Copaci căzuţi şi acumulări de apă în Bucureşti

Echipele de intervenţie ale ISU Bucureşti intervin pentru a elimina acumulările de apă de la imobilele de pe mai multe străzi din nordul capitalei, dar şi în Ilfov, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Din datele centralizate până în prezent, în Bucureşti au fost semnalate 39 de cazuri de acumulări de apă şi şapte copaci căzuţi, în timp ce în Ilfov sunt sesizate nouă acumulări de apă şi un copac căzut.

În Bucureşti, aceste acumulări au fost sesizate pe străzile Vălenii de Munte, Episcop Vulcan, Vacanţei, Jimbolia, Moldovei, Andrei Şaguna şi Steluţei. Conform ISU, în partea sudică a capitalei nu au fost semnalate astfel de situaţii.

Acumulări de apă au fost semnalate şi în case din localităţile Ştefăneştii de jos, Chitila, Dămăroaia şi Otopeni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.