„Comitetul” din biroul lui Liviu Dragnea

Mai mulți lideri ai PSD, printre care Mihai Fifor, Codrin Ștefănescu și Rovana Plumb, se află marți după-amiază în biroul lui Liviu Dragnea, anunță Antena 3.

Potrivit informațiilor televiziunii, printre subiectele discuției se numără și rectificarea bugetară.

În biroul lui Liviu Dragnea s-a aflat marți și ministrul de Interne Carmen Dan, care a fost audiată marți în Comisia de apărare a Camerei Deputaților pe tema violențelor de la protestul din 10 august.

Social democrații se reunesc la Neptun, în ședința Comitetului Executiv Național în perioada 29 august-2 septembrie, au declarat surse din PSD.

Potrivit surselor citate, conducerea centrală a PSD, împreună cu președinții organizațiilor județene, vor discuta și despre strategia partidului pentru anul 2019 când vor avea loc alegeri europarlamentare și prezidențiale, dar și despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu. În această perioadă, social democrații vor avea și o ședință a Organizației de Femei a PSD, precum și o reuniune a grupurilor parlamentare ale partidului.

La Neptun au fost invitați și toți membrii Guvernului, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Nu putea lipsi Codrin stefanesu, comandantul trupelor de asalt paramiltare ale interlopilor care-i asigura ilegal paza lui Dragnea in locul SPP. Daca interlopii vor primi o oferta mai buna (sa zicem salariul actual pe 2 ani) precis ii fac de petrecanie batranului amorez penal. Ar putea de exemplu sa-l treaca strada pe rosu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.