Ciucă, în căutarea unui nou șef pentru filiala liberală de la Prahova

PNL întreprinde demersuri pentru a avea un nou şef la filiala liberală de la Prahova.

Întrebat dacă Iulian Dumitrescu,  demisionar din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, ca urmare a anchetei DNA, va mai candida la şefia CJ Prahova,  Nicolae Ciucă a declarat la Prima TV:

„Aşa cum arată lucrurile acum, la nivelul partidului urmează să desfăşurăm analizele pentru a avea un preşedinte de filială.

În cursul acestei săptămâni, la Biroul Politic Naţional am luat decizia ca preşedinţii de filială să candideze la una dintre funcţiile de la nivel local, fie că vorbim de preşedinte al Consiliului Judeţean, fie că vorbim de Primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

Şi atunci, obligatoriu, vom întreprinde demersurile pentru a putea să avem un nou şef la filială”, a declarat Nicolae Ciucă.

Cu escrocherii, Iulian Dumitrescu stă acasă

Preşedintele PNL a anunţat, vineri, că şeful Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, şi-a dat demisia din toate funcţiile din PNL pentru a evita prejudiciul de imagine adus acestuia.

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat joi seara că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, în urma anchetei DNA.

El deţinea funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost pus sub control judiciar în dosarul în care DNA a făcut, joi, mai multe percheziţii, inclusiv la sediul CJ.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova ar fi primit de la un om de afaceri peste 16 milioane de lei, prin intermediul unei rude şi al unui afin, anchetatorii formulând în cazul său şi acuzaţii de fals în declaraţia de avere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Deja mă gîndeam că iși caută dottoratu,. O fi visat ceva și i-au intrat fricile naționale..

 2. PNL-ul e va-i mama lui !
  INSA!
  USR-ul e pura tradare !

  AUR-ul promite multe … vom vedea daca au curajul sa rastoarne PARADIGMA
  odata cu venirea (SIGURA!) la putere a lui TRUMP !
  (PS: Cred si eu ca cine se bucura de schimbari trebuie s-ao stie de ce-o face … USA pierde europa !)
  🙁

 3. Să pună un ocraineean ca șef, ăla are imunitate mondială , hai să vedem dacă luluța are tupeul să aresteaze un nazi ? Dar cum ciuciucă fost militar ne conduce țara și un partid așa-zis mare? Nu mai bine punem unul de la sri, sts, spp, sie, die, pie, cia , pia, mosa, mi6 așa prin rotație zilnică (și eventual comasare ) să apuce mai mult și mai repede din ciolanul (era să sicriu ciolacul) lins de mult de cărniță ( să mai ia și măduva țării) ? SLAVĂ PĂCII, militărăzboinicilor !

 4. Pretendenții la funcție stau deja la coadă !
  Pentru desemnare se dă … cu banu’

 5. Tocmai când „Justiție pentru oameni” le-a spălat cu prescriere dosarele Dinastiei Cosma – Hop! S-a eliberat şi funcția de preşedinte al consiliului judeţean Prahova!

 6. Dottore GHENĂĂĂral măCiucă…ăăă …caută…ăăă …un șef de filialăăă…la popotăăă…
  măăăRog 😜
  {■■■ RăuPorKKaK-Stat MajoriZdu’ ●●●}

 7. asta a ajuns in criza de forta de munca! Nu mai avem nici hoti domnule, asta da criza!

 8. asta sigur gaseste pe vreun comandant de batalion pe care sa-l puna.
  macar ala il asculta 🙂
  APV SPTR 🙂

 9. Propun intox. Este alegerea perfecta si perfecționistă pentru toți.

  Aliluia Doamni, aliluia! Veti manca sanatos, veti avea talie de ii bagati pe toti in boala, mladiosi si puternici, veti fi sensibili fara sensibilitate. 🤣 Dar mai ales va veti supune stiintei si ratiunii, veti resoecta bunul simt dandu-i buna ziua.

  intox presedinte pentru Consiliul Judetean – Uraaa!

  Slugile mele, slugi, ascultati ce va invat ca va invat de bine! Altii nu-s de unde!

 10. Ce , faci pe niznaiu ? Te faci că nu mai ști ingliș ? De numarat , număr pe dește , puțină ”politică cu capu cunosc, eram o admiratoare a musafirei noastre de la Târșor … Ori nu cumva vrei să ne co masezi p-amândouă cu Osânzeana ta .

 11. E| greu sa gaseasca ptr ca e concurenta mare la ciordeala.Sunt multi aspiranti,e in fierbere peneleaua.E concurs la ciordit.Scarbele dracu. Astia nu sunt politicieni,sunt ciorditori profesionisti.De ce se bat pe ciolan? Pentru binele tarii? Aiurea, A4atati-mi unul de la penelea,pesedea,userea,etc care nu e de specialitate ciorditor.Dupa 89 e ocupatia lor de baza.Alta specialitate nu au.

 12. Nu cred ca trebuie sa caute prea mult .
  Ca Iulian Dumitrescu se gasesc multi altii .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.