Circulația unor trenuri, modificată marți

Circulația mai multor trenuri din țară se va modifica, marți, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Astfel, din cauza lucrărilor din stația Curtici: trenul 78-1 se anulează pe ruta Timișoara Nord — Lokoshaza; trenurile 373-2 și 372-1 Budapesta — Curtici — Brașov și retur se anulează; trenul 72-1 se anulează pe ruta inițială București Nord — Videle — Arad — Curtici — Budapesta și va circula ca tren 12072-1 pe ruta deviată: București Nord (plecare 05.45) — Videle — Orșova — Arad — Ciumeghiu — Salonta (sosire 16.47/ plecare 17.10) — Kotegyan — Budapesta (sosire 20.50).

Totodată, trenul 73-2 se anulează pe ruta ințială Budapesta — Curtici — Arad — Orșova — Videle — București Nord și va circula în data de 17/ 18 decembrie 2013, ca tren 12073-2 pe rută deviată Budapesta (plecare 07.10) Kotegyan — Salonta (12.46sosire/ plecare 13.06) — Ciumeghiu — Arad — Orșova — Videle — București Nord (sosire 00.12).

În urma lucrărilor dintre stațiile Câineni și Valea Mărului (pe secția Piatra Olt — Podu Olt): trenurile IR 1720/—1 și 1721/—2 Sibiu — Podu Olt-Craiova și retur se anulează; trenul 1724/—1 Craiova — Piatra Olt — Câineni — Sibiu se anulează pe distanța Câineni — Sibiu și va circula pe distanța Craiova — Piatra Olt — Câineni.

De asemenea, vor interveni modificări în circulația trenurilor Regio, acestea fiind anunțate la nivel local, în stațiile de plecare/ sosire. Astfel, pe distanța Câineni-Podu Olt și retur, pasagerii vor fi transbordați cu mijloace auto la / de la trenurile afectate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.