Coșul de presă Gușă și Roșca Stănescu

După două zile în care Cozmin Gușă s-a agitat ca nou port-drapel al presei românești (omul scrie la fel de prost ca și fiul său începător) au început să curgă comunicatele redacțiilor și grupurilor de presă. Nici Evenimentul Zilei, nici Capital, nici B 1 TV, nici Cotidianul și nici România TV, nici televiziunile din Grupul Intact, nici TVR, nici ProTV, nici Jurnalul, nici Adevărul nu fac parte din tiribomba lui Gușă și Stănescu. Este primul semn că gonflatul club de presă începe să se dezumfle și să se scufunde.
Cu tupeu disperat de cîine flămînd ținut pe la porți închise, Cozmin Gușă și fiul, împreună cu Roșca Stănescu, încearcă să dea impresia unei coagulări de proporții în jurnalistica românească. Cei trei și cu fata lui Maricel Păcuraru de la Realitatea Plus alcătuiesc o ceată care-și zice Club de Presă și Club de gîndire.

Ceva care nu există, dar este trîmbițat zgomotos, cum n-a mai văzut nici România, nici istoria tupeului. Este o grupare de sfertodocți, oportuniști, unii dintre ei cu grave probleme de logică și limba română, alții cu probleme penale și de cazier, preocupați doar de ieșitul mai în față. Au botezat adunătura lor pentru flecăreală politică drept Club de gîndire gold, iar încropita organizație de presă drept Club de Presă. Este un fel de găselniță a la Gușă și Roșca Stănescu pentru a ocupa frontul liber al organizațiilor profesionale din presa românească. L-am auzit pe Roșca Stănescu, mai încoace, după ce a ieșit de după gratii, că el a înființat Clubul Român de Presă, club în care avut același efect nefericit ca și prin alte organizații prin care s-a strecurat. Că a fost și el pe acolo este adevărat, dar că el l-a înființat este la fel cum ar spune CT Popescu că el a salvat CRP întru eternitate.

Au numit strînsura profesională mobilizată drept Club de Presă pentru a prelua măcar o parte din semnificația și credibilitatea CRP-ului de altădată și pentru a se face că ei luptă împotriva statului paralel. Pe de o parte, Cozmin Gușă și progenitura sa jurnalistică se zbat pentru promovarea lui Eduard Hellvig la prezidențiale sau oriunde, la un ciolan de ros, iar, pe altă parte, se vor stindarde ale luptei împotriva statului paralel. Așa au fost Gușă și Roșca Stănescu de cînd s-au ridicat din bălării. S-au lipit la fosta Securitate și au încercat să se ridice pe sprijinul ei, apoi tot ei au înjurat-o.

Acum Gușă se visează conducătorul de oști împotriva statului paralel și tot el (conform articolelor sale) încearcă să facă din piticuțul Hellvig un mare om politic.

Din păcate, tiribomba lui Gușă și fiul (bietul copil este un biet figurant) cu Maricel Păcuraru pe post de profitor, cu Boby Păunescu de nici un fel, plus Roșca Stănescu, așa cum a ieșit din pușcărie, nu-i decît o aventură menită a încolona presa din România, atîta cîtă mai este, în spatele unor impostori!
Din fericire, mulți au înțeles și își văd de treabă!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 39

57 de Comentarii

 1. 1. Politicienii sunt mici copii pe langa jurnalisti.
  2. Dezbinarea este cel mai mare defect al romanilor, cunoscut inca din antichitate.
  3. Nistorescu il injura pe Gusa, Gusa il injura pe Nistorescu. Si amandoi pozeaza in crestini.
  4. Alesul lui Dumnezeu va avea mult de munca pentru a curata Gradina Maicii Domnului de antihristi, tradatori si ticalosi.

 2. Gunoaiele turnatoare din Cluuuj s-au raspandit in 3 gasti, conform strategiei celor care i-au racolat. Asa nu scapa niciun pelican. Continuati, pentru ca meritati, McCiuca guvernator, a platit postul de la buget !

 3. Cum a fost reflectat scandalul „4 gloante trase, in parlament” pe saitul Cotidianul, respectiv pe saitul lui Gușă? Cotidianul a ratat de departe, ani lumina!. Acuma nu ca Gușă are dreptate intotdeauna dar de data asta 1-0. Sper sa ma cenzurezi si de data asta, merçic bocu’

 4. Gusa nu e roman,Hellvig nu e roman,Roșca Stănescu nu e roman!Ce sa mai pretinzi patriotism de la astia,cand ei sunt telali de presa

 5. Eu l-am văzut p-ala cu casti la Mamaia! Era ca să mă calce pe picioare! Am încremenit! Pilozitate excesivă pe trup, crăcănat, privire de dihor, de șobolan! Se uita stanga-dreapta, sus-jos, de parcă violase! Este șocant ca om! Nu ii știu numele, îl știu după comportament! Este vecin de vilă la Cornu cu ăla pe care dl Mircea Dinescu în Academia Cațavencu spunea că este cu chiloței roz și cu tocuri( așa a spus acum 1/h la Prima). Multimilionar în Euro, copii studii în Viena, lipsă bani la buget mii de miliarde de lei vechi pagubă Realitatea TV. E lup moralist! Munca ii pute! Analist politic? Morsa tot analist politic? Pie-leeeanu tot analist politic? Drace! Drace! Ce cod CAEN este analist politic?

 6. Acum Gușă se visează conducătorul de oști împotriva statului paralel și tot el…… hahaha, păi tocmai el e statu’ paralel! Că acu’ e tras un pic în depou, gata nu mai e statu’ paralel? Păi aşa de repede a uitat când pe plajă la arabu’ se dădea în bărci cu statu’ paralel?

 7. Dar dle dragă, pe când în editorial cu G4 Media și cu Digi24? La primii, analizați un Editat analfabet din Copșa Mică si un Editat chel din Urziceni. La TV24 analizați un Editat cu cap de cal, un chelios și un gușat cu basma la gușa, mare sculă la Cărți! Noi nu luăm subvenție de la Statul Român, noi trăim exclusiv din publicitate(?). Vai mama voastră de lingăi…

 8. Demult Realitatea TV a ajuns un fel de Romania TV prin dezinformare și prosteală.Sosocii își iau lumină de acolo.Si acolo o grămadă cu dinți cariați de la minciunile debitate.Si gura le pute.Sa meargă la dentist.

 9. Citiți pe net și vă închinați. Ziarul Curentul 1 octombrie 2017. Generalul Iulian Vlad, Eu nu am nici o treabă cu tripliciul de Cosmin Gușa! Este doar o virgulă! Citiți și vedeți de ce e milionar în Euro și nu pușcăriaș! Luati pop ornamente și bere! Distracție plăcută.

 10. stai asa dom’ cornel:
  -parca si mata ai „proiect de tara”
  cu Editat cu tot!

  apropos,apropos:
  -cica era 3,8 milioane membrii PCR,asta e ultima vrajeala:
  Carnetul Roshu avea serie 7 cifre,maxim 9’999’999 DAR
  includea totdeauna un ZERO,
  tovarashul si zero!
  (poate la tovarashele era obligatoriu un 1)

  MAXIM 999’999 ,tovarashi,
  ce putini erati,ce putini mai sinteti!

 11. Băi Tică, iulian Vlad a murit în septembrie 2017.numai tu poti băga minciuni, așa fac trolii. Domnule… Confuzius. te ocupi cu spiritismul, dar nu esti spiritual.

 12. Eu eu am un prietenar care este meseriaș la scule, mare meseriaș! Și la A3-CNN și la Digi24! L-am iscodit, cum este? A ras cu lacrimi! La Latrina3-CNN au gena slugărniciei, mai da boul cu copita, zice că e liber in „esprimari” dar ce zice Varanu fin din ” sprâncene” e Sfânt! Imperiul Antenelor este din pocnitura falangelor Varanului! Restul sunt bășini de cal vb d-nei Core, Rene! La Digi24 este regim spartan! Nici musca nu se aude! Regim cazon, Servicii, CIA, etc! Toți știu, ce să faci? Mănâncă și ei o pâine! Post jegos, securist, infect! Și angajații sunt timorați! Poarta Alba la 5 dimineața cafeaua de dimineața din nechezol!!!

 13. Cand apare SRS tv-ul porneste singur pe alt canal, la fel sunt destui mascarici care scriu in presa si pe care, evit sa ‘ii deranjez’ privind informarea din ale lor scriituri. Cat despre Gusa-Capusa, de cand a preluat in forta realitateatv nu mai simte respiratia sau privirea multora dintre noi. Cat despre tv si presa, cam toata e tabloidizata si nu gust decat presa si jurnalisti seriosi.

 14. Domnule dragă! Ce dracu e așa de greu ca să bați pe Google CV Cosmin Gușa??? Vezi apoi articolul din Curentul 1 oct 2017? E așa greu? Tu, nu la Mol Vitan trebuie ajutat cu bastonul, ci si în veceul de acasă! E așa de greu cu logica? Poate faptele au fost în 2016 și articolul în 2017! Te iert! Alzheimer, boală degenerativa..
  Cu toții ne descompunem…

 15. Iohannis, Orban si Citu si-au tras cel mai mare si mai tare club de presa eve3 Descantarea Plandemiei, pe bani de la buget Arafat era comandantul operatiunii si facea ce vrea muschiu lui.
  Putini mai criticau Clubul de Presa fuctiona brici. Liberalii au dat tun dupa tun, au trecut la liberalizarea energiei, au distrus ce mai functiona din industrie, au inchis termocentrale cand tot ei si Europa de est se plangea de blackout.

 16. Orice ar inventa și exhiba în domeniul presei românești Gușă și Roșca Stănescu este lovit de nulitatea păcatului originar. Cel al concupiscenței pentru bani. Putrezi și ilegali, izvorând din infracțiuni și șantaj de presă, aspecte pentru care Stănescu a plătit vremelnic cu încarcerarea în universul concentraționar românesc. Acu, tot ceea ce susțin ei și promovează intruziv în spațiul public românesc este lovit de aceeași nulitate a aceluiași păcat originar, cel evocat mai sus.

 17. Pun mâna pe DEX la descrierea unor șarlatani? Niște ruine biologice, făcuți milionari în Euro ca slugoi la cei care au vândut România! Nimic mai simplu!

 18. Nu trebuie sa vina cineva sa plaseze presa la cos, sa spuna lucrurilor pe nume, ca deste acolo deja de mult timp.

 19. PRESA = cea mai influenta mafie , congruenta cu mafia securista..

 20. O mica dare cu părerea
  Nistorescu e mai bun ca Gusa, dar
  daaar, DAR
  1 Nistorescu (domnul) e pro America
  2 Nistorescu a fost, vazut, nu din vorbe, provaccin
  3 Nistorescu e papalist si pro Hohenzollern, trist, mai ales cu regele si pupila lui, dna Duda…..
  4 sa terminam pozitiv, da, e totusi dintre jurnaliștii cei mai informati
  Sa vad daca publicati asta…

 21. Nu inteleg ce va deranjeaza atat de tare existenta acestui Club de presa. Nu se doreste o „afacere” exclusivista si nici nu se declara universal. Faceti si dumneavoaastra un Club de presa. Modul in care ii atacati pe cei care sunt membri ai acestei asocieri ester nedemn, iar eu, ca mama, va desfid atacul la Andrei Gusa. Este o mizerie inutila.
  Sa ii faceti pe toti jurnalistii care s-au asociat ca fiind sfertodocti si oportunisti mi se pare inca o mare mizerie. Stiti de ce domnule Nistoresc? Pentru ca uneori, citind Cotidianul, unul din putinele ziare pe care le citesc, gasesc si pe aici sfertodocti certati cu limba romana si logica.Unele titluri nu au nimic in comun cu naratiunea articolului. Sa fiti atat de bucuros ca „Asevarul” sasu DIGI 24 nu fac parte din acest Club este o dovada a lipsei dumneavoastra de discernamant in materie de jurnalism. Eu chiar ma bucur ca astfel de trusturi de presa nu au accesat aceasta asociere de jurnalisti.
  De fapt va cunosc de vreo 28 de ani si nu ma mira atitudinea dumneavoastra. Asa ati fost intodeauna. Cand v-am cunoscut conduceati Evenimentul Zilei si stiu exact cate parale faceti.
  Nu va revarsati umorile pe colegii dumneavoastra de presa mai putin cunoscuti, ducandu-si traiul in mediu corupt din administratiile locale sau centrale.
  Inca ceva – chiar dumneavoastra nu aveti calitatea morala sa ii criticati pe alti.
  Stiti sfatul romanesc – daca taceai, filosof ramaneai!!!!
  Gold FM, la care ati avut si dumneavoastra emisune, este chiar un post de radio digerabil la care auzi si altceva decat informatii din „surse oficiale”.

  PS Nu l-am suportat pe SRS NICIODATA. Eu nu il citesc nici acum. Este unul din putinii jurnalisti pe care i-am dispretuit constant, dar unua e una si alta e alta.

  PS.PS Imi amintesc zicerea aia romaneasca – acri-s strugurii la care nu ajungi.
  De ce nu faceti dumneavoastra si CTP un „club” al jurnalistilor dupa chipul si asemnarea dumneavoastra? Sa vedem cine va urmeaza…..

 22. Domnule Nistorescu, toti sunteti la fel. Presa romaneasca este oglinda socitatii politice romanesti. Cu rele multe si putine lucruri bune. Asa ca vorba unui clasic inca in viata, hartia igienica este destula pentru toata presa.

 23. Gusa manipuleaza, prestatia e penibila, nu mai are audienta…la fel si Rosca Stanescu..2 x retardati…

 24. @Poarta Albă 5 dimineața
  -cica pe Carmen Avram o poreclisera Rashela
  si i-o spuneau in fatza!!!!!!!!!!
  (Rachela de la mossad,
  e mai baietzoasa,poarta geci de piele)

 25. Nea Cornele, referitor la priceperea în ale scrisului…ce să zic, n-aș arunca cu piatra! Ai și matale destule compuneri de gimnaziu pe post de articole! Citesc Cotidianul și pot să spun că rareori încropești ceva mai de Doamne-ajută în editorialele dumitale…

 26. Trec3 Kîțu dîn poartă-n poartă la fiecare tembeliziune varsă cîteo roabă de i€uroi pe la fiecare birou și vor cântă toți aceiași cântare ce vrea ba Arafat, ba Bidon, ba Soros, ba Ursula ba etc

 27. Dihonia din mass-media se amplifica pe măsură ce partidele politice vor lansa ofertele, s-a dat startul campaniei preelectorale.

 28. apropro, cine v-a dat informatia decisiva pentru ca imi aduc mainte de o perioada de activitate sustinuta la gold fm nu cu mult timp in urma…?

 29. Domnul chel și chel de remușcări, a făcut bani din peatra seacă.Bani mulți de tot, basculante cu bani. A făcut parcă și un partid. Este multimilionar în Euro, viloi la Cornu, slugi pe bătătură, el pe șezlong cu trabucu’ în gură! Este fascinant ca om, zero secunde pe cartea de muncă și putred de bogat? Cred că la noi, numai idioții muncesc, ceilalți cu trabucul în gură și Sejururi în Europa, Asia, Americile…Club de presă? Dacă ies dolarii, de ce nu?

 30. Dintre toti Boby Paunescu este cea mai dezagreabila si incilcita figura!!

 31. severin este in acel club , va mai scrie la Cotidianul ? La fel cirstoiu , savaliuc , spinu …

 32. Este tara tupeului incredibil. Nu venise toamna trecuta Elon Musk in Romania? S-a si uitat de alta minciuna gogonata de presa. Se dezmintise, omul petrecea in tara lui de adoptie si noua ne explicau „pe surse” ce a mancat si ce a baut, la 3 zile dupa dezmintire.

 33. Cine vrea să se intre în club, intră şi cine nu vrea să intre, nu intră. Nu-s mai presus unii ca alții, căci şi unii şi alții au „comenzile” lor. Presa este aservită, iar OMUL trebuie să se bazeze pe el însuși, să discearnă, să pună întrebări şi să caute răspunsuri, să aibă simțire, să înțeleagă că numai în acest fel este un OM LIBER.

 34. & O pagină media care ”relatează” că, Marga și cu Nistorescu ,,funcționează”, ”ca o claie de grămadă”, cu Transgazul , la vremurile de profit , ?

 35. Intr-o nu stiu care vară
  Intr-un nu stiu care an…

  In fața mea, o cutie din tabla galvanizata pe care se incăpățânase să rămână o parte din ceea ce fusese odată, un afiș pe care mai aparea cu litere mari de tipar, pe un rând PROT…
  si jos PIAȚA UNIVERSITĂȚII
  Restul afisului fusese rupt.

  N-a sti nimeni ca m-am dus
  Numa’ or vedea ca nu-s.
  Sus e cerul, larga-i lumea
  Bine c-a-nfrunzit padurea.

  Hai, hai, haidi, hai, dihai, dihai
  Pe sub flori ma leganai
  Sus e cerul, larga-i lumea
  N-a sti nimeni ca m-am dus.

  Bine c-a-nfrunzit padurea
  Numai or vedea ca nu-s.

  Hai, hai, haidi, hai, dihai, dihai
  Pe sub flori ma leganai

  https://youtu.be/yxU5mL2s5nM

 36. Gusa ,este un recomandat fara recomandații.Are cu siguranță rubedenii neobolsevice după fizionomie și aroganta,fapt pentru care are și atâta insucces.El nu a inteles că trebuie să fii teatral și să stăpânești bine și anumite modalități de interpretare a dizuaziunii,tocmai pentru că crede că e de ajuns să fii fiul cuiva.Gresit! nu.i talentat dar nu.i nici o persoană rea ,oricum e un amator,indiferent de cât îl împing cei din spate ,pentru că știm cu toții ,,scopul scuza mijloacele,,

 37. Bine nene, nu vreți nu vă asociați și o sa fiți tranșați unu câte une

 38. Dați căutare pe Google „”nepotul lui Ciolacu & asociatii”” Starea impostorilor. Suntem o țară pierdută, Groapa de Gunoi a Europei Occidentale Civilizate! Veceu sintem! Nici Dracu și gașca nu ne mai scapă din ghearele binomului PSD-PNL! Ce ne salvează? Exodul, Emigrarea! Altceva nu! Emigrați și scuipați în urmă! Nimeni nu vă pune în postura de sclavi aici.

 39. Sărmanul Dionis! Sărmanul dl Nistorescu! Ce extrasistole face, aritmii atriale, ventriculare, sincope! Catecolaminele la cer! „””Nepotul lui Ciolacu & asociatii””” văzut pe net! Dl Nistorescu mai plătește cu plăcere impozitele la Statul Român? Mai este mândru că este Român? Sau jinduieste la cetățenia elvețiană?

 40. Ce chestie ciudată! Am dat căutare pe „starea impostorilor” și a trebuit să resetez telefonul, apărea un text :”scuipati in urmă, pe Tică drept intre ochi”!Vărsați pe el vidanja de rahat.
  Dar dacă nu avem vidanje, putem cu altceva? Putem să-l acoperim cu frumos mirositoare buchete de mireasă, mirosind a levănțică?
  Cred că poate raspunde Radio Vacanța, poate Radio Erevan…

 41. Cine are interes și care.i acest interes ,de a crea ,,Cluburi de Presă,,pentru a diviza taberele și jurnaliștii,poate cu ocazia asta apare și un club imparțial și independent ,,jurnaliștii adevărați,,după atâția ani de infiltrare a serviciilor și apariția trusturilor pe piata romaneasca?

 42. Domnu’ Cornel dezaprob atacul dumneavoastră asupra juniorului în ale jurnalismului, numitul Andrei. Cu tatăl e altceva, că omul poate merită. Vorba lui Cristoiu: „în cei slabi nu dai niciodată dacă vrei să fii măreț în viață”!
  Și un al doilea lucru pe care aș dori să vă reproșez. Dumneavoastră, în loc să ne țineți lecții de propagandă despre ZeleVogue sau să vă atacați colegii de breaslă, de ce nu preluați stindardul raportării neregulilor din societate, politică, economie (că ați sărit peste multe în ultima perioadă) sau chiar pe cel al patriotismului?
  Cu stimă un cititor!

 43. Mama lu ala micu si… spune:
  Bine maica, asa te-am invatat eu, nu-ti citeam eu cand erai de-o schioapa poezia testament a lui Ienachita Vacarescu? Ienachita Vacarescu (1740 – 1797), apreciat diplomat, cunoscator a 10 limbi straine, poet român, mereu indragostit: Urmaşilor mei Văcăreşti! Las vouă moştenire: Creşterea limbei româneşti Şi-a patriei cinstire. Si-acum maica, te-ai bolunzit de vorbesti una, doua despre emigrare? Cum sa spui tu, maica, „Emigrați și scuipați în urmă!”? Mai sări si la bataie la oameni botezati care-si iubesc Tara si te mai suduie din cand in cand! Vezi mama, ca daca viu eu cu joarda la tine, uit ca ai ajuns domn mare, vecin cu aia si cu ala si te fac de rusine, mama!

 44. Citind titlul pe Net, te închini de 100 de Miliarde de ori! Pt Burghezia Securista aflată la Putere, 100 de Milioane de Euro șpagă Media, sunt bani de semințe prăjite! Cele două partide aflate la putere? La Piovra, mafia italiană este egal pistol cu apă rece? 1.5 Trilioane de Dolari distrugerea Economiei Naționale plus 8,8 milioane de români în exil? Cu cine seamănă binomul PSD-PNL? CU Khmerii roșii ai lui Pol Pot din Cambodgia anilor 70! 34% din populație ucisă! La noi 33% din populație este in exil! Cele două partide, cele mai putrede și toxice partide din Istoria României! Fabrici făcute una cu pământul, resurse vândute, Miliardari de Carton! Plăgile Egipetului! Cea mai mare vânzare de țară din Istorie! Mâncăm cancer și bem Carcinoame! Suntem prea mulți în România! Vai de amărâții de la țară, momiți cu 1 kil de mălai, 3 mici și 2 halbe de bere! Existente de larve, porci! Alții în Poiana Brașov hotel de 50 de camere, spălare de bani vânzare Petrom și alții la 2 metri la 43 de ani? Cele 2 partide merită scoase în afara legii! Are Bunul Dumnezeu grijă de hoți, lepre! Moarte și suferință până la al 9-lea Neam! Legea Conservării Energiei trebuie să fie perfectă! De unde furi, trebuie ca să pui la loc! Cu sufletul tău, al copiilor tăi, nu contează! Dumnezeu nu poate fi păcălit! El nu joacă barbut cu sufletele noastre, noi în schimb da!

 45. Cele doua partide putrede aflate la putere, au început în forță după 89′ sau chiar în 89′. 1000 de cetățeni romani în București împușcați în cap cu proiectil cinetic de 7.63 mm care omoară până la 1500 de metri, apa e otrăvite la robinete, veniți fraierilor și apărați Studioul 4, Mircea Dinescu fă-te că muncești? Next? Next? Șube transpirate așteptau în zadar în fabrici comuniste , comenzi externe în zadar! Muncitoarele de la Apaca vroiau acuplare cu unu’ care a distrus România! Nu mai continuu…Sunt obosit, trist, scârbit! Unii la 2 metri în 89′ alții luxul de pe Planetă! Omoară manipularea, prostia, mintea necitita? Omoară, dar ce omoară… cele 2 partide „cocoțate” în vârful puterii au distrus România ca 1000 de Bombe Atomice de la Hiroshima și Nagasaki, parcă Enola Gay și FAT Boy!

 46. Cam penibila fotografia din ziar,domnul Guse parca este dupa un sprit mai prelungit,cam asa arata fizionomia lui.

 47. Editorialul lui Cornel Nistorescu , este corect ! Indivizii in cauza sunt ultimii oameni care trebuie sa vorbeasca despre presa si organizarea ei ! Ei , si altii ca ei vindut si prostituat presa politicienilor . Pe bani multi , de aici vine bogatia lor , pe care nu o pot justifica . Sunt pestii presei romanesti , asa cum politicieni sunt pestii Tarii Romanesti . Dar se stie , rau faci , rau vei primi !

 48. Pana una alta, de la Gusa am mai aflat cate ceva in aceste vremuri tulburi, chestii mucles pe alte site-uri. Ca sa vezi, intamplator si deodata, ca la un semn, o parte a oastei presei se delimiteaza deontologic si corect de Gusa & co fiindca par si ma repet, par a fi rupt randurile. Nene Nistorescule, ma faci sa zambesc, zau asa! Pentru connoisseurs: nu mesagerul conteaza, mesajul e important. A bon entendeur!

 49. Reapect Maestre! Niște mafioți care se bat pe cascaval! O pune pe Alexandreasca săi șantajeze!? E un fel de Tudor Vladimirescu în fusta. Mana dreapta a lui Dragnea! Face spume ca le-a prelungit contractul lui OMV?Trebuia naționalizat și dat la mafioții români. Să-l dea la fier vechi. Cînd l-au privatizat avea datorii de 800000000 $.?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.