Coldea, SRI și legătura cu Ioan Nicolae sau clanul Caran

Știrea despre prezența la Untold Dubai a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a înfierbântat opinia publică din România. Zvonurile despre o posibilă luptă între Coldea și Sergiu Diacomatu dar și alte dezvăluiri făcute de Anca Alexandrescu l-au determinat pe jurnalistul Liviu Alexa să adreseze o serie de întrăbări generalului Ciocârlan de la SRI.

Stimate domnule Adrian Ciocârlan, SRI mai există? Sigur ca exista, dar dumneavoastra ce mai faceti, continuati punerea in practica a principiilor mentorului Florian Coldea?

SRI își mai monitorizează foștii conducători, post profesional vorbind, așa cum facem orice serviciu secret din lume? Fiindcă se pare că ați pierdut orice control, iar acum Florian Coldea prin comportamentul său inacceptabil din punctul de vedere al hainei militare dăunează grav imaginii instituției.

Domnule Ciocârlan, întrebările grele nu se opresc aici.

Vă întreb pe dumneavoastră și întreb opinia publică: cat de normal este să tolerați această vulnerabilitate informativă din mediul familial al soților Coldea, cu Florian plecat din structură, în urma unor grave acuzații de corupție, și cu soția, Dorina, rămasă la butoanele unui departament strategic și sensibil din SRI, mă refer la cel psihologic, din postura de evaluator al sănătății mintale și cunoscător al secretelor intime ale tutoror ofițerilor de rang înalt din serviciul național de informații al României?

Ce mai coace Florian Coldea prin Dubai? (foto)

De ce doamnei Dorina Coldea nu i s-au schimbat atribuțiile, sau de ce nu i s-a sugerat o minunată pensie specială?

Domnule Ciocârlan, cel mai îngrijorat am fost să aflu nu că domnul Coldea a participat la petrecerea VIP de la UNTOLD Dubai, ci că a participat, a băut și s-a întreținut copios cu personaje insalubre dintre care aș aminti-o pe Marina Pandarof, proxeneta care furniza munți de cocaină și boarfe milionarilor din Herestrău.

Dar știți cine a mai participat acolo? Familia Adela și Bogdan Mărunțiș, finii domnului Coldea. Adela Mărunțiș este polițista DIICOT de la anti drog care a ajutat-o pe Marina Pandarof, proxeneta să scape de dosare, după ce fusese arestată. Soțul Adelei, finul lui Coldea, Bogdan Mărunțiș este acționar cu milionarul Ovidiu Toma și criptodata.

Ei bine, domnule Ciocârlan, am ajuns la personajul cel mai important cu care se anturează domnul Coldea la UNTOLD Dubai. Ovidiu Toma este asociat in firma Crypto Data cu finul lui Coldea, Bogdan Maruntis, si cu Alex Bodi, interlopul proxenet.

(…)

Caranii, “gauriti” de Coldea si Toma

Ginerele miliararului scăpătat Ioan Nicolae apare în dosarul interlopilor Caran ca un soi de mare Superman care le transmite temuților Carani într-o interceptare să îl sugă fiindcă nu îi pasă dacă acești îi vor lua mașini de lux în valoare de 500.000 de euro, afirmând cu o siguranță debordantă și surprinzătoare că îi va băga la pușcărie.

„Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile, eu mă p.. pe 500.000. Vă bag pe toți la pușcărie!”, le-ar fi transmis Ovidiu Toma celor din clanul Caran.

(…)

De ce doreau Caranii să îi ia lui Ovidiu Toma, regele cripto așa cum se laudă singur, mașini în valoare de 500.000 de euro?

Caranii sunt cunoscuți drept interlopi foarte periculoși, dar nu idioți.

Vă spun eu de ce, domnul Ciocârlan. Caranii își doreau banii înapoi, banii lor, pe care îi împrumutaseră lui Ovidiu Toma.

Mergem mai departe, domnule Ciocârlan, și permiteți-mi să vă informez, chiar dacă nu sunt jurnalist acoperit, ci cetatean român, că știu de unde era atât de sigur și bazat domnul Ovidiu Toma când îi amenința pe Carani, nici mai mult, nici mai puțin cu închisoarea.

El știa că îl are în spate pe „consultantul” în materie de cătușe și dosare făcute peste noapte, pe Florian Coldea, care era și el băgat în combinația cu cripto, dar de o cu totul altă parte a problemei, însă în aceeași oală.

Coldea ii reprezenta in combinatie pe Vlad Voiculescu si Lucian Isar, baietii destepti din scandalul Mita de la Pfizer. Compania Pfizer nu da mita mitocaneste, ci da un comision de 20 la suta pe post de discount firmei importatoare.

Ca sa fie bine spalati banii, Vladut a apelat la “consultanta” mentorului sau, Coldifer, al carui fin, Bogdan Maruntis, era actionar si sageata in firma lui Ovidiu Toma.

Desigur că nu gratis, domnul Florian Coldea este cel care a aranjat cât ai clipi, lucru de neimaginat acum cinci luni, reținerea intempestivă de către DIICOT a fraților Caran.

Papariciul Ovidiu Toma nu putea să declanșeze un asemenea cutremur. Doar Florian Coldea era si A FOST in stare.

Dar vreau sa priviti totul si din perspectiva financiara.

Practic, Coldea și cu Ovidiu Toma, prin atacul la Carani și arestarea lor, le-au dat interlopilor o dublă țeapă.

Prima e că nu le vor mai plăti milioanele împrumutate de Toma și doi că prin descinderile DIICOT, Caranii au rămas și fără bănuții puși deoparte din alte businessuri, căci discutăm de 7 milioane de euro în monedă virtuală confiscate dintr-un portofel electronic și confiscarea a peste 8 milioane de euro din conturile familiilor.

Coldea și Ovidiu Toma „le-au generat” Caranilor o gaură imensă de circa 18 milioane de euro, lucru care vă asigur, nu va rămâne așa.

(…)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

10 Comentarii

 1. Golanul asta de plutonier major Coldea facut (nu nascut) general de Javra Ordinara Basescu, a greblat banii publici si a favorizat interlopii si dealerii de droguri ?! Trebuie arestat si judecat, nenorocitul asta de Coldea.

 2. Bă nărozilor, n-a fost nici-o luptă! – DOAR I-A PUS DIACOMATU UN PAHAR CU BĂUTURĂ-N CAP! DE FAPT N-A FOST PAHAR CI PĂHĂREL ŞI DOAR PE JUMĂTATE PLIN.

  Da’ ce aveţi cu dom’ ghinăral rumânilor? Păi dacă statul nu poate să se atingă de clanuri, iaca s-a făcut dom’ ghinăral haiduc şi s-a rezolvat problema: RECUPAREAZĂ BANII, ÎI BAGĂ ŞI LA PUŞCĂRIE! PĂI NU-I BINE AŞA RUMÂNILOR? TRĂIASCĂ DOM’GHINĂRAL!

  Dom’ ghinăral, cu multă stimă, onor şi respect vă informez că m-am întâlnit cu numitul Ceauşescu şi vă-njura de mama focului. Zbiera ca din gură de şarpe că nu i-aţi dat banii pe ultima prestaţie. Şi a mai zis că dacă nu-i daţi banii, se duce la dom’ ghinăral ălalalt.

  Pentru Liviu Alexa: SRI EXISTĂ DAR NU AU TIMP SĂ SE OCUPE DE-ALE ŢĂRII CĂCI SE BAT ÎNTRE EI CA CHIORII!

 3. Clanurile interlope mafiote au pătruns cu ajutorul acestor bugetari de lux oriunde in orice domeniu de activitate. Acum, nu mai știu cum să îi îndepărteze sau se îndepărteze de aceste clanuri infractionale.

 4. Oare măRog a fost și el expertiZat psiho de Duamna Dorina ?
  Cum o fi fost spovedania ? măRog…😜

 5. Mai terminați cu prostiile! Odată intrat în servicii, ramai acoperit până la moarte!

 6. @intrebare
  Cocoru-i cocor, la fel cum Neidonii-s neidoni si Elvetia-i elvetiana. Wink back if you dig.

 7. Asta nu moare acasa! Cand vezi pe mainile cui a ajuns tara ROMANEASCA iti vine sa-l chemi pe Putin sa ii aranjeze pe acesti nemernici. Sa vada ce inseamna un STAT PUTERNIC si nu o colonie condusa de straini unde clanurile MAFIOTE si „specialii” sunt lasati sa jwfuiasca mana BIETEI tarii romanesti.

 8. Adica domn prof univ dr in loc de sef de catedra a ajuns sef de clan? Ca asta am priceput din material si comentarii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.