Comentariul bizar al unui judecător CCR despre scandalul procurorilor

SURSA: REALITATEA.NET

Judecătoarea Iulia Motoc comentează sarcastic scandalul numirii procurorilor şi pare să ţintească în direcţia Monicăi Macovei.

„Rugati-va pentru fratele Alexandru..rugati-va pentru cei ce ‘stiu’ scria Noica si mai rugati-va pentru cei care cred ca detin adevarul absolut, si moralitatea absoluta, pentru cei ce cred a deosebi intotdeauna pe cei buni de cei rai. Acum cativa ani, am asistat la o procedura de selectia ‘transparenta’ si ‘democratica’ condusa de unul dintre acesti ‘unici’ detinatori ai moralitatii si justitiei absolute.Cu siguranta, cei mai ‘ buni’ erau cunoscuti dinainte, fara nicio legatura cu Cv sau activitatea lor. Atunci procedura a fost rizibila pana la grotesc: cei ce ‘selectionau’ nu cunoasteau raspunsurile la intrebarile pe care le puneau. O alta forma fara fond. Poate formele au mai evoluat dar tot fara fond raman”, scrie Iulia Motoc.

Precedentul procuror general al României, Laura Codruţa Kovesi, şi fostul şef al DNA, Daniel Morar, au fost propuşi de fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.