Clotilde Armand, în spume, Laura Vicol n-a mai rezistat: „O rușine”

Deputata PSD Laura Vicol o atacă pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 cerut renumărarea voturilor.
„Clotilde Armand este un personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege.
Clotilde Armand, ai pierdut!
Cum pierdusei și în 2020, dar printr-un miracol te-ai cocoțat pe un scaun de primar care ți-a luat mințile și oamenilor sănătatea. Și nu ai pierdut oricum, ci pe bune!
Zvârcolirea aceasta ar fi demnă de o cauză mai bună. Uită-te în jurul tău, la ce ai lăsat în Sectorul 1. Cum s-au irosit patru ani în cel mai dezvoltat sector al Bucureștiului. Trebuie să fii mulțumită pentru voturile pe care le-ai primit, pentru că nu ai meritat niciunul.
Vai de românii care au stat peste 30 de ore fără apă și mâncare, oameni de care, din bun simț (pe care oricum nu-l ai), trebuia să îți pese!
Mandatul de primar al Clotildei Armand este o rușine. Patru ani de scandaluri și nicio zi de administrație. Asta este tot ce rămâne după Clotilde Armand. Praf și pulbere! Indiferent dacă vorbim în franceză sau în română, nimic rămâne nimic.
Conflicte interminabile și lipsă de rezultate concrete. Sectorul 1 merita mai mult, mult mai mult. Dar ce știi tu…”, a scris Vicol pe pagina sa de Facebook.

Rezultate parţiale oficiale (marţi)

George Tuţă (Alianţa electorală PSD – PNL) – 36,49% (33.576 de voturi)

Clotilde Armand (Alianţa Dreapta Unită) – 35,76% (32.904 voturi)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Ioana Radu 8557 Articole
Author

20 de Comentarii

 1. Clotilde Armand este un personaj grotesc şi cu multe foarte multe dosare! – DOSARELE CE FAC? ZAC?

 2. dacă rămânea în tsra ei clotilda nici nu se putea caca de foame?, a găsit aici prostii dr romani care după 4 ani de mizerie în sectorul 1 încă o mai voteaza@@:

 3. La mere des rats 🐀, adică mama deșirată 🦒 a șobolanilor 🐀 din sectorul 1, se crede la ea în guadelupe și poate face ce vrea. A venit timpul (în sfîrșit, după 4 ani de dezastru userist) să se ducă (editat) și să ne lase.(editat)

 4. Ha, ha! Cu ocazia aiasta, puate, să conving ș’ regățănii că nu-i o fală să zâci că iești un mic parizian… Caractere infecte franțujii, n-o știut nicicând să chiardă, pintru ei fair-play-ul ‘i o noțiune străină!

 5. Mai ‘tanti’ Vicol, ai intrat în politică pe la 32-34 ani când la fel ca Clotilda, îți crăpa cariile in gura de frica anchetelor și pedepselor dar fara nicio realizare reală pentru Romania și cetățenii români! Cred că ți-e deajuns cu prea plinul acestei protecții stabile, e bine sa îți vezi de casa, meseria sau imobiliare, din toate scoți bani mai mulți că în parlament sau comisii! Nu știi ce vrei și nici ce e cu dumitale, când te afli singura și nebăgată în seamă, când vrei sa nu fii văzută de nimeni, dar, asta nu îți dă dreptul să rămâi etern in funcții politice înalte, sa nu spun mai multe din datele personale. Doare confortul și stabilitatea, liniștea și eleganță când nu mai exista la extreme, asta e viața.

 6. Eu să fiu în locul ziariștilor de la Cotidianul aș merge pe teren să găsesc măcar pe unul din românii care au votat-o pe Clotilda guadalupeză ca să înțeleg fenomenul. Vouă nu vi se pare interesant cum de a reușit să-i vrăjească în ciuda munților de gunoaie și a tăierii alimentării cu apă?
  Sunt sigur că va ieși o lecție de manual despre încă o modalitate de ai păcăli pe români.
  Dacă nu găsiți specimenul mergeți și stați geană pe ambasade (după cum umblă vorba prin târg) până rezolvați cazul :D.

 7. @ Ironică, foarte bun comentariul/îndemnul. Este foarte dubios că au votat-o așa mulți pe ciordildoaica mămica șobolanilor, după 4 ani de dezastru șobolănesc gudelupez 🐀-userist. Se pare că ‘ie’ mulți iubitori de șobolani 🐀 în sectorul 1.

 8. Nu a renunțat (editat)? Tupeu de lumea a treia. Dacă ar fi avut spațiul temporal corespunzător, ar fi fost mai rea decât Torquemada.
  Chiar n-o oprește nimeni pe alogenă? Are sânge de corsar și minte de urangutan.

 9. PSD și PNL cea mai mare rușine. Sunt disperați să câștige. Separat sunt doua partide de nulități. Cu disperare vor să anihileze opoziția folosindu-se de aur și Sosoaca.

 10. Ironică Sa înțeleg că acest ziar cotidianul este al rumânului prostovan ? Da prostane,in sectorul 1 sunt intelectuali care au votat cu madam. Securiști care au votat cu Tuța și prostovanii care o unjura pe madam. Daca te uiți un istorie străinii au guvernat cel mai bine tara. Voi dacii liberi nu aveți încă cu ce. Mai civilizati-va. Mai educati-va.

 11. Duamna Vicol se adresează la pertu cum a învățat de la distinsul său client:

  Laura Vicol: Eu… Deci eu te respect…​

  Marian Bejan: Dacă eu te sun pe tine că mi-e și mie dor de tine… Băi fato, mă asculți?!​

  Laura Vicol: Te vorbesc frumos…

  Marian Bejan: Păi, îmi vorbești frumos? Cică: ”Du-te și stai cu c****e ale!” Păi, de ce sunt alea c***e? Ești nebună?!​

  Laura Vicol: Bă?! Ce vrei mă de la mine?! Lasă-mă să trimit un mail și te sun imediat.​

  Marian Bejan: Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​

  https://www.g4media.ro/din-arestul-politiei-in-arest-la-domiciliu-instanta-i-a-inlocuit-masura-preventiva-interlopului-care-ii-spunea-actualei-sefe-a-comisiei-juridice-a-camerei-deputatilor-laura-vicol-bai-fat.html

 12. desi stilul sau clar nu era unul digerabil, Clotida a fost singura contra tuturor mafiilor imaginabile: cea imobiliara, interesata de a planta blocuri pe orice petec de teren ramas liber , mafia gunoaielor patronata de securistii Romprest , mafia tiganeasca care taie si spanzura in piete.
  daca cetatenii sectorului 1 sunt nemultumiti de ea , in urmatorii 4 ani nu au decat sa se desfete cu securistul ala Tuta (nume predestinat pentru interfata perfecta a tuturor mafiilor)

 13. Dreptul la replică!
  Nenea „mai prosti că voi,rar” în descrierea publicării comentariilor se specifică a se evita atacurile la persoană, un lucru care denotă lipsa de civilizație. Înainte de a cere altora ceva bine ar fi să te verifici pe tine prima dată.
  Iar pentru cultura ta generală românii nu se trag numai din daci (localizați în trecut în sud-vestul actualului teritoriu al țării) ci au mult mai multe rădăcini decât îți poți imagina. Termenul de „român” nu denumește o etnie ci a fost introdus ca echivalent pentru cetățean (om cu drepturi și obligații) pentru a fi uniți, singura excepție fiind rromii. Deci din acest punct de vedere nu avem nevoie de străini pentru a fi guvernați căci noi înșine avem origini diverse, pricepi? Mai mult de atât românii nu au aversiune față de străini ci față de gestionarii incompetenți ai unei situații, cu care nu vor să fie asociați pentru a nu fi puși într-o lumină proastă.
  Găsesc mai potrivit comentariul lui Tudor care exprimă, cred, ce gândesc acei votanți. Ce înțeleg eu din descrierea făcută de el e că, ai noștri judecă liderii mai mult după vorbe și mai puțin după fapte.
  Și un sfat pentru tine: încearcă să nu mai fii așa emoțional căci te consumi inutil. Dacă Clotilda are dreptate va ieși primar în cele din urmă, deci nu ai motive de îngrijorare. Doar ți-a oferit garanții Rareș Bogdan, precum că justiția e independentă și funcționează.

  @Cuie mlotild – Mulțumesc pentru apreciere!

 14. intreb si eu asa, ca un incult in „administratie locala” si in „organizarea de alegeri/evenimente”… n-a avut madam Closet bani sa inchirieze unul din spatiile expozitionale de la Romexpo? alea de sunt imense, cu aer conditionat, cu scaune, cu supraveghere video, cu automate pentru mancare si bautura, cu bai, etc. cu sute de locuri de parcare? La Romexpo puteai sa bagi o galagie de oameni si sa-i tii in conditii decente. E inca o dovada ca specimenul e de o incompetenta care sfideaza bunul simt.

 15. -Stimata „dna”, gasiti verticalitatea si Obiectivitatea de a cataloga si indivizi pesedisti d’alde o. vasilescu (vezi Dinca), manda, oprescu, andreea cosma, firea ? – daca nu, nu justificati remuneratia primita, competentele postului (primit CUM ?) – aveti mari afinitati cu gorghiu, udrea, a. cosma (ploiesti) – NU cu astfel de pareri demonstrati c’asa-i in ….democratie

 16. Cica (in)telectualii masochiști (iubitori de șobolani 🐀 și gunoaie) au votat-o pe ciordilde alogena hoața de voturi din 2020. Deci urmează înca 4 ani de dezastru guadelupez userist în sectorul 1. ‘Ie’ bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.