Condiţiile puse de Vladimir Putin!

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a vorbit luni, în mod separat, cu omologii săi din Ucraina şi Rusia, Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin, în contextul eforturilor de oprire a confruntărilor militare ruso-ucrainene.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, în convorbirea cu omologul său din Franţa, Emmanuel Macron, garanţii de securitate din partea NATO, recunoaşterea suveranităţii ruse asupra Crimeei şi demilitarizarea Ucrainei, semnalând disponibilitatea Moscovei de a lansa negocieri în acest sens.

Preşedintele Vladimir Putin a cerut recunoaşterea suveranităţii ruse asupra Crimeei, definitivarea demilitarizării şi denazificării statului ucrainean, precum şi garanţii privind statutul neutru al acestei ţări„, a comunicat Kremlinul, conform cotidianului Le Figaro. Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea în 2014.

Administraţia Vladimir Putin ceruse înainte de lansarea intervenţiei militare în Ucraina garanţii că Alianţa Nord-Atlantică nu se va extinde spre est prin admiterea Ucrainei şi Georgiei.

Liderul de la Kremlin a reiterat acum că se opune total admiterii Ucrainei în NATO. Vladimir Putin a transmis că Moscova este deschisă negocierilor cu partea ucraineană şi a exprimat speranţa că vor apărea rezultate, a subliniat Kremlinul, potrivit agenţiilor RIA Novosti şi Sputnik.

Emmanuel Macron i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească operaţiunile militare în zone rezidenţiale, să securizeze principalele axe rutiere din Ucraina şi să nu distrugă infrastructura esenţială. „Vladimir Putin a confirmat voinţa de a susţine aceste idei”, a precizat Preşedinţia Franţei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

33 de Comentarii

 1. Dupa cum v-am avertizat de-a lungul timpului, SUA vor deschide un nou front in Georgia in conflictul cu Rusia. Iote-te cum vor s-o comita georgienii:

  Opponents of the Georgian government seek to drag Georgia into a conflict with Russia over Ukraine and repeat the events of August 2008, the country’s Prime Minister Irakli Garibashvili said at a government meeting on Monday.

  „We are very familiar with what is happening in Ukraine. We experienced this much earlier, in 2008. It is very sad that our radical opposition is rejoicing over the war in Ukraine and is seeking out benefits and interests for itself from all these calamities. Their goal is to repeat the tragedy from which they themselves failed to protect our people and country,” Garibashvili said. (TASS)

  Nu are rost sa va mai spun care vor fi consecintele pentru Georgia, pentru ca deja a facut-o Parintele Elpidie, ale carui profetii le-am postat pe site.

 2. Zombie Joe TaliBiden este Complet Senil in ultima faza de Anxietate Severa.
  Urla in Duet cu Baba Dementa – tovarasa Nancy Pelosi – pe holurile Casei Albe „FUCK TRUMP” in Aplauzele Frenetice ale Cimpanzeilor si Urangutanilor BLM salariati speciali ai Guvernului Federal.
  Inflatia a Depasit deja 13% in timp ce Criminalitatea este Scapata de sub Control.
  Primata Jamaicana Kamala este Exemplul cel mai Elocvent al Incompetentei Establishmentului American intrat in Colaps.
  NATO si Tigrii sai de Carton asculta Cintecul de Lebada in Kiev in timp ce Mickey Mouse Macron a uitat de COVID si se viseaza Napoleon al X-velea.

 3. Slab politician,sau e bolnav?Cica umbla cu un sul de hartie igienica prin Kremlin ,abia il mai tin sticletii

 4. As completa cu plecarea lui Johannis la mă-sa in Germania! Scăderea facturilor la energie electrică și la gaze naturale! Și ploaie peste campurile manoase ale arabilor din Romania! Succesuri Petrov care sugi lumina de la marele licurici pentru tot clanul Petrovienilor! Trăiască și înflorească Exxon Mobile care sa ne scadă prețul la combustibil! Huuo jigodiilor naziste!

 5. „Să securizeze principalele axe rutiere” înseamnă cumva să lase să treacă armele și muniția trimise din UE Ucrainei ?

 6. Au avut ocazia sa supravietuiasca. Daca vor razboi o sa le dea rusii razboi.

 7. „gelu spune:
  28 FEBRUARIE 2022 LA 18:27
  Suplimentar, Putin a cerut sa fie internat intr-un sanatoriu decent!”/Sfinte Duh al Adevarului impiedica-l pe cel ce ma cloneaza sa ajunga sarac lipit pamantului. Amin.

 8. Si-a pierdut autocontrolul si discernamantul acest criminal feroce. Nu stie ce vrea, mereu cere altceva dar nimic sigur, nu se mai poate exprima pe intelesul celorlalti, e un haos vazat pe acaparari si ura viscerala dar cu violente inimaginabile. Pe un asemenea individ nu te poti baza, nu prezinta seriozitate, nu are treaba cu realitatea in care traieste, el inca traieste in antichitate cand un individ sau o tara erau ingenuncheate doar de el, un singur individ! De la individ te poti astepta brusc sa fii atacat fara motiv real. E grav!

 9. Nu e poporul lui, caci jaddanii au fugit din tara. Asta e misiunea lui. Sa omoare cati mai multi slavi, si amerucanii sa vanda cat mai mult armament. Nimeni nu vrea pacea. Actorul marioneta lui Sorosh lucreaza pentru Satana.

 10. Republicile proruse a căror soartă a fost pretextul acestor lupte au dispărut din negocieri ?

 11. O intrebare poate puerila: poate cineva face legatura dintre terminarea brusca a pandemiei, pretul artificial ridicat al energiei si acest razboi ilogic?
  Unul care incearca sa filtreze stirile cat mai atent.

  • @costi – e foarte simplu :

   La ordinul lui Trump , CIA a declanșat Pandemia = o Poli-diversiune globală .
   Simțindu-se amenințată de multiplele sancțiuni Rusia a majorat Gazul brusc cu 50 % , China este solidara și sancționează Occidentul cu lipsirea CIP -urilor blocând economic Occidentul și trimițându-i-l in recesiune .
   Războiul Rusiei asupra Ukrainei era programat de multă vreme însă a fost aminat de mai multe ori datorită bunăvoinței Rusiei insa pina la urma Rusia n-a mai suportat tratamentul dușmănos al occidentului și a hotărât in ciuda riscurilor sa facă ordine .
   NATO și UE au forțat practic Rusia sa reacționeze .

   PS … iată , UE se grăbește deja sa încorporeze Ukraina deși este in plin război …
   Se pregătește și NATO sa o primească pe Ukraina in ciuda nenumăratelor probleme .

   E clar = Occidentul a provocat Razboiul contra Rusiei , acesta este adevarul.Mysebi

 12. Romania a avut numai de castigat de pe urma Rusiei!Nu stiu de unde curentul asta ..

  • Bai tampitel,

   Nu te duce prostul sa-ti alegi un nume propriu, de-l folosesti pe al altuia? Jigodie, Eu nu sunt rusofil, dar nici rusofob! Stergea-te-ai la popou cu obuze rusesti, cand stai pe cacastoare, in linia intai!

 13. @Costi… „You’ll own nothing and you’ll be happy!” – Klaus Schwab
  „Criza Covid-19 ne-a arătat că sistemele noastre învechite nu mai sunt potrivite cu secolul al XXI-lea. Ea a evidențiat lipsa fundamentală a coeziunii sociale, a corectitudinii, incluziunii și egalității. Acum este momentul istoric, timpul nu doar pentru a combate virusul real, ci și pentru a configura sistemul pentru nevoile erei post-corona. Dar avem o altă alegere: putem construi un nou contract social. Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare. Trebuie să mobilizăm toți constituenții societății noastre globale să lucreze împreună. Nu trebuie să ratăm această fereastră de oportunitate”, a declarat Klaus Schwab, președintele executiv al „Forumului Economic Mondial”.
  https://www.cotidianul.ro/mesaj-de-la-davos-nu-veti-mai-detine-nimic-si-veti-fi-fericiti/

 14. Tic-Tac, Tic-Tac, Tic-Tac!!! „Credința pravoslavnică, viața sfântă a mucenicilor și cuvioșilor au binecuvântat pământul tău, iar acum a ajuns peste tine un inamic real al fiecărei ființe umane, care vrea să te rănească fatal. Dacă i-ai putea vedea pe sfinții tăi cum cerșesc mila lui Dumnezeu (pentru tine) ai îngenunchia cu ei și te-ai ruga cu pocăință și umilință pentru mântuirea ta. (Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește și va împiedica răul cel mai mare). Vestea proastă este că va fi un act de distrugere și într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului și aroganței liderilor. Georgia este un stat cu probleme. Este ca un șoarece care vrea să se lupte cu ursul. Gândiți-vă în adevăr și înțelepciune. Nu poți plânge pentru un stat care își crează probleme singur.Cei care doresc să se opună Ursului și cauzei sale, va fi vai de ei. Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva, căci atunci își vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va dispărea de pe hartă. Puterea Ursului va culmina atât de mult, încât frica și teroarea din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi după ce mai întai Turcia se va dezmembra într-un fel unic și jalnic.”

 15. —DELA FACEREA LUMII,POPORUL ȘI ROMÂNIA, AU FOST PUSE DE TRĂDĂTORII NOȘTRII, SĂ PLĂTIM TRIBUT ȘI ALTE FORME DE SCLAVIE,NECONTENIT,CU SUPUNERE, SPRE ÎNBOGĂȚIREA IMPERIILOR + VĂTAFII LOR.—SĂ LE TRANSMITEM, CU BUCURIE,CELE
  MAI ROMÂNEȘTI URĂRI DE ZI CU ZI,PENTRU ÎNTREAGA LOR SĂMÂNȚĂ..

 16. principala conditie a fost ca trolli rusi care scriu aici sa continue sa-i faca o felatie.

 17. Se urmeaza pas cu pas planurile din agenda.scenarii regizate prost,intrucat regizoii,au vazut ca se poate manipula prostimea cu usurita si nu mai depun nici un efort.Intelegerile sunt facute deja intre marile puteri.Scopul,o noua reimpartire a influentelor geopolitice si economice,cresterea aberanta a preturilor la energie,gaz,benzina etc,restrangerea drepturilor si libertatilor oamenilor,saracirea lor,speculatii bursiere,financiare ,bancare etc.Depopularea unor anumite zone geografice,si amestecarea natiilor,un adevarat turn BABEL ,care nu vor mai avea pentru ce sa lupte[teritorii,bogatii ,zacaminte,] in tara de adoptie.Macron este doar o curea de transmisie,a hotararilor miliardarilor occidentali,pe care oricum Putin,nici nu-l baga in seama.

 18. După ce rusii cer de vre-o 20 de ani ca Nato sa nu se apropie de hotarele rusești, lumea este consternata de reacția rușilor… Mare surpriză… Nu se poate așa ceva, ce coșmar… Dupa ce a anexat Crimeea si a intrat in Dombas… Este incredibil ce poate sa facă Rusia… Ce barbarie! Ursul s-a ridicat in doua labe… Toți s-au căcat pe ei dar latră cu multă intensitate, poate ii ajuta…

 19. Pt Prostia îngroapă România Numai un exemplu de „avantaj” În 1877 Rusia a cerut României drept de tranzit pentru armata care a atacat pe Otomani în Balcani, promițând să-i respecte integritatea teritorială. Ulterior i-a cerut să intervină și militar. Deși România nu a întors armele sau sa încheie pace separată la Pacea de la San Ștefano României nu i s-a permis să aibă delegați și Rusia i- a luat județele din nordul Deltei Dunării, la schimb cu Dobrogea. La Congresul de la Berlin, iarăși nu am avut delegați care să participe, pe lângă cedarea teritorială i s-a impus să acorde cetățenie rezidenților neortodocsi implicit dreptul de a cumpăra pământ

 20. Conditiile lui Putin sunt normale,rezonabile si conforme cu realitatea prezenta si istorica. Dar SUA vrea sa controleze tot mapamondul,fara nici un concurent (Rusia si China). Europa este in „ceata” totala.

 21. Portretul lui Putin e foarte bine oglindit într-o nuvela a lui A. C. Clark – Nemesis, unde „Stapanul” are pregătit buncărul, iar apropiații sai rămân abandonati în galeriile spre buncăr…
  https://ro.scribd.com/doc/123747445/Arthur-C-Clarke-Nemesis
  Ca să rămân în zona SF, mi-aș dori un final de sărbătorire a victoriei precum cel din Star Wars 3, după doborârea Stelei Morții. Toate naționalitățile sărbătoreau scăparea de tirania imperialista.

 22. Cum adica? Cere doar Crimeea!? Eu credeam ca cere macar pana la Nipru!
  Acuma mi-e clar ca Putina este facatura șvabistă. Este globalist imputit si criminal, mana-n mana cu toti psihopatii plandemici si, culmea, mana-n mana cu Zelenski, alt mare bufon mincinos.
  Astia joaca impreuna un teatru de-ti sta mintea-n loc.

  Voi astia, care incercati sa-l cautionati pe piticu’ „ortodox”, sunteti fie naivi, fie prosti de-a dreptul! Imi pare rau.
  Iar voi ceilalti, care-l condamnati bezmetic, doar pentru ca asa vi s-a spus, sunteti cel putin la fel de boi precum cei de mai sus (ăia cu cautionarea).

  Pandem#ia d-aia a fost posibila, din cauza ca exista suficienti prosti si boi pe lume.

 23. @Prostia ingroapa Romania spune:
  28 februarie 2022 la 18:34

  @Prostia ingroapa Romania spune:
  28 februarie 2022 la 19:23

  BAI LOAZA MANCATOARE DE RAHAT, LA ALTCEVA IN AFARA DE CLONAREA UNOR „NUME” NU TE DUCE BOLOVANUL ALA PE CARE IL PORRTI PE GAT? JIGODIE, EU NU SUNT FILORUS, DAR NICI RUSOFOB! VEDEA-TE-AS IN LINIA INTAI CA PRINZI GLOANTE RUSESTI CU DINTII!

 24. Dacă am fi putut manevra liberi acum era pe listă si retrocedarea/recunoaștera teritoriilor românești ! Acum se vede bine cîți refugiați care încă vorbesc bine românește vin din partea aia cu toată persecuția la care sunt supuși de ukrani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.