Consiliere pentru jandarmerița care ar fi fost prinsă cu droguri

Tânăra jandarmeriță care ar fi fost prinsă de polițiști cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise în geantă, în timp ce se afla într-un taxi cu prietenul ei, va avea parte de consiliere psihologică. De asemenea, Jandarmeria a dispus în regim de urgență o comisie de control care să verifice tot istoricul fetei care s-a ales deja cu dosar penal.

Andreea Cătălina Bumbac a declarat că o prietenă i-a dat pliculețele să le țină la ea în poșetă. Polițiștii au descoperit și o hârtie rulată, folosită, probabil, pentru prizat.

Realitatea Plus dezvăluie, citând surse din Jandarmerie, că tânăra care a fost adusă în Jandarmerie de către tatăl ei, fost ofițer în Armată, ducea o viață opulentă.

Angajată a Jandarmeriei, prinsă cu droguri

Andreea Bumbac a făcut parte din promoția 2022 și se afla în atenția colegilor de la Brigada de Intervenții, acolo unde a fost purtătoare de cuvânt 3 luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. e buzata pentru interventzii de urgentza la tovarasu’ Gradu
    fufanele si fufele la supt prin bugetul statului

  2. Toti care au functii in statul roman si lucreaza cu armament si oameni sa fie testati medical la 6 luni. Pentru ca un drogat sau nebun care este procuror judecator sau parlamentar poate face mult rau. Valabil si la poliie servicii externe televiziuni. Unii se inpusca singuri.

  3. Dupa cat de burtosi sunt unii in functii si cat de stralucitori pe umeri/stele/galoane le da maana si de o compaie, depinde de accent…de aceea s-au gandit sa-i penseneze la 45 de ani ca sa nu li se aprinda calcaiele la 50 de ani gand steagul mai cade in berna…ce numai in Dubai sunt bani?

  4. E fata serioasă
    Are prieten, după cum ne a informat…De pe vremea lui Vadim si a primei reviste Catavencu se arata ca la Academooia de Poolitie exista foarte multe si stranse relatii….intergeneralitionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.