Consumul tehnologic Transgaz, la cel mai mic nivel istoric

Consumul tehnologic de gaze aferent operării instalațiilor Transgaz – rețeaua de conducte și stații de comprimare a fost în 2023 la cel mai mic nivel înregistrat vreodată, adică 0,44%, potrivit informațiilor oferite de companie. În ultimii cinci ani, acest indicator a evoluat astfel: 
2019 – 0,49%
2020 – 0,56%
2021 – 0,50%
2022 – 0,54%
2023 – 0,44%
În ceea ce privește situația întreruperilor accidentale, cauzate de problemele tehnice ale echipamentelor din instalațiile tehnologice, acestea au fost în număr de 5, în 2023, la un nivel comparabil celor din anii trecuți.
Transgaz este operatorul Sistemului Național de Transport Gaze din România. Este controlat de stat, prin Secretariatul General al Guvernului. Compania transportă gaze pe rețelele magistrale de gazoducte și asigură și tranzitul fluxurilor internaționale de gaze.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1062 Articole
Author

1 Comentariu

  1. – felicitari cetatenilor cu spirit mioritic renascuti precum pasarea pheonix din cenusa tradarii de patrie si a loviturii de stat
    – Iliescu, neulander, Voiculescu criminalii in viata

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.