Costin Georgescu a murit

Fostul director al SRI Costin Georgescu a încetat din viață. 

Era internat în stare gravă de joi la o clinică din Elveția.

Costin Georgescu s-a născut la Craiova, în februarie 1942. A fost al doilea director al SRI, după Virgil Măgureanu. A făcut parte din PNL.

Ce n-au înțeles președintele Iohannis, generalii, prim-ministrul, chiar și fostul director C. Georgescu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

22 de Comentarii

 1. De ce nu traiesc tradatorii vesnic, sa se bucure si ei vesnic de roadele tradarii lor ?
  Nu e drept!

 2. A trait belfereste ca un bos luxos dar, chiar daca a avut resurse financiare destule, sanatatea nu se cumpara sau hraneste cu bani. De la 74 ani conform codul vietii personale, chinul karmic l-a siluit grav inca 7 ani tocmai perioada cand, obligatoriu, trebuia sa se protejeze din toate punctele de vedere si nu sa pupe clantele politic dupa pensionarea la 65 bete. Aviz imbecililor ramasi in politica dupa o varsta, vor plati cu varf si indesat pentru chinul la care sunt supusi cetatenii romani! Fie-i tarana usoara!

 3. o Bila Alba pentru SRI , deoarece , se stie , cu cit sunt mai putini rezervisti sekuristi in viata , cu atit mai sigur pentru SRI.

 4. După moacă, a băut cu simț de răspundere. Oricum, 80 de ani e bunuț.

 5. CUM DRACUL SA-I IA PE ASTIA.A FOST PIONER,UTECIST,MEMBRU PCR. GENERATIA BOMBELOR AZME
  RICANE,DIN 19 APR.1944. AVEA 2 ANI SI AVIOANELE CRIMINALILOR DADEAU BOMBE IN BUCURESTI SI PLOIESTI. EU AM RAMAS CU FRICA DE ALARME SI SCARBA FATA DE CRIMINALII SI HOTIILUMII
  CUM A AJUNS EL IN PERDELE,ORGANIZATIE CARE A OMORAT TARANI SI CHEFERISTI.AUZI.MEMBRU IN pnl==P-artidul N-ulitatilor L-imbricosi .DECI. AFOST SOLDAT DE SECURITATE. BINE BA,ZMECHERAS DE 3 BANI.DUTE,DUTE..IN SUB-marinul azmerican.acolo va adunati toti neispravitii

 6. Ce mă, la spitalul SRI-ului nu sunt doctori buni, ce căuta mă, în Elveția, îi repugna doctorii romåni, bă ești nebun?…

 7. O GÂNGANIE mai puțin( a rezolvat ciocolacu o *pensie specială, mai are vreo sută de mii) .În locul lui pe ECRANELE TVRL mișună tot felul de *specimene speciale .

 8. A mai plecat un dinozaur comunist în Raiul comunist! Frații lui securiști și informatori îl asteaptă.

 9. & A crescut speranța de viață la directorii SRI, Radu Timfte a trăit vreo 70 de ani, ?

 10. Ce stia de cazul Puiu Popivici si Hunter Biden…?

 11. apropos de securici – ce treaba au astia cu NOI si cu ROMANIA mah?
  Daniel Dăianu, fost securist DIE pe vremea lui Pacepa, chiar secretarul lui după cum se spune, cu ambii părinți securiști DIE, dar și fost europarlamentar PNL susținut de Andrei Pleșu (probabil pe criteriul securiștii noștri sunt buni, ai altora sunt răi), în prezent președinte al Consiliului Fiscal, a izbucnit săracul în lacrimi, pe scena Ateneului Român, la decernarea unui premiu pentru economie în numele masoneriei din
  https://www.activenews.ro/stiri/Fostul-securist-Daniel-Daianu-emotiv-nevoie-mare-a-varsat-o-lacrima-pe-scena-masoneriei-pentru-incalzirea-planetei-si-%E2%80%9Eteoriile-conspiratiei-182752

 12. Trist ! Sincere Condoleantze ! A fost in servici pe vremea lui Bill Clinton si a lui Emil Constantinescu in Iulie 1997 !

 13. @marin
  apropos de securici – ce treaba au astia cu NOI si cu ROMANIA mah?
  Daniel Dăianu, fost securist DIE pe vremea lui Pacepa, chiar secretarul lui după cum se spune

  -omu’ credea ca-i face curte lu Dana Pacepa
  acum 50 de ani
  a ramas neconsolabil.

 14. -Băi cinicilor!!!
  -Lasați morții în pace, profanatorilor de oseminte!
  -Voi sunteți neprihăniți!?!
  Nemernici căcăloși ce sunteți

 15. Urmează să moară și Virgil Măgureanu! Acum se află internet tot într-un spital din străinătate! Investigați și veți vedea că așa este.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.