Consultanță pentru construire spital la intersecția Militari/D. Taberei

Primăria Sectorului 6 din București cumpără consultanță de 1,6 milioane lei pentru demararea proiectului de construcție a unul spital de 150 de milioane euro în Bulevardul Timișoara 101, la intersecția cartierelor Militari și Drumul Taberei care, în prezent, nu sunt deservite de o asemenea unitate spitalicească. Potrivit anunțului postat în SICAP, consultanța va include realizarea de către firma desemnată câștigătoare a documentației legate de lansarea achiziției publice pentru construcția spitalului. Treaba trebuie terminată anul viitor, când va intra la vot în Consiliul Local construcția noului spital cu fonduri proprii și fonduri atrase.

„Se propune dezvoltarea în cadrul Sectorului 6 a unui corp de spital de dimensiuni medii, ce va cuprinde atât parte de spitalizare de zi, ambulatoriu, chirurgie cu spitalizare continuă aferentă cât și secție de obstetrică cu zona dedicată mamei și copilului. Amplasamentul viitorului corp de spital se află la intersecția cartierelor Militari – Drumul Taberei, pe un teren cu suprafața de 33.328,351 mp”, citim în descrierea achiziției.

Ofertele se deschid în 1 februarie, departajarea lor se face în funcție de preț și de experiența consultanților propuși a fi parte din echipa de proiect.

Anul trecut, PS6 anunța intenția de a contracta un împrumut de până la 73 de milioane euro pentru construcția acestui spital, care are costuri totale estimate de circa 150 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Mihai Soare 1069 Articole
Author

6 Comentarii

  1. ”Consultanții” aprobați de securiști sunt pe toate drumurile dar spitalele au nevoie de constructori , unde sunt aceștia?

  2. Spitalul anuntat in Drumul Taberei, si consultat, nu se va construi niciodata, proiectul va fi abandonat dupa metoda „suveica” cu motivatia de „greaua mostenire” – vezi pe USR istul de rahat Nicusor D – nimic n-a construit, nimic n-a reparat, totul a stricat, dar bani publici a praduit si-a matrasit, vinovata fiind Firea…in urmatorii 10 ani, tot Firea vinovata. Escrocheria cu Spitalul, este praduirea de multi bani pe consultante, proiectanti, si alte lighioane – nimic nu se va construi.

  3. Aveti o gramada de cladiri noi, centre „De afaceri” ce au fost construite de primarii si sunt pustii . Articolul de ieri ne spunea ca intr-un spital cu 40-60 de copii intrebati nu avea decat un doctor. NU AVETI DOCTORI SI ASISTENTE SA ACOPERITI POSTURILE INTR-UN SPITAL NOU CONSTRUIT.
    Arafat va poate spune CA NU ARE BANI DIN CONTRIBUTUILE PE SANATATE, PT.POPULATIA E IN SCADERE SI BUGETUL CONCEPUT DIN JEFUIREA SALARIILOR SI PENSIILOR SI ASA MICI NU ACOPERA UN NOU PERSONAL ANGAJAT DIN SPITAL. Multinationalele nu isi platesc contributiile in Romania, dar, mare atentie, SUNT PRIMELE LA OFERIT CONSULTANTA. TARA ARE NEVOIE DE UN OM SA OPREASCA JAFUL SI IMPRUMUTURILE CE NE VOR DUCE SPRE UN SI MAI MARE DEZASTRU

  4. Bani furați metoda inventata de furat banii dati de popor din taxe și impozite. Niște golani conduc Romania

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.