSD se află vineri într-o vizită în judeţul Maramureş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. Vineri, o zi în care guvernul trebuie să lucreze, surpriză, Ion-Marcel este în teritoriu deși nu este în concediu!

 2. Ciolacule,la sapa ba! Unde sapa sapa locul/ sare din pământ norocul!L-ai făcut pe tac-tu de rușine,covrigarule!

 3. Domnu’ n-a auzit de uzura celor ‘harnici’ de la butoane(ca e sef de Guv., ca e Presh. sau chiar Dictator!)…cateodata, la votare, populimea vr’a schimbare ca d’aia e democratie.
  Ps. Dar la toamna, la votare, ce sa schimbi ce sa alegi ca o tin tot cu rotativa?!?

 4. credeam ca mai jos de tanti Veorica se poate!
  M-am inselat din nou.
  Cat despre neica Joana, este clar, suntem deochiati!

 5. Cred ca si daca Ciolacu nu ar fi zis decat BUNA ZIUA, sau BUNA SEARA, presa, desigur „obiectiva si independenta” ar fi scris ca Ciolacu s-a enervat. Caci, chiar nu vad in spusele lui Ciolacu, citate in articol, deranjamentul pe care autorul articolului l-a vazut. E adevarat, mie nu mi-a dat nimeni nici-un leu cand am citit ce a zis Ciolacu!

 6. Gloata pițigoiului ursar care se irita și de la o bășină. Adevărul e la mijloc sau la capătul firului, ursare.

 7. Marcel Ciolacu este Complice la Grup de Crima Organizta Transfrontaliera pentru Uciderea Tatalui Meu alaturi de Klaus Iohannis si alti si alte infactiuni contra vietii . ASA ESTE O MARE DEOSEBIRE FATA DE MIRCEA GIOANA

 8. Bufoni tembeli,..care n-au invățat să cînte la pian cu pantalonii pe glezne..și mîinile ridicate,.. ca la NATO,..

 9. Mda: Si Geoana, si Ciolacu or sa fie deranjati de rezultatele alegerilor.

 10. Asa a zis si tanti Pandele când a vazut ce scor are Nicu. A zis in sarma mea iar ne bate astia.

 11. Ce om SANATOS la cap îl poate compara pe Mircea Geoană cu această NULITATE Marcel Ciolacu analfabet funcțional?
  Socotelile din casa PSD nu se vor potrivi cu rezultatul din târg, Cozmin Gușă (daca participă) vă încurcă socotelile.

 12. GEOANĂ sa mai facă o VIZITĂ la MOSKOVA INAINTE DE ALEGERI ,iar CIOLACU sa mai CARE PUSTILE TERORISTULUI OMAR HAISAM!😁

 13. Da la exitpuli in 4 a iesit Geoana si Petrov 0.Cum a iesit Petrov daca nu au fost masluite alegerile de rusi acum 20 de ani? Ati vazut Videanu ce sigur era de vot? Stiinta aplicata nu exitpul. Cine inumara primu castiga. Noroc bun la marmura.

 14. @singur-pai Ciolacu si-a aratat din npu prostia:nu pricepe diferenta intre un sondaj si alegerile propriuzise.

 15. Ciolacule, vezi-ti de treaba ta cu minoritarii tigani a caror bulibasa esti si pentru istoria carora pledezi ca deh. sangele apa nu se face. Te compari tu, un fals revolutionar de Buzau (localitate unde nu a avut loc nici o revolutie), avind balaureatul nesigur si/ sau intarziat, cu Geoana – fost ministru de externe al Romaniei cu inalta scoala de diplomatie urmata la Paris, ambasador al Romaniei in State caruia i se datoreaza in buna parte primirea Romaniei in NATO, fost sef al PSDului in care te-ai infiltat tu si actual adjunct al sefului NATO? NU iti este rusine chiar de loc ori la voi in etnie nu se cunoaste termenul?

 16. P.S. Despre cardasenia ta cu teroristul Omar Haysam nu am mai pomenit ca prea ti se garnisea CV-ul si te scufundai in sondaje sub cei doi fosti soti Sosoaca. Ai totusi o calitate: esti un uzurpator de putere de mare calibru. Vezi modul in care ai eliminat-o pe doamna Viorica Dancila.
  Si nu in ultimul rand, modul jegos in care ii lingi mana lui iohanniSS ca sa te accepte si pe tine la putere.
  Esti un zero taica! Un nimeni pentru Romania.

 17. Dacă vreți la răzbel cu rușii pentru interesele altora, votați-l pe joiană dă la dăbuleni (mai ‘iegzact’ da bule în limba unei anumite etnii), că ăsta ne bagă sigur fiind slugă amerloacă.

 18. Pe astia nu ii inteteseaza ca 90% dintre romani nu voteaza. Ii intereseaza doar cat iau de la cei 10% care voteaza din prostie, ura sau sunt cumparati.

 19. Ciolacu iti multumesc tie ca a scos Cotidianul pozele cu castigatoarele de tip Eurovizion si care ,prea aproape de poza ta,ne dadeam seama ca semeni mult cu ele 😀

 20. In spatele lui Ciolacu (in poza) este cel din neamul stanestilor? Astia ne conduc.
  Cei care ne-au murdarit cutiile postale cu mutrele lor vor avea parte de reversul dorintei lor. Nu vor avea parte de niciun vot.

 21. Asta este. Romania este condusa de „atotstiutorii” de tractoristi, covrigari,etc. de tot felul de hoti, de tradatori sau securisti. Altii nu exista.

 22. Dăncila a fost lux , parfum ,pe lângă covrigarul de Buzău fără Bac

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.