Ciolacu, discurs la ședința PSD. ”Acestor parteneri loiali li s-a umflat capul”

Marcel Ciolacu  a avut un discurs foarte dur la începutul Consiliul Național al PSD, scrie pesurse.ro.

El le-a spus celor din PSD să ”uite” de candidat comun cu PNL și le-a mai transmis că, după doi  președinți de dreapta, acum social-democrații au culoar pentru alegerile prezidențiale.

”Data alegerilor va fi în septembrie. Nu există altă opțiune. Uitați de candidatul comun cu PNL. Nu va exista așa ceva”, a spus Ciolacu.

”De la PNL să nu vă așteptați la nimic. Acestor parteneri loiali li s-a umflat capul și credeau că fac nu știu ce cu Dreapta Unită. Aceste alegeri demonstrează că tocmai li s-a închis și varianta asta”, le-a mai transmis Ciolacu PSD-iștilor, potrivit G4Media.

PSD va avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat, la rândul său, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, care a exclus susţinerea lui Mircea Geoană din poziţia de independent.

„Părerea mea, părerea multor colegi cu care stau de vorbă, adică nu eu singur spun lucrul ăsta, colegii mei spun, cu toţi spunem lucrul ăsta – PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială un membru al PSD. Cutuma partidului a fost ca acest candidat să fie preşedintele partidului”, a afirmat Stănescu, înainte de reuniuniunii.

El a adăugat că exclude varianta ca PSD să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe Mircea Geoană din poziţia de candidat independent.

Ședința PSD pentru stabilirea candidatului la prezidențiale a avut loc la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.  Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit, vineri seară,  într-un centru de conferințe, sala „Academiei Sâmbăta”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. „vrabia malai viseaza”, dupa 01.01.2025 cand in parlament PSD va avea sub 15% iar presedinte o sa ajunca dupa cate se pare …………. Cristian Diaconescu, anumite baloane se vor dezumfla cu mare zgomot.

 2. PSD la fel că PNL sunt pe aleea prăpastiei, adică, la containerul istoriei politice românești, doar înșelătoria la alegeri ii mai salvează dar, deocamdată, nu știu pentru cat timp.

 3. Ai grijă Marcele că Partidul Securist Petrovist are serviciile, internele şi justiţia. Să nu te trezeşti cu un dosar „optimizat” când ți-e lumea mai dragă, că în Rrumânistan nu contează nici legile şi nici probele, contează numai cine „optimizează” Câmpul Tactic!

 4. ‘ Fudulia … ‘, căți președinți de stânga a avut Romănia după aderarea la NATO și UE, exact, ZERO!

 5. Ciuca are capul cam umflat dar nici cu Ciolanu’ nu mi-e rusine 🙂

 6. le face tradatorilor liberali, dar daca astia nu alungau USRul, pesedistii jucau turca pana la alegeri. Sii, nici atunci nu se stia…

 7. „Ședința PSD pentru stabilirea candidatului la prezidențiale a avut loc la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.”

  Puteau sa lase manastirea in pace si nu sa intre in ea sa vorbeasca mizerii lumesti sub icoane.
  Au transformat-o insa in casa conspirativa de-a lor. Mare rusine! La asa impostura s-a ajuns.

 8. Ciolacule cati presedinti a avut fsn-eaua de la iliescu incoace,niciunul.Tie ti se pregateste mazilirea dar esti pre talamb sa iti dai seama.Puterea imbata si te culca cu capul pe norisori pufosi asa ca ai grija.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.