„Cîrstoiu ne crede pe toți idioți“

Un cititor care semneaza cu numele Un patriot comentează articolul Cîrstoiu încearcă să se scoată, dar se îngroapă

 

Cred ca nimeni nu i- a pus orele de lucru pe hartie. 1. Medic spital program 8-14, 5 zile pe saptamana, raport de garda ori spital dimineata, vizite pacienti, completare fise medicale. 2 Manager spital 1 ora zilnic, acte si audiente odata pe saptamana, cate una ora pe saptamana 3. Profesor zi si masterat, 2 cursuri pe saptamana, adica 4 ore. 4 conducator licente studenti cate 4 ore pe saptamana.5.consultatii clinica privata 2 ore pe zi, 5 zile adica 10 ore. 6. Operatii 2 pe saptamana cate 3 ore, 6 ore. Norma de munca are 16 ore la acest Carstoiu, cand mai doarme, mananca si merge la toaleta?!! Cand mai scrie cursuri si articole ca profesor?!! Atunci treburile marunte i le fac rezidentii si asistentii universitari. In 25 de ani nu se poate strange atata avere si unii nici dupa 35 de ani de munca. Minte dupa cum zambeste. Ne crede pe toti idioti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 33
Author

31 de Comentarii

 1. Corecta documentarea! Sper că bucurestenii sa nu cada in prostia titulaturii de medic să îl voteze! Medic e la spital, medic e in cabinetul medical, NU e medic la primărie sau pe unde aruncă fente!

 2. Poate ca omul isi ”pune” garzi multe acolo poate dormi linistit sau viziona filme pt adulti ca dr. Francu, care s-a rupt de la TV o clipa sa consulte si apoi l-a lasat pe medicul stagiar sa asiste 3 nasteri…Deci cu internii poate munci si 24 din 24 de ore dedublandu-se in sala de curs, in biroul de director, in cabinet si sala de operatie din spital sau de la sotie/privat si acasa scriind. Sub anestezie pacientul nu stie cine l-a operat, iar internii au nevoie de practica. Deci la fel ca la sampon 2/1 sau cafea 3/1.

 3. Absolut corecta analiza cititorului, care, din decenta (o merita oare Cirstoiu?), nu atinge chestiunea deturnarii pacientilor de la spitalul public spre clinica privata. Luati seama, astea nu-s legende, iar guvernul ar trebui sa intervina. Ori la stat, ori la privat. Scurt si pt.totdeauna.

 4. Carstoiu ne crede pe toti idioti? Nu ne crede, suntem idioti …E Capitalism, asa functioneaza Capitalismul….Bogatia nu inseamna ore de munca…Liberalul Dinu Patriciu avea Petromidia care valora 5 miliarde dolari. Cate ore a muncit? Alti liberali au mosii de cate 500.000 hectare…Altii au averi de sute de milioane de dolari…Cate ore au muncit? Daca munceau atat de multe ore, mureau dracu demult…Liberalul Carstoiu are dreptate, el judeca asa. Daca altii sunt multimiliardari in dolari fara a fi profesori universitari sau chirurgi consacrati, el de ce sa nu fie multimilionar in dolari?…Medicii i – au spaga cat mai mare fiindca au dreptate, de ce sa nu fie si ei milionari cand atatea loaze se scalda in milioane?…

 5. Un alt „miracol” cîrstoiesc este achiziția pe firmă de maşini de superlux, cu prețuri pornind de la 80.000 de ieuro Mercedesurile (2 bucăți), respectiv 100.000 de ieuro BMWeurile (2 bucăţi). Dar obiectul de activitate al firmei este în domeniul serviciilor medicale. Ce făcea cu jeepanul BMW de 150.000 de ieuro full option? – Transporta pacienții cu BMWeul???? Pe care îi consulta gratis?? Aproviziona clinica privată cu Mercedesul?! Sau aşa se deturnează ilegal TVA şi alte sume de bani?

 6. Nu ne crede! Din două una: Sau suntem idioţi cu toţii, sau ne facem cu toţii că am fi pentru a intra în graţiile marelui Aliat şi ale sucursalei sale de la Bruxelles!

 7. Acum poate găsim un specialist în finanțe-contabilitate care să calculeze și câți bani încasa și probabil încasează domnul profesor doctor manager din această „muncă supraomenească” și de la cine. De la pacient, de la bugetul de stat ori de la ambele buzunare sărăcite prin împrumuturi împovărătoare, îndatorare și sărăcire pe câteva generații? Votați săgeata! Votați trandafirul! Hales bules!

 8. @ axonule, scrii mult si… Sa-ti explic conjugarea verbului „a lua”:eu iau,tu iei,el/ea iau,etc; iar dupa tine: eu i-au,tu i-ei, el/ea i-au!!! Confunzi cu „i-au prostit”,de ex.

 9. Ca individul ăsta mai sunt o multime de așa ziși medici,
  profesori universitari, rectori, decani…care încasează bani lunar cu 10 mâini de la stat si privat.
  Lăcomie si Perfidie fără Limite.

 10. Păi, crezi că nuare dreptate ? Nu vezi că=i ține figura și produce cît vrea ?? Nu vezi că nu e singurul in cauză, că mai toi ”granzii” fac la fel, au clinica lor particulatră, bugetari fiind ?? Nu vezi că astfel de mafioți sunt apreciați și impinși inainte de clasa politică criminală distrugătoare ? E un exemplu din multele, nu te-ai prins nici azi ?? Idiot ? Puțin zis.

 11. Toate functiile pomenite mai sus , dr. Carstoiu le-ar pastra chiar daca ar fi ales PRIMAR . Pt. ca legea ii permite sa le cumuleze ! Este vorba despre legile lor strimbe , antinationale , anticonstitutionale . PS…Este o iluzie prosteasca ca poporul sa creada ca acesti monstri pot fi opriti prin alegeri , fie si democratice !

 12. Câtă minte are doctorul ăsta care în loc să-şi vadă de viaţa lui s-a băgat în acest iureş? – IOC MINTE! E CA-N BANCU’ CU MAIMUŢA: CÎND NU ARE CE FACE, SE SCARPINĂ-N CDOS!
  Cîrstoiu un eşec – IEPURAŞUL ŢUP!

 13. axon a crezut ca-i un pronume-verb, numai ca NU se spune el IAU ci el IA. In general ar fi bine sa fim toleranti cu seminii nostri, pt ca si noi putem gresi.

 14. Sper sa iasa si la pensie ca sa cumuleze si asta la toate functiile enumerate. Aici il poate intreba pe Manole de la BNR cum se face.

 15. eu cred ca nu vor sa mai iasa in alegeri. nu pot fi atat de prosti… au schimbat „echipa castigatoare”. urmeaza astia „amenintati cu moartea” acum…

 16. Nu Cirstoiu de e de vina! Johannis l-a băgat pe gâtul miticilor! Ciolacu a înghițit broscoiul râios!

 17. DE VINA este, este, este numai si numai Sistemul Intromisionat NOUA, Romanilor pe Gatzi
  ESTE Stramb in TOATE Articulatiile sale si Rezultatul NU poate fi Altul DECAT S T R A M B A T A T E A.
  In TOT si in TOATE Cele Ce sunt.
  DACA NU se face o Schimbare TOTALA de Sistem, preferabil cu Convingerea EXPLICITATA cu InCOIERE de catre UNii, Curajosi SI Destepti, a lui Master of The Rings LOCAL, INCA.
  NU O mai freckangeliti in NeStire, in Speranta TAMPITAaaa intr-o Schimbare de la Sine SAU de Stat la CE pica.
  AVEM de a FACE cu Acelasi TIP Umanoid, cu Cel de pe CAND prin 1967, 1968 VISAM si tatonam Terenul cu Idei BUNE de Optimizare a Conducerii Tarii,
  prin Proiectarea uni Sistem de Selectie, Pregatire si PLata Mare a Celor Capabili din Nascare, in TOATE Domeniile.
  Ideea mea era SIMPLA, ca O Teorema de GAUSS, dar LA FEL de Consecinte ESENTIALE intru Dezvoltare.
  In Mod OBIECTIV al Conditiei UMANE Curente, cam aceeasi de cateva MII de Ani.
  Numarul celor NATURAL, adica NASCUTI asa, DESTEPTI si Foarte Destepti intr-o Populatiune este de maximum 10 – 15 la Suta.
  ATUNCI este imperativ NECESAR un Sistem de Gasire, Selecie, Pregatire si PLATA de CoInteresare a acestora si Apoi de DARE in Functii GRELE, numai si numai DIN Acest Segment de Populatiune.
  Pregatirea lor Universitara sa se faca intr-un Sistem analog cu cel a Cosmonautilor, fata de Aviatorii de SuperSonice de Lupta sau
  Sistem analog Trupelor Speciale fata de Trupele Regulate, etc. Pentru ca LA COMUN sunt trasi de Picioare de Aialtii, cu satisfactia Naroada:
  CE BA, va dati TOTI Academicieni?
  INCHEIERE

 18. e batran respectabil ptr ca urmareste cu devotament PEPPA PIG ,un serial de desene animate ptr copiii cu minimum varsta de 2 ani!
  vizionare placuta buni!

 19. Atit PSD cit si PNL ,cu alegerea si insistentele lor de a candida la Primaria Bucurestiului acest doctor , si-au scazut amandoua partidele numarul votantilor.Cum poti sa alegi o persoana sa candideze intr-o asemenea functie ,fara sa il verifici ? I-au facut un mare rau lui Cristoiu ,dar si cei care l-au propus si-au facuto cu mana lor .Asta inseamna sa fi fara cap si fara sa gindesti.

 20. Pana când nu va exista o lege organica, cu scopul de a reglementa munca pe ore și categorii specifice, e loc garla de golanii de genul celei în discuție. TOTI FAC LA
  FEL….MEDICII, UNIVERSITARI SI NU
  NUMAI. Când sunt la spital nu sunt la
  ore; când sunt la ore nu sunt la spital. Când nu subt nici la spital
  sunt la clinicile lor ori la alte
  clinici private. Iau bani din
  cel putin 4-5 locații, totul în 8 ore
  de munca!! Încetați sa mai acceptați
  aceste hoții ordinare și sa induceți
  o stare de disciplina a muncii și de
  siguranță pentru pacient, căci ei nu
  isi fac nici articolele, nici
  cărțile si nici orele concret, ci
  folosesc subordonații pentru
  perpetuarea interesului privat extrem
  de consistent. Asta este adevărul și
  cine se preface ca nu îl vede, este
  părtaș la mizeria asta morala și
  profesională .

 21. Apropo de această propunere făcută de președinte. Ciolacu putea să refuze înainte de a fi făcut public numele respectiv. Dar, probabil că nu e în stare. Doar și-a propus frizerul la ANPC. Dar vă întreb eu cine l-a împins pe Ciolacu în fruntea PSD,partid în care sunt nenumărate persoane, femei și bărbați, care puteau ocupa pe drept și cu cinste și pricepere postul de prim ministru. Cine stă în spatele lui și compromite PSD-ul și România, împigându-l în față pe acest om fără școală. fără meserie, fără cultură generală, care se pricepe doar la fotbal.Felul cum a tratat propunerea respectivă arată ce stil de lucru are. Dacă o lucra.

 22. Si daca nu candida ne lua de idioti cu cate functii/joburi are. Autorul articolului are dreptate, dar eludeaza faptul ca suntem o tara de idioti, pentru ca in Romania cainii latra, caravana trece, infractorii ca Cirstoiu sunt obisnuiti sa suporte cateva zile de scandal, dupa care massmedia inchide subiectul in mod nepermis, iar societatea civila e amorfa, lipsita de consistenta, reactie, civism. In Romania nimeni din astia nu raspunde, nu plateste. E lasa-ma ca sa te las. Nu mai vorbesc de lipsa de onoare si de caracter la nivel individual, demisia fiind ceva extrem de rar.

 23. Cristoiu nu ne ia pe toi de idioti,el se comporta asa deoarece s-a adaptat din mers cu sistemul,ADICA POATE..Daca in Romania poti sa furi,poti sa inseli,poti sa minti ,mai ales cand esti persoana publica,…atunci de ce nu.Intr-o societate normala asa ceva nu ar putea exista,.. Romania e un stat esuat,ca tara nu mai e de mult

 24. S-a pierdut un lucru la aceste calcule … deplasarea în traficul din București din punctul A în punctul B . Dacă ăsta nu a descoperit teleportarea atunci nu mai doarme de loc , de mâncat ioc , iar de stat în parc cu copilu mai deloc. Suntem sătui de geniilșe astea pui de securist. S-a umplut țara după 1989 , de asta funcționează totul fără probleme îi avem pe cei de teapa lu Cîrstoiu, Ciolacu, Ciucă , Iohannis.

 25. Cand esti taxat la peste 2000 de lei la pensie,cand a fi bogat inseamna sa ai peste 25 de milioane de euro!cand ai 4000 de ei pensie esti bogat,ti se iau bani,la militari nici nu s-au mai dat 8napoi,ca astia
  sunt dobitoci si tac,cand ti se ia compensatoriile si se dau la civili(ca nu sunt bani),pentru magistrati,doctori ,profesori,sunt bani?o armata care se lasa calcata in picioare aia nu e armata,e circ!!!astia sa ne apere?? Astia nu stiu sa isi apere drepturile lor,dar sa apere populația!!!

 26. Nu el…Ciolacu..primul ministru ot Buzau..misto-kasto-bengos
  ne ia de prosti, tolerind furtul din banu public si lipsa de etica umana si profesioala..
  sa nu stie un prim ministru ca un bugetar lucreaza doar 8 ore pe zi…ca sa dea randamentul necesar in functia si profesia respectiva ?
  tzara de hotzi..de sus in jos

 27. pune-o pe Gabita in locul lui! amanta Godeilor de batrani ?
  a trecut testu calitatii: cu pedala de acceleratie pe maxim! 😀

 28. Minte dupa cum zambeste,
  minte stramb.

  (unii au inteles
  ca a avut 1’500’000 de pacienti,
  o fi fost deja Primarul Capitalei????)

 29. Tov.Carstoiu este ai lui Harapu Albu, gen Sorin Oprescu, Ponta, Pedro Roman, shi altzii din gashka khazara de la Confederatzia lor (=gashka lor cu caprarii de imbarligari de rudenie). Intrebatzi-l shi pe nashul Petrov daca nu este adevarat, mai ales ca shi el s-a dat cu Confederatzia, ca e de bine, nu? De altfel in ziua de azi s-a dat liber la Alles Bulake, pentru ca din lipsa de Colon ishti pe moshia lui Rothschild, oricine poate adera. Sa vede-tzi ce inflatzie mare va fi, ca la tiparirea fara numar, fara numar a verzishorilor $$, ca vor ajunge shi ashtia, dar poate toata Omenirea sa bea ceai di tei indicat di Manoli. In west-ul salbatic, Sheriful punea poze cu de ashtia ca sunt most wanted, dar nu pentru votare, ca daca lumea avea ocazia sa-i intalneasca, trageau cu gloantze in ei.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Daca au O+O ar trebui sa mearga sa-l apere pe Bubiko, esentza Rabyiilor lor, nu ca la Pomponel Lenin sa ne promita ei piela ursului din padure, pentru ca ei nu dau de la ei, ci doar din ce mai au altzii=ascutzirea luptei de clasa, bat-o vina…

 30. Mai lasati mult mutra astuia in pagina? E deja putrezit si miroase.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.