Cocoș, când se bătea pe burtă cu foștii șefi ai SRI: ”Eu făcusem și un club al oamenilor de afaceri”

Dorin Cocoș a vorbit la Realitatea Plus despre legăturile lui cu foștii șefi ai SRI. Potrivit lui Cocoș, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă ar fi orchestrat combinații și aranjamente care au influențat decisiv diverse domenii ale statului, de la justiție până la afaceri și politică.

„Eu poate am meritat ce mi s-a întâmplat, dar fiul meu și Elena (Udrea – nr.) nu au meritat. Eu am meritat pentru că am avut încredere în ei. Le-am spus cum se dădeau banii, cum se făcea totul. L-am cunoscut pe Coldea la Neptun, când l-a invitat domnul președinte. Dumnealui cu soția, eu cu Elena. Mi s-a părut la început că e cumsecade, ferm.

Din 2008-2009 m-am împrietenit cu ei. Eu doar pe George l-am sunat, niciodată pe Florin. Am început să vorbim despre afaceri. Eu m-am dus cu sufletul deschis, sunt oamenii președintelui, dânsul îi numise. Le spuneam anumite lucruri care se întâmplau în piață, eu făcusem și un club al oamenilor de afaceri”, a declarat Dorin Cocoș.

Întrebat dacă i-a dat vreodată bani lui Coldea, Cocoș a negat, însă i-ar fi făcut cadouri cu diferite ocazii. Întrebat de valoarea cadourilor, a zis că porneau de la 2.000 de euro. Printre altele, i-ar fi dăruit soției lui Coldea o geantă scumpă.

De asemenea, Cocoș a mai declarat că i-ar fi trimis o geantă Channel și Laurei Codruța Kovesi, prin Coldea, insă nu știe dacă acest cadou a ajuns la ea.

Întrebat când a pornit „statul paralel”, Cocoș a spus: „Și în anii 90 exista un stat paralel. Niciodată nu a fost o singură putere. Tot timpul au fost grupuri, grupuri. Eu am avut relații amicale cu mulți, dar cu nimeni așa cum am avut cu Florin. Eu am crezut mai mult în domnul Băsescu decât în domnul Năstase. Când ajungi la putere ai impresia că poți face orice și, dintr-un om admirabil, devii un semi-tiran. Toată lumea îți spune ce frumos ești”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

16 Comentarii

 1. Toti astia au fost trupetii lui Petrov. Sa credem ca acesta a scapat de „jignirea” alora de a-i face cadouri? Il ‘jigneau” ei pe Coldea care inca era un trepadus pe atunci si nu-l bagau in seama pe stapanul lor direct?

 2. Asta are profil de fata proasta ce intra în târg cu banii de pe casa vanduta și face cumpărături de toți . Este un securist , tăietor de industrie românească și descoperitor de achiziții de drepturi de moștenitori (pe care îi aduceau la disperare împreună cu ” președintele nostru de succesuri ) și care în fiecare dimineață mâncau caviar cu pita si beau cafea cu foita de aur ( acumulat din dezmembrarea României și pauperizarea poporului român ) . Astăzi fătălău se vede victima lui Coldea Împărat și Maior Negadat de România , pentru că le-a dat că prostu informații la niste foști subalterni de ieri ,prin care aceștia le-au luat bucinesurile și își făcură ei casuri și mai mari pe Coasta de Azur ( langa Monaco lor ). Patria sine dihorii ! Văi de tine Românie !

 3. E bine că se dau asemenea relatări pentru a vedea tot românul ce sistem putred de conducere a avut și are România.Ăștia au fost aleși iar unii numiți, pentru a da României o speranță de mai bine,dar ce să vezi, ei sunt cei mai mari escroci.Și culmea ,sunt aleși în continuare…Mi-a plăcut asta :”L-am cunoscut pe Coldea la Neptun, când l-a invitat domnul președinte. Dumnealui cu soția, eu cu Elena….”

 4. „Ceaușescu a întinat nobilele idealuri ale socialismului”

  Dintre toate idealurile intinate, cel mai trist mi se pare intinarea idealurilor tinerilor din ’89 si idealurilor in Justitie!
  Ce a fost Justitia? O arma de atacat adversarii.

 5. Șmecher cocos, a făcut niste afirmații despre băsău-petrov și ne tot asigura că nu spune nimic nasol despre cancerul României dar îl îngropa cu fiecare dezvăluire, dar mai ales chestia cu camerele la hotel! Adică când mergeau în trei Udrea, Cocos, Bica mereu dar mereu luau 2 camere, în una dormea singur cocos iar în cealaltă, în același pat, dormeau Udrea și Bica iar săracul „soț” tradus a repetat afirmația asta de câteva ori !!! Băi nenicule, lumea e complexă cu lingătoarele astea !

 6. cind erau la putere erau zmei… acum isi ling ranile… au pus botul, le-a placut, acum fac pe victimele… sint doar propria lor victima.

 7. Cocoș are o problema cu Dumbrava nu cu Coldea, se observă din cuvintele folosite și din atitudinea personala a individului Cocos. E acțiunea: curățarea infractorilor dovediti și împroșcat prin împărțire a dejecțiilor personale!

 8. Nu ne mai aburiti tovarasi cotidieni. Voturile au fost fraudate,dar voi nimic, nimic. Fraudate masiv.

 9. Slugile lui Base,famiglia Cotcodac
  Vrem Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru!

 10. piticule…, roata morii se’nvarteste… ieri ati furat voi, azi au furat ei…

 11. Cand il auzi pe Cocos vorbind de gasca de infractori, ti se face dor de Kovesi Portocala…sa-i mai bage la bulau inca o data ca merita.. pt ei a fi onorabil inseamna sa shpaguiesti dar sa nu-l dai in gat pe ala caruia i-ai dat shpaga..

 12. Deci Arafat a avut susținerea instituțiilor statului român sa își pună în aplicare acele măsuri din perioada COVID care au dus la moartea atâtor oameni nevinovați, de la închiderea spitalelor și instituirea unor tratamente medicale care au ucis atâția oameni pana la achiziția de milioane de euro a tot felul de chestii care nu se justifica!!
  Crima impotriva propriilor cetățeni…!!
  Strigător la cer!
  Țară de lumea a treia și dictatură militara, asta a ajuns România!😪😡

 13. „Când ajungi la putere ai impresia că poți face orice și, dintr-un om admirabil, devii un semi-tiran. Toată lumea îți spune ce frumos ești”.

  In aceasta propozitie a ‘hotului prins’ Dorin Cocoș e cuprinsa mai multa intelepciune decit la toti lupii moralisti deja in circa romanilor, dar neprinsi (adica ‘cinstiti’), ca si a celor in drum spre acolo. Pesemne ca ‘suferinta te intelepteste’, sau asa ceva.

  Cocosul ispasit a invatat ca nu e bine sa te… cocosesti, dar ca asta este imposibil cind te invirti printre stapinii romanilor si esti inconjurat de lingusitori, asociati de vreme buna, profitori, adica sicofanti, adica pupincuristi.

  El nu l-a descoperit doar pe Grigore Alexandrescu, pe Esop/La Fontaine, ci si pe Lord Acton: „Puterea tinde sa corupa, iar puterea absoluta corupe in mod absolut”.

  Morala fabulei cocosului e ca statul trebuie tinut mic, iar puterea trebuie sa depinda de structuri si nu de persoane ‘providentiale’. Adica, ‘stat mic, popor puternic’. Cauta in Telegram si/sau internet.

  Poate, mai stii, cocosul ajunge consilier moral la vreunul din fauna care se va alege la toamna. Aforismul lui le-ar fi de mare folos iar daca nu, atunci macar experienta lui poate ii va consola cind va veni vremea suferintei.

 14. Vedeti,ma,nerecunoscatorilor ? Pai,cand eu va spuneam ca ala e bordel,voi nu si nu.Si tov.Cocos mi-a dat dreptate.Deci ala era club.Club de striptease politic.

 15. Au iesit la rampa infractorii, dupa ce tot ei l au turnat la DNA.pe Coldea. Nu le a placut colaborarea SRI cu DNA , care era foarte eficienta, demascand flagrantul prin interceptari. In SUA si alte state civilizate, aceasta cooperare este o normalitate. Infractorii din Romania, au au profitat de schilodirea legilor justitiei , ridicarea interceptarilor de catre CCR, pt ca sa nu mai fie dovezi incontestabile . Cel mai tare s a bucurat de asta, familia penala Basescu si ati mari infractori din politica.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.