Ciolacu drege busuiocul. ”Tragi după camioane, eşti John Wayne?”

Premierul Marcel Ciolacu a negat miercuri că inspectorii ANAF vor fi dotați cu arme, așa cum a afirmat ministrul Finanţelor.

Întrebat, miercuri, la RTV, dacă inspectorii ANAF vor avea pistol. Premierul a răspuns

„E o prostie şi rămâne o prostie. Dacă te duci într-un control, undeva, suni Poliţia, Jandarmeria.

Asta nu de astăzi, ci de când s-a înfiinţat. Astăzi s-a descoperit această tâmpenie.

Cineva şi-a dorit să aibă pistol, de la ANAF. Nu o aibă nimeni niciun pistol.

Au probleme, cer suport de la Jandarmerie şi de la MAI.

Tragi după camioane, eşti John Wayne?”, a afirmat premierul.

Ministerul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţase că inspectorii antifraudă din cadrul ANAF vor avea dreptul să poarte arme

„În momentul în care confiscă anumite bunuri, pentru că ele provin din activități economice ilicite, atunci se pot produce anumite situații neplăcute. Gândiți-vă la situația în care trebuie confiscat un bun și reacția pe care o poate avea proprietarul din perspectiva relației cu inspectorul antifraudă”.

Vor fi înarmați pentru a putea face față, susține Marcel Boloș.

„Avem această noutate pentru militarizarea inspectorilor ANAF. Trebuie să spun că noutatea nu este doar asta, legată de militarizare și de această posibilitate pe care o vor avea legală de port armă, inclusiv de protecție in timpul serviciului, ci structurile teritoriale județene, să știe evazioniștii că activitatea economică ilicită va fi cu data aprobării ordonanței de urgență urmărită de aceste servicii teritoriale județene.

Dacă se întâmpla o faptă de evaziune fiscală într-un județ care era parte din regiune trebuiau să meargă inspectorii două, trei ore pe drum, mai stăteau acolo o oră, se termina programul de muncă și mare parte din timpul alocat pentru combaterea activităților economice ilicite era pierdut pe drumuri și din punctul meu de vedere era o ineficiență care făcea ca activitatea economică ilicită să prindă contur și să fie una căreia de-abia îi facem față”, a spus Marcel Boloș la un post TV.

Citește si

Boloș, luat în derâdere

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. Ne e scarba de voi Ciolacule!!!! De ce mai avem politie??? Sau trebuie sa va inarmati si secretarele si consilierii si amantele de frica ce va este? De frica aveti scutecele pline de c….?

 2. Tendinta de inarmare ale tuturor institutiilor statutului arata jaful facut asupra populatiei, saracirea ei si frica de greve si rascoale.

 3. Personajele din filmele cu John Wayne erau si urmareau sa fie personaje active nu vanau pensii speciale activitatea profesionala se incheindu-se prin moarte de batranete sau impuscati. Nu se pensionau la 45, mai mare rusinea sa alerge im „lunga” viata lor profesioanala sa aiba si pensi3 speciala la adanci batraneti de 45 de ani si salariu.
  Cand chiar guwernul deblocheazs 5200 dr postiro la MAI este clar a inceput cursa spre viitoare pensii speciale nu doar MAI, primari, politia localA, parlamentari sa fie pensionari speciale.
  De ce n-ar fi si alte institutii pline de speciali.
  Rares Bogdan si Iohannus nu taie pensiile speciale, le extind. Nu este in scadere ba este in cresterre productia de ciraci gen marele judecatot ONGist de dreapata #rezist Dănileț rezistent cu pensie speciala, omul de capatai al lui Macovei.

 4. Rau a ajuns Ciolacu daca a gasit de cuviinta sa persifleze o gogomanie uriasa spusa romanilor de un ministru Bula de-al sau. Ala nu a glumit dar foarte grav este ca a aratat tarii cat il duce mintea. Bolosh s-a pus rau cu batuta pe amaratii care au lucrat de nevoie afara pentru ca in tara lor nu au mai avut unde. Vrea sa le confiste sub forma de impozite o mare parte din banii pe care i-au adus in tara spionandu-le conturile din bancile romanesti iar CIOLACU-PSD il lauda.

 5. Metoda Pupitrul personal pentru campanie electorală în zone necirculate de cetățeni, continua. Revine Plicsor bal la videoteca chat.

 6. Instituția a fost înființată în 2003 sub guvernarea lui Năstase, PSD nu a făcut nimic pentru îndreptarea lucrurilor! Prin târg umblă vorba că direcția care controlează multinaționalele se desființează!

 7. astia inventeaza probleme pe care apoi se dau mari ca le rezolva… si au si discursul pregatit…

  ha ha ha ha

  o sa mai fie, ca nici n-a inceput campania… sa vedeti voi de nu avem noi cei mai normali si destepti politicieni…jur per rosu! merita sa fie votati… cu scirba si indinferenta…

 8. Ciovragariu aista, minte cum respiră! Ca și Ciucă, di-altfel… Două lepre ce trăbui neutralizate. Urjent!

 9. …eu zic sa le dea mitraliere…actiune anaf nu mai departe de ieri, in incinta in care am biroul…spatiu mare multe firme, cateva depozite printre care si cateva de flori…incinta este privata, poate fi inchisa…au venit cateva zeci de politisti, jandarmi, anafisti, cu noaptea in cap…au inceput sa vina angajatii, clientii…in curte si cateva service-uri…cand a inceput sa misune lumea au dispus inchiderea portilor, dupa care au inceput sa-i caute pe toti pe la portbagaje…nu conta ca sunt doar clienti care isi ridicau masinile, angajati…stau si ma intreb, ce treaba aveau trecatorii cu verificarea unor firme?…asadar, de la intamplarea de mai sus am ajuns la concluzia ca un pistol ar fi fost insuficient, mai buna o mitraliera…

 10. Si parul din uluca de la drum se va impodobi asa cum mi-a transmis o turturea ce va avea parul infipt in el.

 11. Adevaratii premieri sunt Grindeanu si Bolos care au alti sefi si nu pe servitorul lor Marcelica.

 12. Daca il mai atacati pe Domnul Presedinte Marcel Ciolacu deci imi ridic poalele in brau ca o Lady bai fatalailor!

 13. Aici avem un intreg spectacol mamut Marc’s PSD.
  Aparent se ocupa de disciplinarea ANAF, de fapt e inscaunarea baronului cel mare in functie. In zilele de 1 – 8 martie se strecoara sub fustele femeii obisnuite. Ii ofera atentie, flori, dupa care ii fura pana si cearceaful de pe pat.

  Treziti-va dragele mele! Nu va mai lasati pacalite cu o bomboana platita tot de voi! Va sugruma viitorul copiilor vostri strainul. Sarpele a iesit la atac. Daca il lasati, va va tenta si veti cade prada tentatiei.
  Cine va conduce voua familia, finantele? Acest defetist care doar a asteptat sa se calmeze spiritele? Acesta nu-i copil de-al vostru! Nu va lasati inselate!
  Nu a facut nimic altceva decat sa se nasca. Acesta e tot meritul sau! Nu va mai lasati speriate de aparente!
  Daca va decideti soarta de tontalai prostanaci, voi v-o faceti cu mana voastra. Azi asa pe tanjala, maine tot asa, credeti ca va veti descurca? Nu! Va va afecta chiar daca voi nu credeti. Veti merge singure in minciuna si cu minciuna de mana pana nu va mai fi nimic de tara.

 14. Păi bine mă gogoșerie , atunci de ce Garda Financiară din Italia este militarizată și înarmată ? Atunci de ce Fiscul american are și o grupare dotată cu mașini blindate de luptă ? Fiindca mai gogoșerie , capitalismul presupune lume liberă dar cu un stat puternic care să riposteze la fel de fel de acte de fraudă sau mafie . Un funcționar de la Fisc este bine să dețină armament fiindcă schimba total în capul indivizilor stările de spirit privind fraudarea Statului. De partea funcționarului de stat se constată o stare de siguranță și o stare de îndoială privind primirea mitei, iar de partea celui controlat intervine și un sentiment de îngrădire a gândurilor de fraudă . Cel controlat știe ca dacă sunt probe el va fi arestat pe loc , iar averea la vedere nejustificată va fi confiscata direct sau indisponibilizată , nu ca la noi unde se uita câteodată ce s- a făcut cu bunurile confiscate. Trebuie însă schimbată legislația care va veni pe de altă parte cu probleme și pentru firmele de partid, patronii gandidu- se de două ori înainte să ,,producă” acte ilegale de fraudare a bunurilor și finanțelor Statului.

 15. Propun să se înarmeze cu pistoale şi prea cinstita preoțime întru Hristos diaconime!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.