Ciolacu și candidatura lui Firea

Gabriela Firea spune că i-a  dat ocazia lui Marcel Ciolacu să aibă o discuție sinceră privind  soarta candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Despre relația cu președintele Ciolacu nu pare însă mulțumită.

”Eu nu m-am auto-propus… Eu mi-am exprimat nedumerirea de ce se tergiversează anunțul ferm al candidaturii mele, pentru că, dacă vă aduceți aminte, anul trecut eu am fost anunțată la Buzău, de către președintele partidului, ca fiind candidatul cert la Primăria Capitalei. A fost reluată declarația în cel puțin trei-patru alte conferințe județene, tot de către președintele Marcel Ciolacu”, a spus Firea, la Antena3CNN.

„Când am vorbit despre București, doamna Gabriela Firea și-a asumat candidatura pentru Capitală.

Am întrebat, dintre primarii de sector, dacă își asumă cineva o altă candidatură pentru București și nimeni nu și-a asumat.

Eu sunt președintele partidului și susțin toate candidaturile colegilor mei din țară în egală măsură.

N-o susțin mai mult pe Gabriela Firea decât pe Toma Constantin la Buzău”, a declarat Marcel Ciolacu.

  

Ce spunea Marcel Ciolacu în septembrie anul trecut

 

„Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei».

Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie, care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale”.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Ce rost mai are PSD dacă candidatura ține numai de decizia doamnei Firea? Dacă s-a ales Nicușor Dan e drept cu 60000 voturi anulate, că la Sector 1 la Clotilde Armand s-a furat cu remorca, e bună pentru bucureștenii PSD-iști ciorba reîncălzită Firea. Cel mai probabil domnul Ciolacu nu o combate fiindcă are înțelegere cu domnul general Ciucă să iasă Primar general București un PNL-ist. În politică e riscant. Pe cine nu lași să moară…

 2. Mare smecher (de cartier) acest Ciolacu. Se vede ca-i elevul silitor al mincinosului clinic Ponta. Daca o sustine pe Firea la fel ca la ultimile alegeri, mai bine lipsa.

 3. Ce mizerie! Aproape ca o fac precum cainii in strada.
  La ei e hora coruptilor pe spinarea dreptilor.

 4. AUTORIZATIILE DE FUNCTIONARE SI IMPLICAREA IN ACOPERIREA ATROCITATILOR DIN AZILURILE GROAZEI, DOAMNA FIREA NU LE VOM UITA NICIODATA.🤨ACELE PERSOANE DIZUMANE AU AVUT SUSTINEREA VIASTRA TOTALĂ.

 5. @Câtuvencu,mă faci să-ți acord atenție,sosoc inept:data viitoare nu-ți mai acord atenție:Ce nu înțelegi inapoiatule?Pierzi vremea cu inepții absolut de rușine și descakificante.Ciolacu a scapat PSD de figuri sinistre,nu le mai amintesc.E clar,ca buna ziua sosoc inept(maica-ta nu regreta că te-a dat?),durea este un scaun pernicios din vechea gardă de care trebuie curățat PSD -ul.Firea nu va fi votată decât de retarzi imbecili, fără șanse de câștig.Bai,sosoc imbecil,încă nu ai înțeles că PSD -ul lui Ciolacu este un partid frecventabil in marile cancelarii evropene?De ce mori de ciuda?Rad de tine alde Eduard,axon,vânătorul de vivandiere și alți imbecili.

 6. Cand iti schimbi numele? Unchiuletul s-a facut din imre Virgil pentru a-i pacali pe romanii adevarati. Asa a crezut. Vezi-ti de alegerile din satul tau.

 7. Mai, poza e periculoasa….daca o vede dom Pandele care e gelos ca un arab…ati dat de dracu!! Acu, sa nu ne creada idiotii pe noi tampiti…Caminele de batrani sunt Private…daca Statul a platit banu, privatul e raspunzator. Nu poate sa stea Guvernul la curu fiecarui Privat…Cum am spus o votez pe Gabriela Firea ca este o femeie frumoasa.

 8. Firea o catastrofa pt.Bucuresti. A fost primar si a aratat cata coruptie si mizerie morala poate duce, fara limite?!!!

 9. Poza este prelucrata exact pentru nataraii care pun botu’. De unde zici ca esti ca nu pari a fi bucurestean.

 10. Huuuuooooo jegurilor!!!! Oare cand va veti satura banditilor,nu ajunge cat ati jefuit tara si acest popor tinut in saracie?

 11. Axon privatul este controlat de stat ca sa usi faca treaba. Firea nu a controlat nici un azil din Voluntari si nici Pandele. A fost minustrul familiei so primar si nu a facut nimic decat afaceri personale. Daca zici ca e frumoasa nu ai decat sa ii pupi talpile ca sa nu zic altceva?!!

 12. Și nu numai frumoasa ci și deșteaptă.Spre ciuda cârcotașilor invidioși și frustrați.In plus,a fost de acord cu operațiunea specială din Ucraina.Daca candidează,fără furaciuni,câștiga cu 75%.

 13. COmentez sa imi asum COmentariul FAN 😀 cocofan? 😀
  cand ma fac mare o sa ma fac godei sa il bag pe ciolac la pat,sa-l leg si sa-i torn supa de perisoare in freza si sa cer $$$$$ de la nazistii UE sa le da la m… 😀

 14. De nu’i „prelucrata” poz’ar zice: // Pupa’ma, ma ! la cari … Basarab Unu ar zice : ci zici, fa ? //
  Cum/necum … firea si’ast’aflat in fonctie/neicusoru : adunati/insumati … nu fac o ceapa degerata !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.