Ciuca, despre comasare. De ce spune că ”nu mai are rost”

Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că negocierile cu PSD privind organizarea alegerilor din acest an vor fi reluate vineri.

Liderul liberal subliniază însă că orice prelungire ulterioară a acestora este „inoportună” şi „nu mai are niciun fel de rost”.

„Vă pot spune că am întrerupt negocierile aseară, urmând a fi reluate vineri şi nu se profilează încă o decizie.

Eu cred că orice prelungire dincolo de ziua de vineri este inoportună şi nu mai are niciun fel de rost să mai discutăm pentru că, pe de o parte, ocupăm spaţiul public cu un subiect care se rostogoleşte şi aşa de foarte mult timp şi, până la urmă, trebuie să vedem celelalte probleme care sunt pe agenda guvernamentală şi trebuie rezolvate”, a explicat Ciucă, la Palatul Parlamentului, răspunzând unei întrebări pe această temă.

PNL nu poate să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat  luni, la un post Tv, Nicolae Ciucă.

Despre varianta unui candidat comun PNL- PSD la funcţia de preşedinte al României,  Ciucă a  spus că ”nu putem să ne înţelegem pe toate situaţiile”.

Chestionat dacă l-ar susține pe Marcel Ciolacu candidat la prezidențiale, Ciucă a declarat că el este membru PNL și va susține un candidat din partea acestui partid.

Citeste si

Comasarea se mai tîrîie

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

  1. Ratatul asta politic a primit încă o lovitură bine meritata de la partenerii de guvernare! Deja se vedea președinte de țară! Sa fiu in locul președintelui care va fi plantat, l-aș accepta să părăsească scena politică împreună cu plavanul, 2 ratați cu diploma de onoare jegoasa pentru comunicare și exprimare plus respect față de cetățeanul din Romania.

  2. Se face Comasare cu Rusii la Putere in Romania ! Putin si Poporul Rus de Imperialisti ne-a scăpat ! Vor scădea Preturile la Gaze si Electricitate in Romania si va fi Pace in Romania pentru ca Rusii vor fi la Putere in Romania !

  3. …totusi, votantii unde se regasesc in toate vrajelile astea?…daca acestia se hotarasc sa-l aleaga pe puric ce fac psd pnl?…intreb pt un prieten, eu stiu ce voi face, votez orice numai pe cei din urma, nu!…

  4. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos indeparteaza toate fortele diavolicesti opuse Tie din pamantul, apa, aerul, insectele, pasarile, animalele, iarba, florile, pomii si din noi. romanii. Si ia-le pe toate aceste spurcaciuni diavolicesti si intoarce-le pe capul celor care le-au trimis asupra noastra si leaga-le de capul lor. al satanistilor spurcati cu Puterea Ta, Sfanta Cruce a lui Iisus Christos pe vecie. Astfel incat ei sa nu mai poata sa le intoarca asupra noastra s-a Romaniei niciodata. Nici asupra noastra dar nici pe capul tarilor si popoarelor pe care ei, satanistii vor sa le distruga ca sa devina ei, stapani pe acest Pamant. Amin, Amin, Amin, Amin.

  5. Săracu’ Nea Nicu, nu-l lasă peeseedee cel rău să iasă preşedinte…

  6. Nu va contaminati cu PSD-ul! Stiti cum fac ei. Se aduna la sedinta si primul lucru pe ordinea de zi este sa-l injure pe Dumnezeu, apoi sa se lase de orice principii si valori ca ii stanjenesc si in final se autoproclama serpi fauritori ai tarii. Abia apoi incepe circul lui care mananca pe care si de ce. Ei nu respecta nimic decat forta pumnului si puterea de a-l coace si trada pe celalalt plus o vorbire si atitudine inflamatoare asa zis revolutionare ca ei ar aduce revolutie.
    Nu va contaminati cu PSD-ul daca vreti sa faceti politica!

  7. …ei, as!…asta-i ca-n vulpea care nu ajunge la struguri…flacaii stiu ca sunt deja pe copca, atat pnl cat si psd, scape cine poate…eu ma uit la mutul din deal, parca si-a mai pierdut din aroganta…stie ca-lpaste puscaria daca nu-si gaseste ceva pe-afara…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.