Coliziune între două avioane în aer

Două avioane s-au ciocnit în aer în Italia în timpul un spectacol de acrobaţii aeriene, transmite Digi 24.

Mitingul aviatic se desfăşura într-o localitate de pe coasta Mării Adriatice. Avioanele făceau o manevră în paralel, dar au intrat în coliziune la joasă altitudine şi s-au prăbuşit în apă sub privirile spectatorilor, care au filmat momentul. Pilotul care a reuşit să se catapulteze a fost transportat la spital. Celălalt este în continuare căutat de Paza de Coastă, dar sunt şanse minime să mai fie găsit în viaţă, scrie agenţia Ansa. Cauzele accidentului nu au fost încă elucidate.

VIDEO cu momentul coliziunii AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.