Concert Nicu Alifantis, în seara aceasta, la TNB

Așteptarea s-a încheiat. Pentru că am fost cuminți, Moș Nicolae ne aduce unul dintre cele mai așteptate cadouri: concertul lui Nicu Alifantis. Un eveniment cultural de excepție care nu poate fi ratat.

Nicu Alifantis: „Să-ți dedici 50 de ani din viață întru totul meseriei e o nebunie”

În așteptarea spectacolului, Nicu Alifantis scria pe pagina sa de FB.

Iar am fluturi în stomac,
de nu știu ce să mai fac.
Șterg la ghete, curăț coșu’,
că la noapte vine Moșu’!… Pe mâine, dară, la TNB!,

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.