Comasarea lui Dracu cu Frati-su?

Comasarea este o operațiune de încrucișat rîma cu sîrma ghimpată pentru a ajunge la miere. Exact cum au făcut rușii.

Au colorat și au îndulcit orizontul și au zis „Înainte, fraților!”. Comasarea seamănă cu o asociere între un Diavol galben și Unul roșu sau cu o înfrățire între lup și vulpe, hotărîți să dea un duet de balet.

Comasarea alegerilor este o înțelegere între nemernici și ticăloși, între hoți și șarlatani, preocupați și ei să închege o orchestră și să cînte aceeași muzică și să împartă frățește prada care le cade de pe urma unei admirații necondiționate.

Comasarea este o operațiune de calcule, condiții, planuri și speculații din care nu cîștigă decît autorii.

Comasarea alegerilor este un plan de putere făcut de nehaliții politici speriați de procurori și de căderea în opoziție.
Comasarea alegerilor reprezintă o economie de 50-100 de milioane de euro pentru a putea toca miliardele din aceeași monedă pe toate aiurelile de ne-pus în operă.

Comasarea alegerilor este o formă de eliminare a celui mic și de astupat gura celui gălăgios, care țipă la hoție și la nedreptate.

Comasarea alegerilor este o surzeală publică în care vocea poporului român sună blînd și nepăsător și numai din cînd în cînd ca un hăuit disperat.

Comasarea este o artă românească de a găsi explicații și soluții la ce nu are nici logică, nici temei, nici salvare. Comasarea alegerilor este o soluție politică scoasă din pălărie de șmecheri în numele stabilității lor pe funcții.

Comasarea este un tricot politic împuțit la care mahării mai lucrează pînă săptămîna viitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 49

104 Comentarii

 1. Cu câteva luni înainte de alegeri, comasarea e un alt furt al mafiei psdnl , lumea va vota la europarlamentare în neinformați ceea ce încalcă principiile universale ale dreptului omului. Orice comasarea se poate realiza doar în consens cu toate partidele, inclusiv cele din opoziție

 2. …perfect adevarat!…si ati putea continua mult si bine, cred ca nu contine vocabularul suficiente cuvinte pt a califica marsavia aceasta…

 3. Fac economii forever.

  Desfinteaza alegerile complet si baga rotativa pe viata. Ei por fura linisti, cum deja fac, stiindu-se realesi pe viata.

 4. Comasarea este o hotie pe fata si o lovitura data demcratiei adevarate. Pt o democratie reala si reguli respectate nu au interes nici KWI si nici toata camarila lui de adunaturi psdpnl.

 5. Eu zic sa nu ne fie frica de comasare. De data aceasta populatia oraselor mari va iesi la vot si va face diferenta. Oamenii isi dau seama ca sunt de trei ori mai saraci de cand PSD si PNL s-au facut frati de hotie. In plus USR s-a dovedit un mare fas securist care pute rau de tot pentru ca s-a inhaitat cu partidele lui Basescu si ale lui Ludovic Orban. Ce-i rau este ca ma uit la conducerea AUR si nu vad decat prosti cu aere si diplome false, falsi afaceristi casatoriti cu botoxate desfigurate de promiscuitate care se pretind artiste, culturnici, aprozariste,….Apoi Sossoaca..ce sa mai zic. Sunt alternative dar ziare si ziaristi ii ocolesc…De ce Domnule Nistorescu? Prezentati toata fauna politica fara partinire! Daca suntem informati despre toate optiunile putem decide singuri. Nu trebuie sa decideti dumneavoastra pentru noi.

 6. Cand n-ai votanti, speri sa nu vina alegatorii nici la celorlalti, ca sa rezulte un procent mai mare pentru tine, desi n-ai mai multe voturi. Asta nu-i smecherie de Ilie ?

 7. Din partea mea sa se voteze la milisecunda ca la Paris ,nu-mi pasa de turma politruca : toti sint hoti .

 8. alegerile sint inutile pentru ca sistemul care le patroneaza este inutil…

  niste fomisti cersesc de pomana la alegeri…

 9. Intre PSD sau PNL nu este diferenta decat de nume si culoare politica de furat fura la fel si alegeri tot.
  Din plandemie guvernele Orban/Citu au avut aprobare tacita la majoritatea la ce-au facut. PSD n-a protestar impotriva achizitiilor aberante sub pretext de pandemie. Dupa Gabriel Resources, Pfizer se pregateste sa actioneze statul roman in instantza. Si pe langa cele doua surpriza Bechtel doreste acelasi lucru. La firmele austriece nu-i necesar, austriecii c-au destule slugi prin PSDNL. Dupa monstruoasele tunuri si imprumuturi PSDNL a pus tara la cale sa faca monstroasa colalitie sa castige prin alegeri la fel facute. Sa-i ia si pe Citu si pe Orban la Ciolan, nu se mai supara ca-s lasati dinafara. Mai baga si USR le dau la ONG-uri niste contracte de consultanta si toata lumea buna va fi fericita.

 10. Foarte multi optimiști pe forum🤪Comasarea nu schimba cu nimic sistemul politic din Romania. Rămîne același pe găști.Cine sa vina la guvernare? Simion, Sica mandolina sau Rangă?! Vor face la fel. Toate partidele sunt croite pe același calapod. Democrația a murit în vest atunci cînd sistemul comunist a colapsat! Nu trebuie sa fii prea deștept sa vezi asta. Politicienii nu mai reprezintă voința poporului de mult.

 11. De la cca 4 miliarde lei cat costa alegerile in 2024( 8 ianuarie, ministrul de Finanțe Marcel Boloș),prin comasare factura se reduce cu 50%— ce e rau a face economie la banii publici si la timpul votantilor,nimeni nu poate spune :)))

 12. Dupa parerea media, dornice de show-uri de aflat in treaba, ar trebui 365 de alegeri/an, nu doar patru.

 13. „Comasarea alegerilor este o înțelegere între nemernici și ticăloși, între hoți și șarlatani, preocupați și ei să închege o orchestră și să cînte aceeași muzică și să împartă frățește prada care le cade de pe urma unei admirații necondiționate.” CE ZICEȚI DOMNILOR CIOLACU ȘI CIUCĂ–chiar așa să fie,cum a zis-scris domnul C.N??/UNDE STAU HOȚII ȘI ȘARLATANII? SESIZARE DIN OFICIU,DOAMNĂ CU BALANȚA?!

 14. COMASAREA ESTE NEVOIA DE STABILITATE, PROPĂŞIREA POPORULUI ŞI ADUCEREA ROMÂNIEI CĂTRE CELE MAI ÎNALTE CULMI ALE CIVILIZAȚIEI MULTILATERAL DEZVOLTATE!

 15. Rotativa a redus democratia marinf prostocratia, in exteriorul cat si interiorul partidelor.
  Lideri de paie sunt mentinuti in functii de conducere. De-aia Iohannis si-a permis atatea n-a mai putut fi tras democratic de maneca de o reala opozitie, consolidandu-si puterea.

 16. Din pacate, lupta politica romaneasca a fost total paguboasa. Ponta l-a subminat pe Basescu, USRul l-a subminat pe Ponta…Au avut noroc ca PSD-ul s-a implicat la guvernare numai ca acum va plati oalele sparte de ceilalti.

  In mod normal, lupta politica ar trebui sa dureze pe perioada alegerilor dupa care, sa-si vada fiecare de treaba lui. Se pare ca au venit niste scadente. Vor „face un pas in spate” cei vinovati? Ioha a stat si a privit ca la teatru ba si-a mai pus si geaca rosie. Sa si-o puna si acum! Sa iasa sa faca scandal!

 17. …pentru panta mintii…acum v-au gasit pe toti economiile la buget, care s-ar putea face si altfel, si pentru sume mai mari…deci, ca urmare a prezentei, prin rotatie, in ultimii 33 de ani, a acestor banditi la conducerea tarii, avem acum: de dat pt rosia montana intre 2 si 6 miliarde de dolari; pentru zemurile alea numite vaccinuri, inca vreo 500/700 milioane; omv ne da in judecata; bechtel ne da in judecata…datoria publica a ajuns la un nivel la care numai pentru dobanzi statul plateste aproape 10 miliarde euro pe an, toate acestea din cauza celor din fruntea trebii…si tu vorbesti de patru miliarde de lei?…crede-ma, ar merita si 4 miliarde de euro, numai sa dispara astia!…stiu ca nu o vom duce mai bine…dar vreau sa aflu, cu nume si prenume, cine ne-a furat, cum ne-a furat, cat ne-a furat si, mai ales, de ce ne-a furat!…

 18. Pentru cei care viseaza : multi spun ca nu conteaza votul conteaza tableta sts , atunci intreb eu : de unde 10% pentru haur in 2020 ? Cred ca este o tzeapa exact ca in vremea ppddotvbidonulde rezerva .

 19. Chiar de-ar fi real ceea ce afirmi eu vreau sa-i ajut și pe alții să fure! Ma-am saturat de șleahta asta de nemernici care fura de 35 de ani, suficient cât s-au îmbuibat… Te uiți la mutrele Ciolacului și-a lui Ciucă și-mi provoacă o greață mai mare decât Simion și Șoșoaca…

 20. Doamna Dancila spunea ca din nomentul in care se va stabili suma de plata, orice zi de intarziere vine cu penalitati. Aici a dus „lupta politica” dar vorba lui Radu, „sa te fure ai tai”. Sigur, se va da vina pe rechinii internationali care au profitat de prostia si lacomia unor romani. Dar prostia si lacomia se pun? Ce a „vegheat” seful statului?

 21. MĂCAR ATÎTA SĂ AIBĂ VOIE DE LA „ÎMPĂRĂȚIA DESMOCRATĂ” CĂ REZULTATELE ORICUM VIN PE „ EMAIL” CÂND TREBUIE ȘI CUM TREBUIE-pentru ei-da-i bine să mai avem și noi -iluzii chiar de -s deja pierdute! „Comasarea alegerilor este o înțelegere între nemernici și ticăloși, între hoți și șarlatani, preocupați și ei să închege o orchestră și să cînte aceeași muzică și să împartă frățește prada care le cade de pe urma unei admirații necondiționate.” CE ZICEȚI DOMNILOR CIOLACU ȘI CIUCĂ–chiar așa să fie,cum a zis-scris domnul C.N??/UNDE STAU HOȚII ȘI ȘARLATANII? SESIZARE DIN OFICIU,DOAMNĂ CU BALANȚA?!

 22. Voi sunteți principalii vinovați, voi ăștia care vă spuneți jurnaliști!…acum culegeti ce-ați făcut timp de 35 de ani!…distrugere a democrației!…rușine tuturor celor care au adus țara în halul ăsta!…

 23. Dumneavoastră chiar credeți că politicianul românez este în stare să facă o strategie? Ăsta e ordin de la stăpâni. Să zicem că aceștia vor ca în colonie să nu mai fie Președinte, ci un Comandant Suprem. Facem alegeri de băieți cu ochi albaștri pentru Administrație, Comandant Suprem avem. Mai trebuie, doar, ca din toamnă să facem măcar un Mareșal.
  Ciiineee esteeee mareșaluuuul? Aceasta-i întrebarea.

 24. Comasarea este o hidra politicianista cu patru capete deghizata intr-un balaur cu doar doua, dar cu apetit de infulecare triplu.

 25. …repet: comasarea va fi facuta doar cu scopul de a putea fura alegerile…normal, europarlamentarele ar fi fost primul rand de alegeri…se stie ca primarii nu mobilizeaza taranii/orasenii decat atunci cand este vba sa fie alesi ei si, eventual, la parlamentare…stiind cum functioneaza satele, dependentele locuitorilor de-acolo, fie de ajutorul social, fie de probleme administrative legate de proprietati samd se cam stie care este rezultatul voturilor…la europarlamentare, daca ar fi organizate separat, probabilitatea ca la vot sa mearga majoritatea celor mai informati, mai destupati si care isi dau seama ca nu se va supara primarul daca voteaza altceva decat trebuie este foarte ridicata, iar rezultatele acelui vot ar avea consecinte asupra celorlalte…in mod evident astia au rezultatele reale ale sondajelor de opinie care arata ca aur ar obtine peste 50% din mandate la nivel national, in care ar atarna foarte mult votul din rural…oricum, comasarea nu se poate face altfel decat printr-un sir de ilegalitati…si ar trebui sa fie foarte siguri de faptul ca vor castiga, altfel…

 26. Oare cei vinovati de dezastrele din Tara, vor plati macar cu functia sau Statul se va imprumuta, va plati dupa care, pupat Piata Independentei si naravurile proaste vor continua?

 27. Vorba lu „Radu”, daca tot e sa fii lichidat, sa te lichideze ai tai…Mai „Dulce ca mierea e glontul patriei”! Cand Cpt core/Core se apuca de psihanalize politice imi vine sa ma urc pe pereti…Fosta vestala a prins aripi…Cu un calm imperturbabil modeleaza politica securista romaneasca precum plastelina…CRIMINALII POPORULUI ROMAN devin oameni cumsecade, cam carcotasi uneori, dar OK
  per total…BASOIDUL Del Ponte, cica, si-a „subminat” PATRONUL scotzandu-si ghearele de „Pisoi”…Cele doua HAITE ale Secu urla si dejecteaza la unison, imperturbabil isi indeplinesc misiunile TRADARII ROMANIEI/POPORULUI ROMAN prin ASCUNDEREA REALITATII
  ca in 1989 a fost LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern care A ASIGURAT CONTINUITATEA Partidului si Securitatii, A CAPITALIZAT NOMENCLATURA si A JUCAT PARODIA DEMOCRATIEI si CAPITALISMULUI!!!

  Daca nu ar sti ca am dreptate NU AR ACUZA „ovreii/khazarii” DE CRIMELE IDEOLOGIEI GENOCIDULUI…De aici URA ATAVICA…

 28. Frații de karma negativă din Romania, se unesc iar în defavoarea țării și a cetățenilor români din tara! Pomanagii de lux nu au nicio legătură cu starea de viață a cetățenilor, firesc doar votul, sau, mai bine zis, sa iasă câteva mii la vot pentru a avea baza la plasări pe înțelegeri infracționale, știind că justiția e perfect controlata și coordonată politic. Totuși, daca acești pomanagii de lux din politica românească își iau gratuit până și hârtia igienică, de ce nu introduc un program prin care sa restituie banii din cumpărături cetățenilor, macar parte din ce e mai costisitor dar nu bogătașilor?

 29. Comasarea este intentia ascunsa de a induce in eroare alegatorii astfel incat aceastia sa nu debuiasca cu cine trebuie sa voteze si astfel sa stopeze ascensiunea celor care le ameninta pozitiile in conducerea statului. O mizerie cu fata democratica cu iz de economie financiara la bugetul national.

 30. Charlie, mi-ai crescut egoul pana la cer. Nu-mi imaginam ce efect puternic au postarile mele asupra ta.

 31. comasate vor da 30%, impartite la doi rezulta 15%. Sa nu credeti ca poporul o sa inchida ochii la manglele voastre, vom vota orice fara PSD-PNL.

 32. Nu-l inteleg pe dl Nistorescu de ce atat galagie despre comasarea alegerilor! Cind a comasat Klaunus un referendum aiurea cu alegerile prezidentiale, cum era? Acum multa „frasuneala” despre faptul ca s-ar micsora mandatul primarilor, consilierilor logali si judeteni si presedintilor de consilii judetene.. Dar cind s-a prelungit, cum a fost? Era pandemie? Declarati si acum pandemie,sic, in septembrie( de pe acum) si mutati alegerile locale in iunie, cum au fost anterior! Singura greutate este cu modul de votare, la locale doar in localitatea de resedinta, la europarlamentare, oriunde. PS. Stim deja ce-i cu dragonul galben si rosu, putin despre dragonul „rezist” si mai nimic despre dragonul a(i)urist!! Ca n-o veni apocalipsa ca se comaseaza niste alegeri( defapt cele mai simple).

 33. La așa o enumerare “nemernici și ticăloși, între hoți și șarlatani” filtrul inteligența artificială nu a găsit nici un “editat”?

 34. maxtor prostii care sunt f….i prin rotatie ? de aia sunt prosti ca nu au cu ce sa remarce lucruri.

 35. Despre „comasare” am vorbit cand s-a varat Alogenul Secu-i in ciorba…Adaug doar ca nu de „reducerea cheltuielilor” e vorba, ci de REDUCEREA EFORTURILOR Securitatii de a FALSIFICA la urne si pe tablete, fara a mai aminti de efortul propagandistic urias…Cert e ca TERORISTUL ANTICEAUSIST ISLAMIST e pe-o vorba cu TERORISTUL din Deal care stie ca din decembrie NU-I MAI POATE NIMENI INVOCA IN MOD ANTICONSTITUTIONAL vreo „imunitate” si de aceea doreste CONTINUITATEA!!! CONTINUITATE in 1989, CONTINUITATE in 1996, in 2000,
  in 2004-2009, CONTINUITATE in 2014-2019…ETERNIZAREA Partidului si Securitatii in vesminte de camuflaj…

 36. Când îți vede charlie comentariile, închide ochii și are halucinații,geme, strigă, până vine Smurd să-l tragă de sub pat. Ultima oară cand „si-a ridicat egoul” era într-o marți, 13,pisica era neagră, avea ochi verzi, iar el… A avut un orgasm, parcă era electrocutat si genunchii moi…
  Luati, băi o cameră.

 37. Hidra cu 2 capete care stapineste tara , se teme vadit ! Se teme de AUR , de USR . Hidra stie bine ce a facut in 3 decenii si jumatate , din Romania si poporul ei . AUR si USR , nu au fost frati de faradelegi cu Hidra si sunt dornice de trofee … si trofeele nu pot fi decit capetele hidrei ! Iar poporul , va aplauda de pe margine si va trage si cite un sut .Asta este visul poporului , sa fie razbunat , nu ca se mai asteapta la ceva bun ! Si-a pierdut speranta . Parerea mea !

 38. 1.02,sexism? Chestia cu „Luati, băi o cameră.”, nu suna bine. Limba Romana cu 1000 de intelesuri, dar, de dragul unei poante, necajim pe cineva? Suna a USR. Eu as lasa capul in pamant dupa ultimele dezvaluiri.

 39. Dar de ce să mai faci alegeri, dacă singura entitate aflată de 35 de ani la putere este junta militară securistă de tip Egipt sau Niger? Suntem un stat vasal şi eşuat. O colonie de ratați analfabeți care ascultă Dani Mocanu şi se uită la Măruță şi Las Fierbinți. Cine crede că există vreo diferență, deci o alegere reală, între grupările de ciocoi cu epoleți P$D, PeNaLe, USRI, AUR sau UDMR, să nu se mire că şi peste 35 de ani va fi tot la fel. Produsele „democrației” rrumânistaneze sunt beizadeaua turnătorului Voiculescu, beizadeaua securistă BANCOREX, beizadeaua torționarului Rafila şi pensii speciale. Astea sunt alegeri?!

  Vom fi iarăşi ce-am fost, dar nu mai mult decât atât.

 40. Unchiul Sam a zi: co masați. Iar ai noștri au inceput sa maseze toată musculatura aflata în dotarea aparatului securității și CIA. Dupa terminarea masajului, unchiul Sam a zis: o sa va trimit în în PE oameni fideli mie și o sa va numesc un președinte de 100 de carate Americane. Vorbiți, vorbi, vorbiți și dacă e cazul și scrieți. Faceți ce doriți, oricum nu suntem interesați de argumentele și dorințele voastre. Asta e viata, dragii mei sclavi. Ciuca și Ciolacu, Drula, Kelemen, Jhoannys, Citu, Orban și alții ma reprezinta pe mine. Chiar nu realizați ca sunteți penibil în dorința voastră de a va afișa revolta? Zarurile au fost aruncate. Asa ca tăcere fiindcă tăcerea e de AUR.

 41. Draga @ Charlie , nu trebuie sa faca psihanaliza @ Core ca sa te sui pe pereti. Trebuie doar sa scapi din camasa de forta. si mai ales sa ti se scoata calusul.Ca tine mai rar . Dar revenind la subiect , astia nu fac acele comasari de capul lor . Au primit ” orden” , via Bruxelless . Si cum se apropie sezonul – GHIOCEI…

 42. Sa facă patru Comasari intr-o Singura Comasare ca sa facă Economie de Bani ! Ca sa aibă Bani sa dea la Pensionari !

 43. Comasate,necomasate,ca votati,ca nu votati-tot un drac,iese cine vrea stapanul,restul este doar circ cu „democratia”-ingropata deja

 44. Romania e capusata de clanurile infractionale din politica românească, Romania trăiește în secolul infracționalității de orice fel care o distrug prin tot ce înseamnă politica și guvernare. Romania nu poate, efectiv, indiferent ce și pe cine ar vota, niciunii nu au suflet de roman patriot, au suflet de escroc mincinos și lăcomie personala. Priviți tot spectrul politic, toți au contribuit la distrugere, toți contribuie la continuitatea distrugerii țării și națiunii, nu ai pe cine vota, daca mergi sa votezi! Toti se rotesc că și cum ar fi pentru prima dată în politica, toți mint de tip, toți se vor la șuncă groasa, exact cum se practică în clanurile interlope și infractionale din Romania!

 45. Romania a copiat „modelul American de democratie” in care serviciile conduc tara din umbra, asa că nu va mai strofocati pentru că ieșire din aceasta stare nu avem .
  Naivitatea nu ajuta ,practic ,dar naivul e un om fericit pentru că pe el nu-l părăsește speranța ,se ține scai de el.
  Democratia e că și o plimbam cu căruciorul la cumpărături prin Kaufland, îl luăm cu speranța din parcare,îl plimbam gratis printre rafturi ,prin fața vitrinelor cu mezeluri și sunci dar nu cumpărăm de frica colesterolului,apoi trecem prin raionul de sucuri carbo/gazoase pe care ne facem că nu le vedem ,intrăm pe la lactate ,ne plimbam peste tot și ajungem la casa cu o pungă de cereale bio in cos.Ieșim din super/market cam plimbați și flamanzi și nu mai putem rata puiul/gril aburind cu usturoi și cartofii pai ,care ne așteaptă acolo la doi pasi.
  E bine să recunoaștem că oricât am încerca,cerealele bio nu merg pe stomacul gol,dar după puiul gril,da,mai ales după „puiul fericit”.
  Cam așa și cu democrația te alegi cu o pungă de cereale bio.
  Mergând spre casa dăm peste realitatea din teren.
  Acuma ,democrația asta americană care ne-au făcut-o și nouă cadou e de origine putinista,rusească ,că ce e Joe Biden ,nu e altceva decât Lenin fugit din Mausoleu.
  Ce-i din apropierea lui Biden sunt mereu cu ochi in lacrimi de la formula îmbălsămării și după fiecare ieșire îl duc la conservare in baia de formol.
  Democrație fericit dragi tovarăși și prieteni!

 46. darius, românii chiar ar trebui sa se teama de USR dupa ce vor plati niste miliarde pentru vaccinuri si pentru „uniti va bagam in faliment!”

 47. Comasarea este de fapt vechea „pupat Piata Independentei! Stop” (Caragiale).Comeseni sau nu, noi tot ne ducem pe toboganul crizei. Comesenii sunt asezati la masa de catre centrul democratic mondial. Stapanii mondiali ai democratiei ne stabilesc :”foaia de parcurs”, cine este democrat sau nu, cine trebuie sa ne fie dusmani, cine trbuie sa ne fie prieteni, ce avem voie sa auzim, cand trebuie sa ne astupam urechile… Sa ne aducem aminte ca in Socialism , Liderii nostri comunisti au fost comeseni cu Regi, Regine, Imparatul Japoniei, cu Nixon, Carter si cu alti anticomunisti inraiti, dar si Regele nostru a fost comesean cu Stalin.

 48. in PSD si PNL le tremura salvarii rau de tot, toti sunt in clanuri si toti sunt de ai lui Basescu, vorba lui:”Ce nesansa pt popor sa aleaga intre noi doi!”. Acum vin copii celor care ne-au vandut tara sa-si umple si ei sacul. Nu scapam de ei sunt mai rai decat raia aia se trateaza, basismul este vesnic pt ca poporul a fost educat sa se considere inferior altora si chiar sluga.

 49. Până și maneliștii vorbesc mai coerent că ursarul! Oricum, tot gașca de escroci sunt că în politica românească.

 50. Gargară asta cu comasarea alegerilor e fracție la un picior de lemn „hai sa zicem ceva că sa fie zis”,nimic altceva.
  Nu demult era gargară cu „frageda noastră democrație”și atunci când o ziceau gargaristii pe la tv treabă asta cu democrație frageda unii se apucau de plan și credeau că democrația noastră are roșu în gât și nu-i mai trece.
  I-a trecut și acuma avem „democrație consolidată” și asta nu are nici o treabă cu Comasarea alegerilor,o doare in fund(cur) de Comasare că și pe mine tot acolo.
  Eu, știți că atunci când vreu să mă informez pe un subiect mă uit la A3 unde USR-istii nu participă.
  Mă uit la A3 fără să-mi cer voie de la nimeni și fără să mă ascund ,ba dau sonoru tare să audă și prostii.
  De acolo am aflat ,de la o invitată pe nume Veorica Dancila (Proasta cum ziceați voi prostii) de „ingineria financiara”data de Ciolos și Ludovic Orban,prin care România v-a trebui să plătească 4,9 miliarde de euro despăgubiri pentru Roșia Montană .
  Aceste „întâmplări”s-au petrecut sub ochii navetistului care sunt sigur că știa tot ce se întâmplă,dar cum Constituția îi cere să fie „mediator”asta a facut a „mediat”.
  Navetistul de când îl știu a fost „mediator” și atunci când era profesor „intermedia”vânzarea de prunci.Mediator și intermediator e cam aceași treabă că tot una e când zici „prostule” cu „mă prostule”,nu?

 51. „comasarea va fi facuta doar cu scopul de a putea fura alegerile…normal”

  O noua mostra de aurism vanator de molii: alegerile furate prin participare marita la vot !!! Banuiesc ca la o prezenta de 100% nu faceti pragul de 8%. Hahaha, toata lumea la vot !

 52. Nea Cornele, ca cetățean de rând sunt impotriva comasării pentru că este o mare șarlatanie ca unii să câștige nemeritat voturi.

 53. Încurajat că au intrat din prima cele doua comentarii de azi am dat fuga sa mai mâzgălesc unul că mi-a venit o ideie trăznet despre comasarea alegerilor.
  Comasarea asta ascunde ea cevași ,am ajuns la concluzia asta după ce am văzut că Veșnicul navetist a încurajat fenomenul comasării,daca nu cumva a fost chiar „provocarea”lui,știți că el nu are idei are provocări care îl așteaptă .
  După ce am „vizionat”
  binecuvântarea navetistului din Parlamentul European in fata paznicilor plus inca trei euro -parlamentari , atapiti ,mi-am zis că navetistul nu are nici o șansă să ocupe vre-o funcție pe acolo pentru că nu suporta bugetul UE .
  Și atunci mi-a sărit mintea la comasare și chiar mai departe, că tot am eu talentul asta ,după comasare când navetistul ar vrea funcția de prim-ministru.
  Vati gândit la asta?
  Ia sa vă gândiți!

 54. …a aparut iar functionalul, la 15;06 …gresesti, prezenta va fi de 140%, aici este problema…

 55. Batrane, nu cred neam ca s-ar putea gandi la functia de PM. Am inteles aseara de ce dna Dancila era atat de stresata. Toti te vaneaza, doar, doar te doboara. Lui ii trebuie o functie de munca usoara, castig maxim si plimbari. Sa ne gandim.

 56. in democratie …ai voie sa furi …nu-i asa ?
  e democratic si esti chiar indreptatzit macar sa incerci sa furi..:)
  si uite tot asa a ajuns si hitlerica la putere…din democratzie
  auzi la astia:
  sa fie presedinti du schimbul
  sa guverneze pe rind, organizat…adica sa fie doar ei perpetuu la putere
  ideologie…sanchi..de ce avem nevoie de ia…cit timp doar ei sint calare si ailalti pe jos, chiar nu mai conteza
  asta e mama democratiei la romani…
  al calare da bice pe spate aluia de merge pe jos…sau mai precis aluia pe care-l pacaleste.
  culmea e ca cel calarit este PRIVIT DREPT IN OCHI si intrebat DACA-I PLACE
  alelalte analogii se subinteleg…de aia care inteleg 🙂

 57. „gresesti, prezenta va fi de 140%, aici este problema…” [vanatorul de molii]

  Asta apare fara comasare, e ceva innascut la voi, toti va fura, incepand cu idolul vostru DanDiaconescuDirect ! Doar ca acolo nu va prindeti, ca nu vreti.

 58. Bătrâne 15.02 citez: România v-a trebui să plătească 5 miliarde..V-a trebui? Bătrâne! Dacă trăia Alexandru Graur, pe matale și pe Ionel Ciucă, vă facea pe ambii doi văcari, purcari, ăia care desfunda Latrine de rahat uman! Dacă iubești pe Ciolacu și pe Ciucă, le iubești prostia supremă, ignoranta, notele de 3 și 4 la Matematică, Română, Fizică, Chimie? Matale ai „respectat” în viața matale un om deștept! În afară de Latrina3 Cnn și de Ciuvica, ai auzit de Profesorul Ioan Lascar de la Floreasca? De Academicianul Leon Danaila ai auzit? De Stephen Hawking ai auzit? De Gheba, Hristev, ai auzit? Noroc ca prostia nu doare, noroc bun! Fericiți cei Săraci cu duhul, că au somnul liniștit și coaja de pâine mucegăita…

 59. Ce este on sufletul Maestrului când se gândește că prostul României nu trebuia nu să ca fie Președinte de CAP, nici măcar tractorist nu merita ca să fie, d”apoi PM care are în pix 160 de Miliarde dr Euro? 160 de miliarde de Euro cu care ca să faci ce vrea mușchii tăi? Achiziții de armament, bani pt activul de partid și nici măcar un spital nou de 35 de ani? Maestrul e trist și posomorât? Ce motive are ca să fie vesel? Conduși de un analfabet, slugoi la un terorist arab? Asta în secolul XXI? Și americanii au fost în anii 70 ai secolului trecut pe Lună! Nimic de zis, scârbă, silă, spălat pe mâini cu oțet 9%…

 60. Analfabetul obez cu 4 stele se împotrivește ca un câine turbat ca să ii fie controlat Doctoratul! Ii este frică de plagiat? S3 ferește ca Dracul de Tămâie să fie puricat la Mate, Română, Fizică! Are ceva de ascuns? Generale! Cât este radical de ordinul 2 din doi? Știi să faci asta la Tablă? Sau îți ștergi mucii de mâneca hainei?

 61. Pentru faultarea lui Simion și a lui Sosoaca orice substerfugiu ete dezirabil.Votantii acestor extremiști trebuie alienați cat se poate,să nu înțeleagă nimic,nici cu cine voteaza.Trebuie bombardați,cretinii,până nu mai știu cum îi cheamă.

 62. Mai, mai din cauza cratimei nu se vede fondul problemei? Ce parere ai, cine va plati paguba?

 63. Asa , si ? Bre domnu’ Nistorescu , ce rost a avut peambulul cu ,, Exact cum au făcut rușii . ” ? Sau ,, Comasarea seamănă cu o asociere între un Diavol galben și Unul roșu …” ? Ce treaba au rusii si chinezii ( diavol galben si diavol rosu ) in golania asta romaneasca ? Nu cumva aici si-a bagat coada un diavol cu stele si dungi ? Nu cumva acestui diavol instelat si dungat ii foloseste perpetuarea la guvernarea Romaniei a unei sleahte de golani , escroci , parsivi , vicleni si TRADATORI de neam si tara ?

 64. USR-isti din toate zările uniti-va!
  Comasarea de alegeri se întâmplă numai în „democrațiile consolidate”,asta e primul semn că și la noi e democrație și încă una beton!
  Mai departe,nu vad de ce m-ar deranja comasarea ,mai ales că și „nea Cornel”e de acord cu comasarea da sa nu fie Ciolacu Ciuca să fie invers și eu chiar asta doresc.
  Și cum am mai zis ,sunt practic și o să votez cu partidul care îmi dă și mie și cum singurul partid care până acuma a dat e PSD ,pe PSD o să-l votez și în continuare mă uit la A3 ,chiar și acuma când mâzgălesc ,ascult A3 ,nu scap nimic.
  Mă culc și mă trezesc cu A3!
  Spre disperarea membrilor Partidului Tenie,a lui Ilie Stoian care se ostoiește sa va salveze coșmelia.
  Aștept alegerile și trag speranța să nu intrați în parlament!

 65. Propasirea Romaniei telul politicului.
  Si au reusit vorba lui Mutu , prăbușirea ei, exact cand s-a votat Romania educata ,într-o țară esuata in 33 de pași!

 66. Comasarea e din păcate dorită și sugerată nu doar de gașca PSD – PNL ( de fapt majoritar PDL), ci și de cea khazară de la UE !
  Ambele găști salvează astfel interese obscure și dăunătoare poporului: Unii se perpetuează la ciolan , ceilalți se asigură că prezența mare la europarlamentare prin cuplarea lor cu cele locale le va legitima importanța, pentru că altfel s-ar fi umplut de respect, citește dispreț pentru că prezența la vot pentru această făcătură iudeo-birocratică ar fi fost ridicolă. Dovadă că încă opt state europene sunt obligate să facă aceeași bulibășeală. Ei îi zic comasare 1 *-)

 67. Ce spuneți Maestre! Vă stric Weekend- ul? Știți cine latra ca un descreierat sin partea AUR în fața PSD Călărași săptămâna asta? Striga Mu’e PeeSeeDee! Știți cine? Daniel Florea fost pesedist de o viață! Pălărie gen Dumitru Dragomir, Palton negru gen Iohannis! Daniel Florea fost primar sector 5, i-a dat Morsei slinoase și adormite în penultima zi de mandat, 500 000 de Eur0, 20 miliarde de lei vechi, bani de PR? Bani luați din buzunarul bucureștenilor, băgați în nădragii Morsei? Daniel Florea sânge proaspăt la AUR Călărași? Maestre, sunt mulți sau puțini 1/2 milioane de Euro? Fabricile se închid pe capete, consumul e la pământ, preturile la cer, Daniei Florea membru PSD 20 de ani, acum Mu’e PeeSeeDee? Maestre! Se intră în turma psd-pnl numai pentru enteres? Dl Iulian de la CJ Prahova cu 47 000 000 de lei daună e normalitate sau eșec? Lamborghini vs Logan? Lamborghini Won! Politica e curva sau bancher, te scoate din sărăcie? Citim din Daniei Florea „nembru” psd de p viață, Mu’e PeeeSeeDee! Râdeți Maestre, Râdeți?

 68. „Se cultivă din nou clișee demult clasate, nu se caută explicații raționale ale evenimentelor, ci se perorează pe supoziții privind motivarea rivalilor. Europa pierde teren, iar criza europeană, ce părea depășită prin tratatele de aderare, revine și cere o abordare inovativă, cu totul alta decât cea împotmolită de azi. Propaganda noilor politruci este socotită cugetare, iar viitorul este colonizat de nesiguranță și teamă.” A. Marga

 69. Scrisoare deschisă către Ministerul Justiției! Scrisoare deschisă…În anul 2016 o femeie cu copil de 9 ani care trăia intr- o magazie fără electricitate și fără apă curentă, a sustras dintr-un Market un mezel și a fost condamnată la 3 ani de Regim Penitenciar, fiind considerată un pericol public și dată că exemplu! Acum în anul 2024 România trebuie ca să plătească la o firmă de Garsonieră din Canada, Gabriel Resources, 4 miliarde de Euro bani de la Buget. Ce se întâmplă cu persoanele publice care au făcut atâta pagubă bugetului României? Nu trebuiesc și ele „ca” să fie pedepsite în „regim penitenciar” ca exemplu pentru Societate? Salamul a fost recuperat de la doamna în cauză, cei 4 miliarde de Euro, cum ii recuperăm? Cu respect, un grup de contribuabili cinstiți! Așteptăm cu nerăbdare și cu interes răspunsul!

 70. Maestre! Dacă domnii de la psd ii dau inflentului ziarist( Adrian Ursu citire) 4 milioane de Euro net anual ( Listă Firme MF, date publice) servicii de PR, ii mai bagă și soția, pe Diana Tușă, absolventă de Titu Maiorescu în 2021, iar în Parlament pe liste eligibile PSD? Ăsta seară dansăm în familie? Nici un leu în afară, nimic să mănânce și gura săracilor? Mandate de parlamentari numai în interiorul ” castei psd”? Nici un leu ca să mănânce și gura altora? Câte luări de cuvânt a luat Diana Tușă în 23 de ani? Cumva zero? Bătrâne, ești in toate mințile? Ești slugoi, sclavete veritabil psd! Du-te diseară la Vecernie ca să îți bage pe gât cu polonicul agheasma mare, părintele Voiculescu!

 71. Maestre Cornel Nistorescu! Cum pot domnule dragă să fiu și eu un „influent ziarist” ca dl Iosif Buble și să mă plătească 4 milioane de Euro net anual psd, servicii de PR? Jur, din 4 milioane, două i le domnului Ciolacu, nu sunt un om zgârcit! În 5 ani fac 10 milioane și plec definitiv în Palma de Majorca, scap de buletinul din România! Uit de România! Eu rămân cu 10 milioane, dl Ciolacu rămâne cu 10 milioane! Unde imi depun CV-ul ca să fiu „influent ziarist”? La sediul psd? La sediul A3-CNN? Aveți idee? Aștept cu mare nerăbdare răspunsul Maestre! 10 milioane de Euro? Palma de Majorca? Nu mai am somn! Parol!

 72. Domnul Dinescu Mircea, fiu al Baraganului din Slobozia la E14. Alimentara de lângă Casa de Cultură, nu s-a oprit de când aducea capace de veceu din Germania Federală atunci când era șef la Uniunea Scriitorilor! Este patron de Cârciumă Lacrimi și Sfinți, moșier la Cetate, arendas peste slugoi, slugi, plătiți cu 18 Euro pe zi și cu un kil de pufoaica! Dacă nu exploatezi Talpa Țării în enteres personal, nu ești adevărat patron! Dl Iulian de la CJ Prahova 47 000 000 de lei plus Lamborghini ca a întrat în PNL, absolvenții de Fizică Atomică spălau vase în Centrul Vechi acum 26 de ani? Fizică Atomică te face spălător de vase, PNL îți dă Lamborghini și 47 000 000 de lei? De ce cimpanzeul rujat de Rareș Bogdan nu vrea în Privat? D’aia! Core! De ce nu sunteți șefă de filială PNL sector 1? Aveați 89 000 000 de lei plus vile în Dubai? Sclav pe forum la Țurcanu, Ciucă? Dvs 2 firfirici, Iulian PNL 47 000 000? De ce ați citit biblioteci? Pentru 2 lei? Dvs cu Uber, Iulian cu Lamborghini? Înghițiți în sec? Vă cred! Vă cred!…

 73. Pacat ca ieri obligatiile curente m-au indepartat de forumul care tocmai se animase, dand in fierbere dupa ce nu am avut de lucru
  sa il abordez pe Cpt core/Core si brusca lui preocupare pentru „analize”…Partea buna fiind ca am identificat noua calitate a lu secstistul marius, de „nas de cununie”, pentru ca varianta sa Yahwe Yoram Hassan Hayssam Bairam RamaDan/BogDan El Zorab Hysbollah
  Hamas Huthi o identificasem aproape de la clonare…La fel si varianta clasica a lu marius, Ticacalosul ce se vrea nashu tuturor davosienilor trilaterali masono-khazari si al APARATORILOR TUTUROR POPOARELOR semite, indoeuropene sau nu…

  Clar ca Batranu e hemo roidu AlCibiade, BaTRACianu care si-a parasit la ordin Balta fetida a Brailei pt Baltile de la Chicago!!!
  Am uitat de componenta tomlin ticacalosu a lu marius, specialistu in orgi gasme controlate…Nu puteam risca sa-i preiau lu marius cuvantul de suflet mot a mot din motive de Securitate, a comentariului…

 74. Câinii latră, caravana trece. Dl Ciucă cu 3 ani făcuți pe „bune” la 3 ani Infanterie Sibiu, cu rucsacul plin nu de cărți, ci de nisip, a dracuit, a blestemat injosirea, dar a meritat din plin! General cu 4 stele, Doctorat scris de alții, burtă mare, Kile multe, Mercedes la scară, slugi la ușă! Ne chinuie pe noi, chinuie, violează lb română până la insuportabil! Cineeee e Geeeeneeeralul? Cine e Preeeesedintele, latră cimpanzeul rujat! Ciucă e Președintele! Vouă vă place cum vb ” președintele” in lb Română ? Vă place sau vă vine ca să vă împușcați în cap cândil auziți vorbind? Îl suportați vorbind mau mult de 5 secunde? Vă suporta creierul? Mie nu!

 75. Este adevărat că iobagii din colonia noastră au „alegeri libere”, în care au dreptul absolut de a vota pentru unul dintre candidații opuși, toti finanțați și aleși pe sprânceană de diversele mafii locale și transfrontaliere asociate cu noua ordine mondială. Această dovadă emoționantă a „democrației” servește pentru a convinge majoritatea gâscanilor votanți că suntem într-adevăr un popor liber. Avem chiar și o revoluție cu morți care dovedește asta.

 76. Dacă pleava, proștii României, idioții, agramații, au 47 000 000 de lei, Lamborghini plus vile în Dubai, cum este cu ” crema” psd-pnl? Cum este? 10% din Suma Bruta achiziții de Armament american din anii 70? La 4 Miliarde de Euro, ai 400 de milioane de Euro bob numărat? De ce nu sunt spitale noi la noi de 35 de ani? D’aia! Obezul analfabet cu 4 stele știe de cei 10% comision din Suma bruta! Îl ajută lăcomia la semnat achiziții de armament, nu îl ajută limbajul! Dl Nistorescu când citește astea, are bolul alimentar în stomac sau lipit pe boltă platină? E negru la față? Că vesel de unde…

 77. „obligatiile curente m-au indepartat de forumul care tocmai se animase” [Charlie]

  La cat timp chemi vidanja sa goleasca spatiul in care traiesti, cand iti ajunge pana la gat ?

 78. Munca la noi, pixul care împarte bugetul, cam 160 de miliarde de Euro, pe mâna unui agramat analfabet slugoi la un terorist arab! Toate comentariile sunt de prisos și cele bune și
  și cele rele! Rahat uman în ploaie! Pentru cine are bani, pentru ăla cântă orchestra! Țara second-hand! Așa alegători, așa conducători! Ăștia suntem și nimic mai mult! Ăștia suntem!

 79. Charlie, tu stii foarte bine cine este sexistul…
  Pentru voi:

  Cand eram tanar ficior
  Eram fala muntilor
  Umblam zâua la vanat
  Prin codru de brad

  Porneam cu roua-n picioare
  Pe urme de caprioare
  Ne opream in poienita
  Beam apa din fantanita

  De-o fost vara, de-o fost toamna
  Luam mistretii la goana
  Cu cetina verde-n clop
  Si nu obosam deloc

  Iute vremea mi-o trecut
  Ş-uite c-am imbatrinit
  Sa mai merg, putere nu-i
  Si ma uit la pusca-n cui

  Cand a ninge ş-a-ngheţa
  N-o sa-mi mai vedeti urma
  Mi-oi trimite numa doru’
  Ca sa-mi gaseasca izvoru’.

  Pusca si cureaua lata
  Ce barbat eram o data
  La vanat prin munti si vai
  Cu ortacii mei…

 80. Daca pana si ADEVARUL AXIOMATIC ca marius e secstistu forumului in variantele demascate de mine NU E RECUNOSCUT de camaradul si seful HAITELOR reunite, BASOIDE, ale Securitatii Cpt core/Core NU-L RECUNOASTE, ce putem spune de profilu’ moral-caracterial al trans vestitului?

  Rar am mers la vanat in tandem si rar mi s-a intamplat ca vreo capioara sa nu se prezinte singura, parca magnetizata…

 81. Pt cine stie pe cine vrea sa voteze in fiecare din tipurile de alegeri nu e nici o problema. O problema e pt cei neinformati, nehotariti, influentabili, cu IQ mic. Astia voteaza mereu aiurea. Se numeste democratie si e cea mai mare timpenie posibila, dictatura celui cu IQ mic. Dar daca alegreile sint furate, nu mai are importanta nimic.

 82. D-le Nistorescu, dragi cititori! Pe dl Daniel Florea psd l-a făcut miliardar, miliardar l-a făcut, nu strungar cu 2 bază la Mecanică Fina!( Șerban Nicolae fost), vii tu acum După 20 de ani( Nu Alexandre Dumas fiul), vii din partea AUR Călărași și urli cu sete citez: Mu’e PeeSeeDee? Suntem animale, viermi? Mai avem rușine, ceva obraz acolo? Ii dai Morsei( ăsta alt element neuman, element infracțional), 1/2 milioane de Euro servicii de PR? Suntem mai rău ca animalele, mau nesimțiți ca porcii în bălegar! În politică este ca 6/49? Dai tunu’ cu banii românilor? 48 000 000 de lei și Lamborghini ăla de la CJ Prahova? Maimuța rujata R B rolex spune că asta nu afectează PNL! Te închini, te închini! Maimuța rujata altă lepră, altă sugativa din banii Bugetului! Cu toții susținuți din bani de buget precum bolnavii de Tetraplegie, AVC? Bolnavi de muncă, de efort fizic? La umbră cu șprițul în mână???

 83. Motto:
  “Aceşti imbecili care ne guvernează”
  (Andre Santini – fost ministru si vicepreşedinte al Adunării Naţionale a Franţei)
  Aceşti imbecili care ne guvernează o ţin langa cu comasarea alegerilor, invocînd o economie de 2 miliarde lei (500.000 de euro). Culmea ipocriziei este că pe cei din coalitia PSD-PNL i-a apucat abia acum eficientizarea activității administrative și a economiei cheltuielilor bugetare. In schimb n-au făcut nimic pentru reducerea cheltuielior de functionare a statului prin reducerea numărului de judete si prin comasarea comunelor cu mai putin de 5000 de locuitori, desi la începutul anului 2023 a fost depus la parlament proiect de LEGE initiat de deputatul Vlad Benga din partea USR, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.2/1968, republicată, privind organizarea administrativă a teritoriului României, care prevedea inclusiv eliminarea pensiilor speciale pentru alesii locali.
  (Vezi: https://www.cdep.ro/proiecte/2023/400/30/3/pl197.pdf)
  Proiectul initiat de Vlad Benga din partea USR, a zăcut in sertarele Parlamentului, inclusiv după rotativa guvernamentală cu Nicolae Ciucă devenit presedintele Senatului , care nu a catadicsit să-l pună pe ordinea de zi, dar acum PNL se lamentează că România se află in situatie precară din cauza cheltuielior bugetare la nivel central si local.
  (vezi si: (https://www.senat.ro/legis/PDF/2023/23b278AD.PDF?nocache=true)

 84. D-le Nistorescu dacă vine la podu’ Constanței la Serafim Srl Nicu Bâlbâitu ca agent electoral pnl, îl primiți în sediul redacției sau îl țineți la ușă precum țigăncile, chivuțele în căutare de țoale vechi? Ii dați izmene cârpite, borcane cu murături vechi? Simțiți ridicolul, absurdul? Un bâlbâit cu 4 stele, doctorand? Fost PM? E normal până unde a ajuns impostura? Tu vb ca sugarii in lb Română, vrei ca președinte? Cum a dat ăsta BAC-ul la Română? Din veceul scolii? Suntem de plâns Maestre, de plâns! Maimuța rujata R B rolex este bomboana de pe colivă! A tăiat în 30 de zile pensiile speciale! Le-a tăiat pe Dracu!

 85. marius are stilul lui in niciun caz grobian si sexist.
  Daca gandim sau nu la fel, aceasta nu inseammna ca nu ne apreciem stilul si personalitatea.

 86. Mă uit amuzat cum Frații Muraru și Bogdan Aurescu au plecat din bălegarul omului de rând și acum s-au chivernisit pe viață pe spinarea noastră, a tuturor! Miracolul Fraților Murari? Miracolul d-lui Aurescu Goldmann? Veți cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face liberi! Două proteine chelioase din sărăntoci la Iași, acum unu’ ambasador în America, acum altu’ supt Johannis luptă împotriva antisemitilor din România! Aurescu Goldmann din taietor de frunze la câini, acum judecător la ONU? Bineînțeles MAE romanesc l-a „uns” Jude la ONU, asta e clar, evident! Știți cum s-au capatuit, cum au scăpat de jeg, sărăcie, șomaj? Eu știu, dar voi știți???

 87. Într-o bună zi a venit la Nastratin Hogea un vecin ca să ii împrumute măgarul pentru ceva timp! Nastratin i-a zis că măgarul nu-i acasă, l-a luat o rudă la târg! În acel timp măgarul a început ca să raga din grajd! Vecinul l-a luat la rost, de ce ma minți, măgarul e in grajd! Hogea s-a supărat și l-a gonit pe vecin, tu ma crezi pe mine sau pe măgar? RB Rolex de ce pune un analfabet ca candidat la președinție? Rujatul îl crede deștept, noi prost! El se supara pe noi? De ce nu îl credem pe cimpanzeul rujat? Ăla se bâlbâie de emoție, nu de lipsa bibliotecilor necitite! În Kandahar nu erau biblioteci, numai popote!

 88. Domnule Nistorescu în toată viața dvs ați văzut mai mulți proști decât în politica din România? Ați văzut mai mulți agramați, idioți funcționali pe mp? Ce credeți? Ăștia la Putere, mai pleacă de la Putere decât cu picioarele înainte? Ăla de la CJ Prahova se mai suie în viața lui în Logan de 0.9 litri după ce a condus Lamborghini de 6000 cmc? Lamborghini de 760 cai putere vs Logan de 76 cai putere? Ăla de la CJ Prahova mai este om de Uzină în salopete? Sau toată viața Dihor în sânul PNL? Mai este cu ceva util societății, sau suflet pervertitt, lichea până la Moarte???

 89. D-le Nistorescu îmi inveseliti viața! Apare des de totla Prima TV Daniel David cel mai citit psiholog de pe Planetă! Ăsta e adulat ca profesor precum Epidermă ca profesor, profesor la ce? La veceul SNSPA fost Ștefan Gheorghiu? De ce e profesor profesorul Epidermă? Că pare după limbaj elev de a 6-a! Dl Daniel David cel mai citit român de pe Planetă, picior peste picior in Studio, cărare pe mijloc gen Mircea Diaconu în roluri de prost, unghie mare la degetul mic, fular cu picațele la gât! Am râs până la leșin! E rectum la UBB Cluj? Previzibil…

 90. Cica seful unitatii OPERATIUNILOR UDE de pe forum, marius, nu e un secstist grobian care sta permanent cu organu partidului in guritza cu buze subtiri datorita mutatiilor evolutioniste ale fiarelor trecute din faza clonarii prin oua la faza mamara…
  Cpt core/Core ii place cum pune marius problema de-i scoala ego-ul pana dincolo de stratosfera, chiar in afara Caii Lactee…

 91. „Comasarea alegerilor reprezintă o economie de 50-100 de milioane de euro pentru a putea toca miliardele din aceeași monedă pe toate aiurelile de ne-pus în operă.”
  Ba… s’avem pardon, mestere ! Miliardele le’au tocat „ailalanti” cari’aciuati/acceptati pi la diverse tembeveleziuni, latra’n drasi di nu poti sa mai intelegi namic .

 92. Bivolul african de la Cotroceni face România de râs, de râs o face! De fapt niciodată acest mare impostor nu a iubit cu adevărat România și pe cetățenii ei, pe copii și nepoții ei, oasele eroilor ei! Iubește somnul, lenea, nemunca! Cerșește în Parlamentul European funcție? Îmi crapă obrazul de rușine, ăsta ne face de ras în fața Europei! El dacă pleacă, rămâne singur la Cotroceni Alexandru Muraru ca să dea cu toporul în cap la Antisemitii români? Frații Muraru când sint judecați de un Tribunal Militar? România e o țară profund antisemita? Profund Xenofoba? Frații Muraru scapă pe Israel și pe Europa de Antisemitii români? Mai există tribunalul Militar București? Sau vânzarea de țară e o glumă bună, ceva acolo… pnl iubește trădarea dar urăște trădătorii!

 93. Ca pentru o confirmare a demascarii monstrului ceausist marius a fost scoasa la produs, tot grobian, CLONA GEAMANA tomlin de catre
  seful HAITELOR reunite, Cpt core/Core…Tupeul Cpt core/Core e mai mult decat ordin Narr cand sustine senin, fara vreun tresarit al zbarciturilor, ca nu gandesc toate fiarele din HAITE la fel de ani de zile, indiferent de noile DIVERSIUNI nationale/internationale ale Securitatii si Comintern…

 94. @Core/core, nu este capitan, este un medicament: Charlie, ia cu apă.
  Dacă ai greață, ia Emetiral sau mergi la ginecolog,precis. esti gestant. Trag concluzia că nu ești la prima naștere, trebuie să faci o ecografie. La cap. Si să te operezi de hemoroizi. Apropo, „hemorzon” nu este sugiuc, e supozitor, 😁

 95. Binomul toxic PSD-PNL a pus-o șefă la TVR pe doina gradea din Bora Ialomița aptsolventa de Economie Agrară! Acum iar binomul toxic PSD-PNL pune șef la Port Constanța un apsolvent de Economie Agrară cu nevasta in SRI? Ce Dracu are Balegarul de vacă cu portul Constanța numai cimpanzeul rujat de RB Rolex știe! Ce are portul cu nutrețuri combinate? Dle Nistorescu, suntem în Kafka?

 96. …dap!…ce bine ca am dormit, nu am pierdut nimic!…

 97. În ziarul DC NEWS al analistului politic Bogdan Chireac, analistul politic Bogdan Chireac este îngrijorat de discursul lui Putin Vladimir! Analistul politic Bogdan Chireac își exprima îngrijorarea că sint prea multe șopârle de presă libere! Analistul politic Bogdan Chireac știe pe un analist politic care e de meserie inginer chimist și sifon la Securitate în anii 80? Actualmente suptpozitor la binomul toxic PSD-PNL? Îl cunoaște analistul politic Bogdan Chireac pe actualul analist politic fost sifon la Securitate? Nu mai zic nimic! Rușinea în România este inexistentă la oameni cu șorici de porci pe obraz!

 98. Ce-i aia analist politic? Așa se zice acum la tăietor de frunze la câini? Unu’ care dă muștele afară din Cișmigiu e analist politic, militar? Brutaru’ nu mai este brutar, sudoru’ nu mai este sudor, curva nu mai este curva, este culegatoare de Telomeri masculini, lichid seminal și cromozomi XY? Ce-i aia ca să apari seară de seară la televizor, câteodată la două ambele televiziuni, chiar și triambe, Latrina3 Cnn, România TV, B1 TV? Să fii ca Sf Parascheva, aduci ploaie și smirna în sufletele privitorilor păcătoși? Și seară de seară aceleași proteine putrede, ambalate ca analiști politici și profesori sociologi la Veceul Public SNSPA fost Ștefan Gheorghiu? Aceasi fasole mucegăita pe post de Spirulina cu vitamina C? Parcă totul este împuțit, mucegait în Media! Aceiași tâmpiți, Aceiași idioți care debitează aberații seară d4 seară, dribland muncă, șomajul, sărăcia! N7 mi-l pot inchipui pe dl oltean Adrian Ursu scriind la Evz sau la altceva! E peste putință mea de înțelegere! Ovidiu Bălan ziarist? Unde scrie asta? Dumitru Ținu ziarist? Cred că visez cai verzi pe pereți albaștri Așa cum sint casele pe exterior la Bora Slobozia de unde este Doina Gradea! Ăștia ziariști? Milionari in Euro? A înnebunit lupul!

 99. Maestre, dacă iese președinte Ciolacu sau Ciucă, emigram în Congo? Sau în Afganistan? În Nigeria e de noi! Semne bune anu’ n-are! Unu nu știe a citi, celalalt nu știe a vorbi! Tusea cu Junghiul Lolek cu Bolek, doi analfabeți!

 100. NASTRATIN HOGEA , foarte bun comentariul tau . Felicitari ! Putin umor , putin sarcasm , putina amaraciune ! Viata de roman cinstit ! Pt. astfel de comentarii mai intru pe acest site !

 101. E clar ca sunt disperati dupa voturile prostilor. Raspunsul meu e clar, boicotati mascarada alegerilor! Exploatarea poporului, razboi si crime vor face , dar fara votul meu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.